OCDAY Magické Triky, Peniaze, Mince Zmizne Zariadenia, Nástroje Trik Hry Čarovný Plastov Miznúce Trik v Pohode Rekvizity Zábavný Darček Nové

Nový produkt

Skladom

€0.91

Pridať do obľúbených

OCDAY Magické Triky, Peniaze, Mince Zmizne Zariadenia, Nástroje Trik Hry Čarovný Plastov Miznúce Trik v Pohode Rekvizity Zábavné, Vtipné Dar

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

To je kúzlo mince zmizne magic rekvizity.

Tichý, rekvizity a nehmotný, zmizne mince svojvoľné.

Po predstavení si môžete skontrolovať vaše ruky. dokonca môže triasť rukávy.

Špecifikácie:

Materiál:plast a Žehlička

Kategória:3*3*1 cm

Farba:čierna a strieborná

Výkon Forma :Close-up Magic

Balík Obsahuje:

1 x Kúzla Nástroj

1 x funkcie opp taška

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Kvôli osobnej meracej techniky je iný, môže byť 1-3 cm chyba fyzického.Ďakujeme!

Venujeme sa dodáva vysoko kvalitné hračky pre vaše deti,aby vaše nákupné jednoduché a spokojní, prečítajte si, prosím, podmienky, ako je uvedené nižšie.

Doprava:

1. Doprava po celom svete(s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie).

2.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.Priemerná dodacia lehota je od 15~30 dní, pre Rusko/Brazília bude 25~45 dní.V prípade rush hour alebo národnej odkladu,bude dlhšia ako 60 dní,prosím, láskavo pochopiť.

4.Dôrazne odporúčame, aby ste mohli vybrať International Express vrátane EMS/DHL ak chcete rýchlejšie dodávky,ale expedičný poplatok bude účtovaný.

5.Ak vám nebol tovar doručený v 50 dní ( 10% sadzby pre Rusko a Brazília), PROSÍM, kontaktujte nás so žiadosťou o čas predĺžiť, neotvárajte spor na to dôvod, pretože dodania je úplne mimo predajcovia ovládanie, malo by to byť na poštách povinnosť, ani Spor nie je ti pomôže dostať tovar rýchlejšie.

6. Doprava je veľká bolesť hlavy pre odberateľa &predávajúceho, vzájomné porozumenie je veľmi potrebné. Ak prichádzate z Rusko alebo Brazília, dúfame, že sa môžete spýtať na váš Príspevok, Úrad zlepšovať svoje služby.

7. Ak máte problémy s kvalitou tovaru,prosím, kontaktujte nás čo najskôr.Budeme riešiť pre vás.

Služby zákazníkom:

1. Prosím ťa, odpusť nemôžeme ponechať 24 hodín online služby z dôvodu časového oneskorenia, ak máte nejaké otázky, aby vyšetrovanie, výrobok, model, farba, zásielky atď. prosím, zanechajte nám správu,budeme odpovedať na 24h. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém. Prosím nemajú opustiť žiadne negatívne pripomienky predtým, než si nám dal túto príležitosť.Ďakujeme vám za pochopenie.

2.Spokojnosť klienta našim hlavným cieľom, vaša podpora je našim najväčším povzbudením.Ďakujem vám za všetky naše vážený zákazník.

Štítky: magický trik peniaze, Magické Triky, magic plastové, Lacné kúzlo prinútiť peniaze, Vysoká Kvalita magické triky, Čína magic plastové Dodávateľov.

farba Čierna a Strieborná
Výkon Formulár Close-up Magic
Je Návod Súčasťou No
Upozornenie buďte opatrní
Veľkosť 3*3*1cm
Názov Značky OCDAY
Materiál Plastové a žehlička
Druh mince
Pohlavie Unisex
Číslo Modelu ZF2090400
Vekové Rozpätie 2-4 Roky,8-11 Rokov,5-7 Rokov,12-15 Rokov,Grownups
Balík Obsahuje 1 x Kúzla Nástroj, 1 x funkcie opp taška
Funkcie Miznú,Začiatočníkov,Jednoduché,Etapa
Veľkosť Balenia 5cm x 4cm x 4cm (1.97in x 1.57in x 1.57in)
Hmotnosť Balenia 0.051kg (0.11lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

OCDAY Magické Triky, Peniaze, Mince Zmizne Zariadenia, Nástroje Trik Hry Čarovný Plastov Miznúce Trik v Pohode Rekvizity Zábavný Darček Nové

OCDAY Magické Triky, Peniaze, Mince Zmizne Zariadenia, Nástroje Trik Hry Čarovný Plastov Miznúce Trik v Pohode Rekvizity Zábavný Darček Nové

Súvisiace produkty

Porovnať