Pozastavenie typ Jemnou Handričkou na Všetky dioptrické Okuliare, Sklá, Objektívy fotoaparátov, Telefónov, CD(36*36 cm/2 ks)

Nový produkt

Skladom

€5.27

Pridať do obľúbených

KTO SME

Sme v neustálom sledovaní vynikajúce stierač účinky a skúsenosťami zákazníkov. Naše produkty kvalita sa líši od ostatných bežných alebo low-level utrite handričkou na trhu. Naše stierače s rôznymi rozmermi, môžu splniť denné upratovanie požiadavky pre každý druh objektív objektív kamery, notebook, displej, LCD TV, šperky, IPAD,hudobné nástroje, hodinky a pod. Staráme sa viac o svoje veci v prevencii utieranie. Ak ste pravidelným používateľom jemný vlákniny produktov, budete okamžite skúsenosti rozdiely po obdržaní našich výrobkov.

Naše výrobné partnerov sústrediť na jemný vlákniny oblasti už viac ako desať rokov, a na export do viac ako 100 krajín a oblastí, rovnako ako porcie luxusných značiek výrobcov na celom svete. Máme vlastné self-postavený na 8 000 štvorcových metrov, 200 zamestnancov. Naša spoločnosť má súbor kompletné výrobné linky-tkanie, farbenie, drvenie, lisovanie, potlač, šitie, kontrola, balenie, atď. Prijmeme ERP, OA, CRM systém na riadenie výrobného procesu a komunikovať. Sme si perfektný systém riadenia od spoločnosti ERNST&YOUNG, ktorý je v top 500 sveta, a získal I S O 9 0 0 1 certifikácie, naša výroba je možné prejsť DOSIAHNUŤ a ROSH testovanie.

1. Sada 2, ideálny jemnou handričkou

2. Veľkosť:36*36 cm (14.18 * 14.18) palec

XizeHOM Jemnou handričkou sú 100% Bezpečné a efektívne čistenie všetkých typov povrchov vrátane:

okuliare podívaná, slnečné okuliare, dioptrické okuliare, slnečné okuliare,

potiahnuté a non-vrstvené šošovky, binokulárne, optický ďalekohľad;

canon a nikon objektívy fotoaparátov, projektor objektív;

i Pad, som Telefón, mac air, imac, macbook pro;

notebooky, tablety, dotykové mobilné obrazovky, kindle požiaru;

šperky, prsteň, hodinky;

cd, dvd disk, vinyl;

keyboard, klavír, gitara a iné hudobné nástroje.

---Špeciálne navrhnuté videl vzor zub taveného okrajov zabraňuje štiepeniu.

---Ultra-mäkké a veľmi jemného mikrovlákna textílie absorbuje a jemne výťahov preč odtlačky prstov, olejové škvrny, prach a nečistoty.

---Môže byť stroj alebo ručne umyť v teplej vode s podobne materiálov. Nepoužívajte žiadny typ čistiaceho prostriedku, textílie zmäkčovača, alebo bleach.

*************************************************************************************************************************************************************

Ak u by chceli, aby veľké množstvo,pls pošlite e-mail na nás ,ponúkne najlepšiu cenu pre váš odkaz,vďaka!! *******************************************************************************XizeHOM Tím

Štítky: jemnou handričkou, Čistiaca Handrička, mikrovlákna na čistenie, Lacné jemnou handričkou, Vysoká Kvalita čistiacou handričkou, Čína mikrovlákna na čistenie Dodávateľov.

Výroba Čistiace Pad
Číslo Modelu TN 04
Použitie
Názov Značky XizeHOM
Materiál mikrovláknovú
Materiály
Názov; inds Mikrovlákna Umývanie Prašnom Okuliare Čistenie Colthes
Položka Hmotnosť 60
Veľkosť balenia
Veková Skupina
Špecifikácia 2 piece
Funkcia Eco-Priateľský
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)
Typ Jednotky Balenie
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 1cm (7.87in x 7.87in x 0.39in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pozastavenie typ Jemnou Handričkou na Všetky dioptrické Okuliare, Sklá, Objektívy fotoaparátov, Telefónov, CD(36*36 cm/2 ks)

Pozastavenie typ Jemnou Handričkou na Všetky dioptrické Okuliare, Sklá, Objektívy fotoaparátov, Telefónov, CD(36*36 cm/2 ks)

Súvisiace produkty

Porovnať