Multi-angle adjustable herný ovládač mount, Držiaka Telefónu, Android Gamepad na stenu pre GameSir T2a

Nový produkt

Skladom

€8.56

Pridať do obľúbených

Názov:T2a Radič Mount

Mount hry radič GameSir T2a, to môže byť upravený v multi-uhol a pretiahol

Ak nie je potrebný , môže byť odstránené z smartphone.

Je možné ju aplikovať na 3,5-6 palcový displej smartphone

Vhodné pre GameSir T2a

Gumené môže chrániť váš telefón pred poškriabaním

Nastaviteľná šírka: 4.5 - 8.5 cm šírky škály.

Kontaktujte nás

náš oficiálny YouTube a Facebook môže byť ľahko dostupné .Stačí hľadať GameSir na YouTube a Facebook .Môžete získať ďalšie informácie o našich radič, alebo hry ,dokonca aj nejaké prekvapenie alebo darčeky tu.

Zásielky

Máme loď po celom svete www.haix.sk štandardná doprava methord, Singapur, Pošta, DHL a pod. Všetky produkty sú na sklade, prosím, neváhajte a nákup žiadne položky. Všetky objednávky sú spracovávané počas 48 hodín po zaplatení overenie. Prosím, uistite sa, že vaše meno a adresu, uvedené na www.haix.sk, sú správne. Ak meno alebo/a adresa sú nesprávne, v prípade vrátenia alebo nie prevzatí výrobku bude na zodpovednosti zákazníka. Balíky sú zasielané v priebehu 2-4 pracovných dní po platbe overenie. Sledovanie informácie o balení, poslal Čína/Singapur Post, je zvyčajne zobrazované do 3-5 pracovných dní. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní po zaplatení, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať zásielky a odpovedať vám čo najskôr.

Záručný Servis

12-mesačná záruka na údržbu, 30-dňová záruka vrátenia alebo výmeny. Sme snahe 100% spokojnosti zákazníkov, ak budete mať nejaké problémy s výrobkom, prosím, neváhajte nás kontaktovať, sme sa nájsť riešenie v čo najkratšom čase.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

Všetky naše položky prísť s jeden rok záruka, prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s nákupom. To je veľká česť pre nás dodávať čo najlepšie výrobky a poskytovať vysoko kvalitné služby pre vás. Kontaktovať nás môžete do 7 dní po obdržaní výrobku; sme vás UISTIŤ, že sme sa dať odpoveď na reklamáciu do 30 dní, ak budete mať nejaké problémy s našim výrobkom. Je na zodpovednosti zákazníka, poštovné poplatky akejkoľvek položky, vrátený. To môže trvať nás až 7 pracovných dní na spracovanie vašej žiadosti, po obdržaní produktu. Budeme zaplatiť náhradu, ak má položka nie je doručený v rámci dodacia lehota zaručené, alebo boli porušené počas prepravy. Ak náš služby zákazníkom nie je online, môžete nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

Spätná väzba

Budeme sledovať, vysoká úroveň spokojnosti s našimi službami, spätná väzba je pre nás veľmi dôležité; sme ocenia, ak by ste mohli, kontaktujte nás, skôr než dáte negatívny a neutrálny spätnú väzbu, tak, že situácia môže byť vyriešená rýchlo a spoľahlivo. Ďakujeme vám za vašu 5-hviezdičkový spätnú väzbu !

Štítky: gamepad gamesir, gamepad pre telefón, gamesir gamepad, Lacné gamepad gamesir, Vysoko Kvalitný gamepad pre telefón, Čína gamesir gamepad Dodávateľov.

Nastaviteľná Šírka 4.5 - 8.5 cm šírka v rozsahu
Materiál plastové a kovové
Druh Držiak
Typ Rozhrania USB
Kompatibilné Značka/Model Žiadne
Číslo Modelu držiak-T2a
je prispôsobené No
Podpora telefón 3.5-6 palcový displej smartphone
Názov Značky GameSir
Názov produktu Gamesir držiak -T2a
Kompatibilné Radič GameSir T2a
farba Čierna
Batérie No
Package Áno
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 2cm (7.87in x 5.91in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Multi-angle adjustable herný ovládač mount, Držiaka Telefónu, Android Gamepad na stenu pre GameSir T2a

Multi-angle adjustable herný ovládač mount, Držiaka Telefónu, Android Gamepad na stenu pre GameSir T2a

Súvisiace produkty

Porovnať