Obliečky plné Biele Goose & down 58 oz tog hodnota 10.5 pre zimné 350 gsm USA queen size 218*218cm veľkoobchod

Nový produkt

Skladom

€79.12

Pridať do obľúbených

Biela Goose & down obliečky tog hodnota 10.5 pre zimné 350 gsm USA queen size 218*218cm vyplnené 58 oz 15% white hus nadol/85% white goose

Kupujúci je povinný:

Vitajte na Nanyang Zhongrui eider dole products Co., S.r.o.Všetky položky sú všetky na sklade,ak ju potrebujete,Pls ho kúpiť sami .

a. Obliečky veľkosť možno prispôsobiť všetky veľkosti je k dispozícii, ak je to potrebné,Pls kontaktujte ma slobodne.

b. ak tovar prekročiť 2 kg,Pls kontaktovať predajcu poradiť náklad,sme schopní zabezpečiť na odoslanie do Číny post vzduchu zásielky EMS alebo. Doprava

* Väčšina našich obchodov, ktoré sú propagované s dopravou zadarmo (vybrané krajiny) podľa HK post/Čína príspevok, zvyčajne v 1 KG poslať HK post, viac ako 1 KG spoločnosťou UPS/DHL .Prosím, kontaktujte nás predtým, než ste vašu objednávku ak by ste potrebovali tovar naliehavo.

* Položky, ktoré sú dobre zabalené s překypoval balíky,podporujeme doprava cez Čína post/HK post/UPS/DHL/FEDEX/EMS,nechajte 5-20days dosiahnuť.

* Na zabezpečenie prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze,budeme deklarovať ako "dar" s nižšou hodnotou,ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Platby

* Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť.

* Escrow je našim preferovaným spôsobom platby,akceptujeme aj rôzne platby, T/T,Western union,Money gram a ostatných, ako je uvedené nižšie. Návrat&Exchange politiky

* Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti,ak pre všetky reson nie ste spokojní ,môžete ho vrátiť vec na nás je originál condiion na vrátenie peňazí alebo výmenu.Pred odoslaním nám späť položka,prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť&exchange pokyn.Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Spätná väzba politiky

* Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu po prijatí platby,Na podporu zdravého Ali spoločenstva,dúfame, že sa vám bude robiť to isté pre nás.Chceme, aby ste pochopili, že sme hodnota služby zákazníkom ohromne.Ak máte akékoľvek nespokojnosť,prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu.Sme si istí, že vždy existuje riešenie a sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, tam, kde sa transakcia ukončí.

Poznámky

* Mix, aby vitajte,OEM, aby vítané.

* Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Odpovieme do 24

Štítky: obliečky náplň, hus nadol obliečky, hus obliečky, Lacné obliečky náplň, Vysoká Kvalita hus nadol obliečky, Čína hus obliečky Dodávateľov.

Tkanie Technológie Mourek
Sezóna Zimné
Veľkosť USA queen 86"*86"( 218* 218cm)
Technics Šitie
Výplň 15% white hus nadol/85%white goose
Výrobné Technológie Zvislé Ostenie
Tog hodnota 10.5
Na gram hmotnosti / meter štvorcový 350 g
Výplň hmotnosť 58 oz
farba Biela
trieda Kvalifikovaný
Číslo Modelu 218*218 vyplniť 1660g
Hmotnosť 3-3.5 kg
Materiál 100% Bavlna
Názov produktu Husacie pierko & down obliečky
Vzor Prešívaný
Náplň 15% white hus nadol/85%white goose
Veľkosť Balenia 25cm x 20cm x 20cm (9.84in x 7.87in x 7.87in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 3.5kg (7.72lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Obliečky plné Biele Goose & down 58 oz tog hodnota 10.5 pre zimné 350 gsm USA queen size 218*218cm veľkoobchod

Obliečky plné Biele Goose & down 58 oz tog hodnota 10.5 pre zimné 350 gsm USA queen size 218*218cm veľkoobchod

Súvisiace produkty

Porovnať