1sheets 20 ks 4cm*0,8 cm CPAM SUPER VLASY PÁSKU Lepidlo Dvojité Bočné Pásky pre remy vlasy, nástroje na predlžovanie vlasov

Nový produkt

Skladom

€4.94

Pridať do obľúbených

Produkt podrobné

20pcs 3" palcov Široký Lepidlo Dvojité Bočné Pásky pre Pleť Útku Bezšvíkové Pásky predlžovanie Vlasov

* Produkt ID: AdhesiveTape-20

* Stav: Úplne Nové

* Silné Spevnenie Nepremokavé Obojstranná Páska

* Množstvo: 20 ks

* Veľkosť: 3" palcov x 1/4" palcov (každý kusov)

* Zákazku Pre Bezproblémové Pásky Predlžovanie Vlasov

* Vysoko Kvalitný, Ľahko Použiteľný, Len Peel & Stick

Reapplication Pokyny: znova použiť Na predlžovanie vlasov, miesto nového kusu obojstranná páska na kazete oblasti predlžovanie vlasov, potom opakujte pásky predĺženie procesu aplikácie.

Doprava

1.Položky budú odoslané prostredníctvom ePacket výpisy z Číny, ktorá trvá 7-12 dní do USA

Položky sú dodávané z Číny (kontinentálne) cez leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 10 do 20 pracovných dní. Dodacia Lehota:

2.Položky, bude odoslaný doporučene Air Mail, ktorý trvá 15-40 pracovných dní, Kanada,Európa,Austrália. Ak chcete byť rýchlejšie,prosím, Kontaktujte Ma pre EMS a DHL.

3.Prosím, uistite sa, poskytnúť nám pravdivé, presné a podrobné dodaciu Adresu (meno, telefónne číslo a adresa sú potrebné)

4.Na Airmailed parcela bude deklarované aj ako darček a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol na právne minimalizovať dane. Ale nie sme zodpovední za prípadné clo alebo dane.

Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité!!

Budeme udržiavať vysoké štandardy excellenceand usilovať o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Pracujeme veľmi tvrdo, aby neprekračoval vaše očakávania. Sme, aby naše živobytie tým, že ponúka kvalitné výrobky za priaznivú cenu, pričom ponúka NAJLEPŠIE skúsenosti zákazníkov v priemysle.

Necháme spätnú väzbu pre vás, hneď ako je platba prijatá a dúfam, že sa vám bude chvíľu trvať, aby to isté pre nás.Ako dôležité alebo viac ako spätná väzba je 5 hviezdičkami.

POTREBUJEME VŠETKY 5 HVIEZDIČKAMI .... Ale máme v pláne zarobiť im.

Pls začiarknite položky, potom, čo dostanete na pozemok, ak nie ste spokojní s položkami, pls nechcem ich používať a obráťte sa na nás pre vrátenie, Upozornenie: pre použitý alebo poškodený položky z dôvodu dôvod, nebudeme akceptovať položky vrátenie a Prepravné poplatky sú poplatky sa nevracajú

Ak nie ste spokojní s položku, prosím, Kontaktujte Ma pred odchodom mi negatívnu spätnú väzbu, budeme moje najlepšie vyriešiť problém, aby ste sa spokojní. Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: páska priadza, súprava náradia s puzdrom, páska zväzok, Lacné pásky priadza, Vysoko Kvalitný nástroj, súbor s puzdrom, Čína pásky zväzok Dodávateľov.

Materiál super pásky
Množstvo 20pcs 4X0.8 cm/0,6 cm Dvojité pásky
Veľkosť 4X0.8cm/4x0.6xm
trieda Remy Vlasy
farba 4x06cm, 4x08cm
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Položka Druh Lepidlá
Číslo Modelu maka
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1sheets 20 ks 4cm*0,8 cm CPAM SUPER VLASY PÁSKU Lepidlo Dvojité Bočné Pásky pre remy vlasy, nástroje na predlžovanie vlasov

1sheets 20 ks 4cm*0,8 cm CPAM SUPER VLASY PÁSKU Lepidlo Dvojité Bočné Pásky pre remy vlasy, nástroje na predlžovanie vlasov

Súvisiace produkty

Porovnať