Ženy Cheeky Bikini Dná Lete Sexy Tajné Nízkym Pásom Plavky Biquini Plávať Oblek Zelená Červená Čierna Brazílske Bikiny Dno

Nový produkt

Skladom

€9.79

Pridať do obľúbených

O veľkosti nechápu, môžete zanechať odkaz na nás.

máte radi plávanie šachty:

6301 Mixér Zápas Váš Sen Bkini Dno

--------------------------------------------------------------------------------------

Umývanie Poznámka:

1, vzhľadom na špeciálne elastické tkaniny plavky, stačí použiť normálnu 30 stupňov Celzia pod vodou strane nažive, nie alkalický čistiaci, prací prášok, mydlo a dezinfekčný prostriedok na umývanie, bieliace látky. Dlho máčať v bazéne alebo morskej vody s obsahom chlóru môžu spôsobiť plavky, bude to viesť k mierne klesať. Umývať samostatne s tmavé oblečenie.

2, prosím, kabát dlaždice po čistení alebo plavky visí v chladnom a suchom mieste, dávať pozor na vetranie, nie je možné použiť sušiče alebo žehličky.

3, v dôsledku nesprávneho čistenia alebo osobné použitie, nie majetok komoditné problémy, neprijímajú predaj procesu.

Upozornenie:

1, ďaleko od skalnaté drsné rozhranie, ľahko spôsobiť kožné plavky opotrebovanie alebo poškodenie zariadenia.

2, chemické látky a opaľovacie produkty, môže dôjsť k poškodeniu plavky elastické, takže sa snažte kontaminovaných plavky, mali by ste nosiť plavky, a potom použiť opaľovací krém produktov, včas a po cvičení na umývanie opaľovacie produkty späť plavky

3, nie dlho po použití plavky dusno v taške alebo uložené v kufri, inak to bude slabnúť kúrenie, voda by sa mali umývať ručne a sušené, akonáhle je to možné.

O Zásielke

Položky sú dodávané do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase,obráťte sa na nás po prvé,sme sa wil check a riešiť to pre vás pripravujeme.Budeme odpovedať svoj mail do 24 hodín normálne. niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku.Ak sa nemôžete dostať na náš mail po uplynutí 48 hodín,prosím, skontrolujte spam, alebo sa obráťte na nás s inými mailovú adresu. Doprava scenáre : EPacket : o 7 až 15 dni, aby sa dospelo v nasledujúcich krajinách Izrael,Saudská Arábia ,Francúzsko,Nórsko,ruská Federácia,Ukrajina ,Veľká Británia ,Nemecko,Austrália ,Spojené Štáty ,Kanada

PostN L: Európske regióny , o 10-15 dní , ostatné plochy o 15 až 30 dní

Zvyšok krajiny , používame "Čína Príspevok Registrované Air Mail "alebo" HongKong Post Air Mail "predpis o 20-35 dní , ak bol balík stojí za to , a budeme používať" Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus " predpis o 30-60 dní .

Ak potrebujete rýchlejšie logistiky , odporúčané použitie : "e-E MS" , približne 3-10 dni, aby sa dospelo vo vašej krajine , toto logistické riešenia cez colné jednoduchšie , a všeobecne sa nemusíte zaplatiť daň , ak budete potrebovať ďalšie express , musíte pochopiť, colné odbavenie a platbu dane z príjmu , či už cez colnicu .

Tip : ak chcete úspešne prejsť cez colnicu , rozošleme package deklarovaná hodnota je $ , ktoré môžu byť oslobodení od platenia dane . Ak je to potrebné na poskytovanie colných faktúry , prosím, zanechajte nám odkaz , budeme vám posielať faktúry elektronicky , stačí vytlačiť a poskytnúť colným orgánom .

Návrat&Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: dna ženy, bikini bottom, dno brazílsky, Lacné dna ženy, Vysokokvalitné bikini bottom, Čína spodnej brazílsky Dodávateľov.

Bikini Dna luk bikini bottom
Vzor Typ Pevné,Kvetinové,Tlač
plavky dna ruched bikini bottom
plávanie šachty Tangá Bikini Bottom
Materiál Spandex,Nylon
Veľkosť L, M, S, XS
Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
kúpanie oblek dna bikini bottom
Názov Značky victoria podľa malinsa
luk bikini bottom brazílske bikini bottom
plávanie oblek pre ženy bikiny bikini spodnej sukne
bikiny tajné
Veľkosť Balenia 14cm x 12cm x 10cm (5.51in x 4.72in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ženy Cheeky Bikini Dná Lete Sexy Tajné Nízkym Pásom Plavky Biquini Plávať Oblek Zelená Červená Čierna Brazílske Bikiny Dno

Ženy Cheeky Bikini Dná Lete Sexy Tajné Nízkym Pásom Plavky Biquini Plávať Oblek Zelená Červená Čierna Brazílske Bikiny Dno

Súvisiace produkty

Porovnať