Doprava zadarmo Nový Príchod Dočasného Zuba Šperky Najlepších Rakúskych Kryštálov Zuby Diamantových Kryštálov Fantázie Dievča Šperky 6 box

Nový produkt

Skladom

€18.96

Pridať do obľúbených

Doprava zadarmo Nový Príchod Dočasného Zuba Šperky Najlepších Rakúskych Kryštálov Zuby Diamantových Kryštálov Fantázie Dievča\\ \ 's Body Šperky 6box Vážený zákazník,ktorý si kupujete je 60 ks(6box) ,tam sú Biela/červená/modrá/ružová/muticolor-biela, prosím povedzte nám to, akú farbu, ktorú potrebujete.

Operačný

Zubné diamant v prevádzke je veľmi jednoduché, tak dlho, ako prvý zub je povrch čistý a suchý, a potom špeciálnu povrchovú úpravu a lepidlo proces, môže to byť ponechané na zuby umelé drahokamy. Pretože tento typ gem rezanie cez špeciálny proces, na zadnej strane je hladká, na rozdiel od väčšiny drahokamy na zadnej strane ostré rezné plochy, lepidlo sa dá ľahko liečiť. Po ukončení diamond lepidlo štetcov alebo všeobecné strava nie je pravdepodobné, že spôsobí stratu, ak to nie prísť vypnutie náhodného požitia, prirodzene vybitá, bude to neuškodí organizmu. Diamond zuby nemajú diery, metóda je jednoduchá, stačí 5-10 minút môžete nechať máte najjasnejšie úsmev.

Účinok

Bur v silnom svetle môžu vydávať oslňujúci lesk, sme našli v prieskume, vo všeobecnosti slniečko, Fengyun malý vrták nie je veľmi pútavý. Ale v jasnom svetle, jeho kúzlo je evidentná. Predstavte si, ak sa zapojíte do strany, na sebe večerné šaty, ukazuje zuby, zobraziť váš úsmev, šumivé zubné vŕtačky, dáme vám, ako charakteristický vzhľad. Raz tam, kto sa snažil povedať, keďže zuby vykladané s diamantmi, bola zmena z predchádzajúcich pevné tvár, s cieľom predviesť šumivé zuby, každý smiať sa je veľmi ľahké, mení charakter bývalého depresie, osobný imidž a v medziľudských vzťahoch, hral veľká pomoc.

Bur udržiavať čas pozrieť sa na zákazníka vlastné obvyklej údržby, podľa dennej starostlivosti osobných okolností, spravidla sa pohybuje od 1 do 5 udržiavať mesiacov.

Štítky: crystal zuby, zubné šperky, zuby diamanty, Lacné crystal zuby, Vysoko Kvalitné zubné šperky, Čína zuby diamanty Dodávateľov.

Druh nasledovný obrázok
Veľkosť Moderate
Názov produktu Zubné Diamond Nárazníkov Vysokej Rýchlosti Burs
NET WT Hmotnosť
MIN 1 lot
Materiál oceľ/pp
Zložka PP
Doprava zadarmo Áno
farba ako obrázok
Funkcia pre zubné
Položka Druh Bielenie Zubov
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky veľa (60 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo Nový Príchod Dočasného Zuba Šperky Najlepších Rakúskych Kryštálov Zuby Diamantových Kryštálov Fantázie Dievča Šperky 6 box

Doprava zadarmo Nový Príchod Dočasného Zuba Šperky Najlepších Rakúskych Kryštálov Zuby Diamantových Kryštálov Fantázie Dievča Šperky 6 box

Súvisiace produkty

Porovnať