Dievčatá A Chlapci Milenca Rezanie Kovov Zomrie pre Scrapbooking Album Paper Craft Razba Blany Valentína Die Fréza

Nový produkt

Skladom

€3.01

Pridať do obľúbených

Playmate Dievča, Chlapec a Milenec Rezanie Kovov Zomrie pre Scrapbooking Album Paper Craft Razba Blany Valentína Die Fréza

*Položky môžu byť použité pre dekoráciu, je tu veľký crisply rez, dokonalý tvar.

*Rezanie Zomrie "úder" alebo rezané tvary z rôznych materiálov, vrátane papier, baliaci papier, drevotrieska, špeciálne papier a ďalšie!

*Vhodné pre Scrapbooking, Papierové Karty, Razba, Album, DIY Plavidlá, ect. DIY strane razba, Môže pomôcť deťom je schopnosť rozvíjať inteligenciu.

*Vyrobené z vysoko kvalitného a odolného uhlíkovej ocele.Kompatibilný so všetkými dierovanie a raziace stroje. Je ideálny nástroj pre rad tvorivých činností a je vhodný pre každý nadšenec, od začiatočníkov až odborníkov. Motívy sú dobré na pohľadnice, poukážky a foto albumy atď.

Funkcie: To je vynikajúce a starožitný

V malej veľkosti,ľahký a prenosný

O Poradí: 1.Všetky výrobky sú preverované starostlivo pred skladovanie a balenie dobre na odoslanie. 2.Prosím, vyberte si správnu veľkosť, alebo farbu,čo chcete, my vám pošleme zásielku, ako si zvoliť v objednávke. O Výrobky: 1.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2.Vzhľadom na ručné meranie,nechajte mierne rozmer rozdiely. O Servis: na Všetky výrobky sú vkladané ručne,môže byť trochu chyby.Ak sa vám niečo zlé alebo chybný, prosím voľne napíšte nám okamžite. O Pripomienky: 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd nechať 5-hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu. 2.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne(3 hviezdičky) alebo negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu. Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie! Máme profesionálne factory, ktorá používať pokročilé stroj a vyspelé technológie.

Sme kontrolu kvality striktne v každom procese.

Máme profesionálne kontroly tímu prezrieť tovar v každej objednávke.

Štítky: zomrie pre scrapbooking, rezanie kovov zomrie, Rezanie kovov, Lacné zomrie pre scrapbooking, Vysoko Kvalitné rezanie kovov zomrie, Čína rezanie kovov Dodávateľov.

Balenie funkcie opp taška
Materiál Uhlíkovej Ocele
Technológia Die-odlievanie
Vzor Typ Ľudské Obrázok
Číslo Modelu DC-Valentine's Deň
Kategória Valentine's Deň
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.035kg (0.08lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dievčatá A Chlapci Milenca Rezanie Kovov Zomrie pre Scrapbooking Album Paper Craft Razba Blany Valentína Die Fréza

Dievčatá A Chlapci Milenca Rezanie Kovov Zomrie pre Scrapbooking Album Paper Craft Razba Blany Valentína Die Fréza

Súvisiace produkty

Porovnať