Samolepiace Optické Sklo Adsorpcie LCD Screen Protector pre Canon 6D Fotoaparát

Nový produkt

Skladom

€3.08

Pridať do obľúbených

Optické Sklo Adsorpcie LCD Screen Protector Nálepky

pre Canon 6D Samolepiace

Úvod:

Vysoká Kvalita! Úplne Nové!

Popis: 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné. Nič nevyrovná jasnosť optické sklo. ochráni váš fotoaparát LCD displej pred poškriabaním a poškodením, ale tiež je určený na prácu s dotykovou obrazovkou a otočný displej na moderné fotoaparáty. Tento chrániče nepoužívajte lepidlo - pripojenie k LCD displej so silným kremíka lepidlo pre rýchle, jednoduché a gapless inštalácie bez toho, citlivosť dotykového displeja. Oni tiež ultra tenká - len 0,5 mm (alebo menej ako 1/50 palca). Tento chrániče majú rám dizajn z nich robí vzhľad a pocit, že sú súčasťou kamery. Ochrana - postavená je z tvrdeného skla s 8H povrchová tvrdosť, ktorá prevyšuje ocele, ponúka excelentný poškriabaniu a nárazom. Jasnosť - Crystal clear optického skla, ktoré presahuje clariy kmeňových plastové chrániče alebo filmy. Vzhľad - dizajn Rámu je perfektný pre všetky kamery. Funkčnosť - veľmi tenký 0,5 mm chránič umožňuje väčší dotykový displej citlivosť a pracuje dobre s otočným obrazovky. Jednoduchá starostlivosť - A rozmazať-odolná vrstva zabraňuje odtlačky prstov a uľahčuje čistenie. Jednoduché Použitie - špeciálneho silikónového lepidla je jednoduchá aplikácia a odstránenie. Bezpečnosť - Anti-rozbiť sklo minimalizuje riziko úrazu, ak je sklo rozbité.

Vlastnosti: Automatická inštalácia aktivuje dotyk. Odolný proti nárazu a trasenie dôkaz. Lepidlo zadarmo. Proti oslneniu. Nerozmazáva odolné. Dotykový a Otočný displej kompatibilné. Žiadne lepidlo rezíduí po odstránení. Dizajn rámu. Kompatibilné s: Canon EOS 6D.

Špecifikácia: Materiál: Optické Sklo Aplikácie: Elektrostatické Príťažlivosť Tvrdosť: 8H+ Priepustnosťou Svetla: cez 90% Vrstvy: 6 Max. rázová sila: 12 kg/cm2, Hrúbka: 0,5 mm±0,05 mm Absorbčný Sila: 100 g/cm2

Package Vrátane: 1 x Screen Protector

Štítky: Screen Protector, 6d screen protector, canon 6d screen protector, Lacné screen protector, Vysoká Kvalita 6d screen protector, Čína canon 6d screen protector Dodávateľov.

Použitie Fotoaparát
Názov Značky FOTGA
Package Áno
Číslo Modelu pre Canon 6D
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 2cm x 5cm (3.94in x 0.79in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Samolepiace Optické Sklo Adsorpcie LCD Screen Protector pre Canon 6D Fotoaparát

Samolepiace Optické Sklo Adsorpcie LCD Screen Protector pre Canon 6D Fotoaparát

Porovnať