Kórejský Sweet Lady Elegantné High-grade Simulované Pearl Vlasy Hoop hlavový most Princezná Nevesta Headdress Kúzlo Elegantné Nové

Nový produkt

Skladom

€1.03

Pridať do obľúbených

100% Zbrusu Nový!

Kov: Zliatiny

Farba:Biela

Materiál: Zliatina + Drahokamu +Simulované Pearl

Veľkosť: Priemer 13CM/5.12 palec

To sa zmestí väčšina žien. Ideálny pridať nejakú iskru na každú príležitosť! Y našou najlepšou Voľbou!

Doprava zadarmo

Poslať Čína Príspevok Air Mail ,je potrebné o 15-25 pracovných dní Európe Krajiny ,na inom mieste, o 25-30 pracovných dní. Ak potrebujete tovar naliehavo ,pls kontaktujte nás a vyberte si iné prepravné spôsob,ako DHL,FEDEX a EMS,atď a zaplatiť extra nákladnej poplatok (okolo 6-9 dní dorazí vás).

(V www.haix.sk systému, existujú iba v 26 krajinách sú k dispozícii pre Čínu post air mail, ale v skutočnosti, to môže dosiahnuť viac ako 100 krajín, tak sme sa pridať EMS doprava odkaz pre kupujúcich, ktorých krajinách nie sú k dispozícii pre Čínu post air mail v www.haix.sk systému. Vezmite prosím na vedomie, že poštovného Číny post air mail a EMS nie je to isté, budeme loď z položiek podľa Čína Príspevok air mail nie EMS, keď sa rozhodnete EMS doprava zadarmo.)

Dodacia lehota je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené.

Ak si stále nie prijímať položky v rámci predpokladaného času, prosím, kontaktujte nás pred akýmkoľvek neutrálny/negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém.

Návrat & Vrátenie Peňazí

Vrátenie alebo výmena vyžiadanie je k dispozícii iba žiadostí v rámci 1 týždňa po parcely prijaté & vrátenie položky ako v rovnakom stave, v akom prijaté.

Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia. Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile. Všetky položky vrátil, musí obsahovať všetky originálne balenie.

Prosím repack položky opatrne. Položky vrátil sa bude testovať a nových náhradných bude odoslaný kupujúcemu ihneď, ak nájsť chybné. V prípade, že vhodnou náhradou nie je k dispozícii, potom vrátenie bude vydaná. Doprava, manipulácia a poistné poplatky sú nerefundovateľné.

Ak je položka zistí chybný, tovar vám bude zaslané späť kupujúcemu na náklady kupujúceho. Položky vrátený bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi. Kupujúci je zodpovedný za Všetky Návrat Poštovné a Prepravné náklady. Kupujúci je zodpovedný za dodatočné prepravné náklady na položky, ktoré sú vrátené odmietol a/alebo nedoručila. Neprijímame žiadne vráti bez povolenia číslo na obale alebo etikete sa vrátil v roku.

O nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme odpovedať

do 24 hodín u vás v našom pracovnom čase od 8.00 hod-5.30 hod. v Pekingu čas(od pondelka do soboty)

Štítky: nevesta headdress, pearl vlasy, headdresses nevesty, Lacné nevesta headdress, Vysoká Kvalita pearl vlasy, Čína headdresses nevesty Dodávateľov.

Položka Druh Hairwear
Dizajn 2018 Nový Módny Dizajn
Drop shipping a veľkoobchod veľkoobchod,dropshipping ok
Číslo Modelu Sku
Kovy Typ Zliatiny
Nosenie Príležitosti Strana, Každodenné Nosenie ,Nákupné,Dovolenky,svadby, narodeniny, výročia darček
Package Zahusťovanie funkcie opp taška
Tvar\vzor Rastlina
Jemné alebo Módne móda
Sezóna jar,leto,jeseň,zima
Názov Značky NUNCAD
Materiál Perla
Štýl Klasické
Pearl Typ Simulované-pearl
Druh Hairbands
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.035kg (0.08lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Kórejský Sweet Lady Elegantné High-grade Simulované Pearl Vlasy Hoop hlavový most Princezná Nevesta Headdress Kúzlo Elegantné Nové

Kórejský Sweet Lady Elegantné High-grade Simulované Pearl Vlasy Hoop hlavový most Princezná Nevesta Headdress Kúzlo Elegantné Nové

Súvisiace produkty

Porovnať