1851 Pletená Vlasy Veľký / Za Jeden Cent Medi Výroba Staré Kópie Mincí Doprava Zadarmo

Nový produkt

Skladom

€1.08

Pridať do obľúbených

Predám 14 zmiešané dátum:

Vitajte Si Úprimne!

Poznámka: táto položka je replika/copy mince.

Výhody: Sme výrobcom, a cena je veľmi konkurenčný. Akceptujeme OEM objednávky. Naša spoločnosť sa špecializuje osoba, môže urobiť nové zomrie mince, a môže robiť položky podľa zákazníkov dopyt. Vitajte kontaktujte nás pre viac informácií. Akceptujeme zmiešané objednávky. Technika: Pečiatkou

Vlastný Design: Objednávky v našom obchode alebo e-mail odoslať k nám . Povedzte nám svoje mysle a poslať logo dizajn . Nakreslite umelecké diela a potvrdiť, že je nejaká vec, je ok. Aby platbu a začať výrobku a design .

Prepravná Metóda: A: Budeme loď, aby sa čo najskôr počas prijatia platby vymazané. Pošleme položky, na predvolenú adresu v objednávke, prosím, skontrolujte, či dodaciu adresu je správne pred uskutočniť platbu. B: spôsob Dopravy: sme zvyčajne podporu zásielky www.haix.sk Štandardná Doprava. C: V záujme, aby sa ubezpečil, dostanete vašu objednávku bez dane pri dovoze,vyhlásená hodnota na visačku a hodnoty objednávky, možno je iný, prosím skúste to pochopiť, sme len jednoduchšie prejsť vlastné.

Dodacia Lehota:

Prosím, pozrite si nákladný šablóny, aktuálny čas, majú prednosť. Keď ste nemali prijímať položky v čase, prosím, buďte trpezliví, niekedy to bude oneskorené z dôvodu nepriaznivého počasia, čas, vlastné je vôľa. V prípade akýchkoľvek otázok, prosím kontaktujte nás.A pomôže vám sledovať to.

Prosím, nedávaj nás 1 alebo 2 Nízke Skóre na dopravu, ako sme dodaní položky rýchlo, ale zámorských prepravy závisí od mnohých faktorov.

Vracia:

Dúfame, že naše produkty, vždy sa budete spokojní. Ak je nejaká vec zle,pls kontaktujte nás na prvýkrát,cez chat on-line systému, alebo e-mailom najneskôr do 3 dní po príchode lepšie s obrázkami ak chcete zobraziť problém jasne.

Ak sa potrebujete vrátiť, plz to do 7 dní po doručení tovaru, kupujúci zodpovedá za návrat poštovné náklady, s riadne balenie. Tovar, ktorý je poškodený, nie je vratná.

Spätná väzba:

Môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť, ak je nejaký problém, sme tu vždy a vám odpovieme vám do 48 hodín, ak nie je office čas. Pls povedať-tej. o transakcie prostredníctvom sos je spätná väzba systému, nezabudnite nechať nás dobré hodnotenie, ďakujem!

Vďaka za tvoj čas! Vitajte navštívte znova !

Štítky: vlasy doprava zadarmo, vlasy výrobca, mince mince, Lacné vlasy doprava zadarmo, Vysoká Kvalita vlasov výrobca, Čína mince mince Dodávateľov.

Názov Značky dower mi
Regionálne Funkcie Európa
Rok 1880-1899
Materiál Medi
Tému Vlastenectvo
Štýl Imitácia Antické
Technika Odlievanie
Veľkosť Balenia 15cm x 11cm x 1cm (5.91in x 4.33in x 0.39in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1851 Pletená Vlasy Veľký / Za Jeden Cent Medi Výroba Staré Kópie Mincí Doprava Zadarmo

1851 Pletená Vlasy Veľký / Za Jeden Cent Medi Výroba Staré Kópie Mincí Doprava Zadarmo

Súvisiace produkty

Porovnať