Jednotka trik s tým, že Jeremy Hanrahan / close-up ulici profesionálne kúzla produkty / doprava zadarmo

Nový produkt

Skladom

€9.80

Pridať do obľúbených

Teraz !!! 3ks pre 20%zľava !!! POPIS obsahuje trik a výučba on-line

Z podzemného mysli Jeremy Hanrahan prichádza nabitý, čo skutočná mágia bude vyzerať. Účinky učil na to bude mať svoje divákov pozerá na vás, v inom svetle. Priame kúzlo, ktoré bude nechať aj tie tvrdené skeptik čudovať. Č pikle potrebné.

Osoba - vybraná karta je stratené v priestore, len aby videl desivo, pochádzajúce z šíriť kariet.

Odišli Rybolovu, - podpísané karty je stratené v priestore a dokonca aj zamiešané do diváka. Karty sú dribbled na stole, a bez kúzelník sa dotknete karty, jedno je vidieť pohybovať v rámci neporiadok karty!

Dusenie - strašidelný palube, ako ste nikdy nevideli. Podpísané výber je vložená do balíčka a potom umiestnené v Ziploc taška a utesnené svojho diváka. Taška je potom umiestnený v divákov ruky a paluby kusy sám na mudrca príkaz.

Tieňový Box - povedzme len, že tento efekt stojí za náklady DVD sám. Toľko climaxes, že diváci budú v šoku po svedkami tento malý zázrak.

"Je to strašidelný karty v zalepenej taška? Stick vidličkou vo mne. Som urobil." - Jason Brumbalow

"Aplikácie z jednotky sú nekonečné, a ja som sa ho pridať na môj repertoár, hneď!" - Huron Nízka

"Keď Jeremy Hanrahan prvý vykonať JEDNOTKA pre mňa, som sa vlastne dostal husia koža!" - Chris Kavanaugh Prepáčte ,Teraz Čína Vlastné bezpečnostná kontrola nemôže prejsť DVD,takže teraz nemôžeme post DVD zahraničných, vám dá pokyn online Poštovné a balné: Objednávky sú zvyčajne dodávaný do 1-7 pracovných dní po potvrdení platby. Ekonomické air mail veľmi pomaly a možno stratili na pošte ,ak sa vám starostlivosť o to , nenechajte si to Čína Príspevok Letecky alebo www.haix.sk Štandardná Doprava. To bude trvať asi 10-60 dni, aby sa dospelo v závislosti od vašej polohy. Skutočná doba prepravy sa môžu líšiť, a je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené. Ak sa nemôžete dostať príspevok po uplynutí 60 dní odo dňa, kedy nám poslal k vám ,môžete otvoriť sporu bude plnú náhradu pre vás(s výnimkou hospodárskeho leteckou poštou). Prosím, dôverujte nám, budeme poskytovať najlepšie služby s úprimný postoj. Kupujúci musieť zaplatiť náklady na Dopravu opäť pre reshipping položky (okrem zlej kupujúci adresa je napísali o nás) Jemné Pripomenutie: Prosím, nezabudnite na nás nechať POZITÍVNU spätnú VÄZBU A VŠETKÝCH PÄŤ HVIEZDIČKOVÝ SADZBY, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A sme radi, že nechať pozitívnu spätnú väzbu príliš! Ak nie ste spokojní so svojím nákupom,kontaktujte nás na prvom a budeme reagovať na vaše problémy čo najskôr! Pozitívne Ohlasy a Všetkých Päť Hviezdičkový za sekundu, sú pre nás veľmi dôležité, kontaktujte náš problém vyriešiť pred odchodom nám neutrálne alebo negatívne ohlasy. Vždy môžeme usadiť žiadny problém priateľským spôsobom, súkromne. Ďakujeme, že ste!!!

Štítky: dvd gps car stereo, dvd prehrávač s hdmi kábel, dvd krytu, Lacné dvd gps car stereo, Vysoko Kvalitný dvd prehrávač s hdmi kábel, Čína dvd krytu Dodávateľov.

Pohlavie Unisex
Upozornenie zahŕňa trik a výučba on-line
Výkon Formulár Street Magic
Kategórie
Názov Značky Hexahedron Magic
Materiál Papier
Číslo Modelu JEDNOTKA
Funkcie Začiatočník,Ulica,Professional,Ľahké Robiť
Vekové Rozpätie 8-11 Rokov,12-15 Rokov,Grownups
Hmotnosť (kg)
Kód Výrobku
Miesto Pôvodu Peking, Čína (Pevninská Časť))
Rozmery
Druh Karty
Je Návod Súčasťou Áno
Veľkosť One Size
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 1cm (5.91in x 5.91in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Jednotka trik s tým, že Jeremy Hanrahan / close-up ulici profesionálne kúzla produkty / doprava zadarmo

Jednotka trik s tým, že Jeremy Hanrahan / close-up ulici profesionálne kúzla produkty / doprava zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať