S Prenosným obojstrannej Sklopné Zrkadlo Krásne Make-Up make-up Zrkadielko Krásne Dievča Študent Toaletný Zrkadlo Zrkadlo Princezná

Nový produkt

Skladom

€5.60

Pridať do obľúbených

Nechceme vyrábať cheapie,len sme predávať naše výrobky v nižšej cene.

Pozornosť Na Ruských Priateľov:

1. Prosím, uistite sa, že vaše celé meno vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko pri platbe;

2. Prosím, uistite sa, že váš správnu adresu vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a krajiny.Inak váš balík bude pravdepodobne budú vrátené!

Pozornosť Pre Švédsko Priatelia:

Švédsko bude zákazníkovi chared s 7.5 EUR s DPH servisný poplatok s objednávok pod 150 EUR. Prosím, nenechaj objednávky alebo zrušiť, ak nechcete platiť tento poplatok.

Prenosný obojstranný vreckový kozmetické zrkadlo

Materiál: plast + zrkadlo

Veľkosť: 7.2 cm * 6.6 cm

Zrkadlo nad riadnym zrkadlo, v spodnej časti lupy

Nákup Poznámky:

O veľkosť:

Veľkosť pre ručné meranie, vzhľadom na meracie nástroje a metódy merania a iných faktorov, tam bude 2 mm chyba, podľa vášho obvyklé použitie-odkaz na veľkosť stola a detaily hodnotenia, nezávislé nakupovanie.

O farba:

NÁŠ tovar v-druh streľba, farba škole profesionálne korektúry, a fyzickej dlaždice čo najbližšie, pretože počítač, monitor farebný kontrast a farebnú teplotu sú rôzne, a tak ďalej.

Dopravy: Dodacia lehota: 1)Vaša objednávka bude spracovaná do 3 dní po vašu platbu.(Okrem dovolenku) 2) nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.Dúfam, že sa vám môže pochopiť.Poznámka: náklady Na dopravu neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. 3) uistite sa, že vaše www.haix.sk adresa je aktualizovaný a podrobné. A ak chcete zmeniť dodaciu adresu po umiestnite objednávku, prosím, dajte nám vedieť, prvý raz. Ďakujeme! 4) Po tom, čo sme zaslané tovaru, budeme e-mailom vám informácie prepravy, ako aj sledovacie číslo. Dodacia lehota:Všeobecne, väčšine krajín dodacia lehota je uvedená nižšie, vzhľadom na rozdiely poštových serivce v rôznych oblastiach , v niektorých oblastiach môže trvať dlhšie. Ak ste sa stretli problém , vitajte zadarmo padol obráťte sa na nás , odpovieme vám hneď ako to bude možné. :P

Upozornenie:

1.Podporujeme Poklesu prepravy a Veľkoobchod .

2.By sme mohli poslať balíček ako DAR a nárok na nižšiu cenu pre vás.

3.Zvyčajne sme predávať naše výrobky bez maloobchod balík, venujte prosím pozornosť, pred nákupom. Ak potrebujete pôvodný balík, pls platiť za extra poplatok za balík !!

4.Ak máte akýkoľvek problém ,pls cítiť voľne a kontaktujte nás namiesto otvorenia sporu alebo odchode z negatívnej spätnej väzby.Ďakujeme!

Štítky: Malé Zrkadlo, princezná zrkadlo, toaletný zrkadlo, Lacné malé zrkadlo, Vysoká Kvalita princezná zrkadlo, Čína toaletný zrkadlo Dodávateľov.

Číslo Modelu Tri Fang
Položka Druh Make-Up Zrkadlo
farba Mesiac, Hviezdy, Srdce, Krásna Mačka
Veľkosť 7.2cm * 6.6cm
Materiál Plastové
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

S Prenosným obojstrannej Sklopné Zrkadlo Krásne Make-Up make-up Zrkadielko Krásne Dievča Študent Toaletný Zrkadlo Zrkadlo Princezná

S Prenosným obojstrannej Sklopné Zrkadlo Krásne Make-Up make-up Zrkadielko Krásne Dievča Študent Toaletný Zrkadlo Zrkadlo Princezná

Súvisiace produkty

Porovnať