2018 Nový Príchod Mužov ID Držiteľa Karty Vintage Dizajn Hnedé Crazy Horse Kože na Mieru Business Unisex Držiteľa Karty Veľkoobchod

Nový produkt

Skladom

€5.52

Pridať do obľúbených

Originálne Kožené Kartu & ID Držiteľa

Podľa Moterm

Podrobnosti:

Materiál: Crazy Horse Kože (Veľká kvalita)

Veľkosť: 10.5 cm * 6,5 cm (4.13*2.56 palcov)

Štýl: vintage bežné

Farba: hnedá

Používa: držiteľovi Karty / mini peňaženka

Hmotnosť: 30 g (o)

Poznámka 1: Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe, pretože počítača, nastavenia monitora.

Poznámka 2: S differ nce v metódu merania, prosím, dovoľte 1-2cm, vo veľkosti odchýlky.

>

###Veľkoobchod je vítaná. Ak si kúpite vo veľkých množstvách, sa budeme snažiť v našich silách, aby zľavu pre vás, Najmä pre starých VIP zákazníkov.

###Drop shipping poriadok je vítaná, Nie faktúry a reklamy sú poskytované (Nechajte nám správu pri zadávaní objednávky). V súčasnosti sme nábor distribútorov na celom svete, rado sa stalo, aby sa pripojili.

###DIY prispôsobenie je povolené, ak nakupovať vo veľkom. Na MIN (Minimálne Objednávacie množstvo) a Cena závisí od výrobku údaje, ktoré ste poskytli.

###Sľubujeme, že všetky výrobky sú preč cez prísne skúšky pred odoslaním. Všetky fotografie uvedené sú na 100% brané v druhu a pre referenčné účely. Prosím, aby prípadné rozdiely medzi výrobky a fotky.

###Náš úspech závisí na vašej spokojnosti. Necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetkých kupujúcich. Ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre hodnotenie, príliš. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby to riešili a aby vaše nákupné skúsenosti príjemný tu.

###, Prosím informujte sa vo vašej krajine colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Prepravné, clo a maklérske poplatky sú nevratné.

###Aby si platiť nižšie alebo žiadne dane, niekedy budeme deklarovať vlastnú faktúru s nižšou hodnotou. Hodnota nie je celkový ste zaplatili, alebo čokoľvek iné.

Štítky: ID Držiteľa Karty, podnikania držiteľa karty, Držiteľa Karty, Lacné id držiteľa karty, Vysoká Kvalita podnikania držiteľa karty, Čína držiteľa karty Dodávateľov.

Pohlavie Unisex
Položka Druh Kartu & ID Držiteľov
Použitie Kreditná Karta
Tvar Vankúš
Položka Šírka 2.95inch
Položka Hmotnosť 50g
Materiálové Zloženie cowhide
Číslo Modelu 18K-111
Položka Dĺžka 4.02inch
Hlavný Materiál Pravá Koža
Štýl Vintage
Uzavretie Typ Č Zips
Vzor Typ Pevné
Názov Značky moterm
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2018 Nový Príchod Mužov ID Držiteľa Karty Vintage Dizajn Hnedé Crazy Horse Kože na Mieru Business Unisex Držiteľa Karty Veľkoobchod

2018 Nový Príchod Mužov ID Držiteľa Karty Vintage Dizajn Hnedé Crazy Horse Kože na Mieru Business Unisex Držiteľa Karty Veľkoobchod

Súvisiace produkty

Porovnať