ICSP Modulárne Konektory RJ11 na SIP6 6p Stiahnuť kábel pre MPLAB ICD3 ICD2 PICKIT3

Nový produkt

Skladom

€5.43

Pridať do obľúbených

ICSP Modulárne Konektory RJ11 na SIP6 6p Stiahnuť kábel pre MPLAB ICD3 ICD2 PICKIT3

Funkcie:

RJ11 na SIP6

Dĺžka: 6 cm,15.24 cm

Vhodné pre MPLAB ICD3,PICKIT3,MPLAB ICD2 ,PICKIT2

pin ihrisku:2.54 mm

Package zahrnuté :

100% Zbrusu Nový Vysoko End

1x kábel

Doprava

Pred vykonaním platby, prosím, uistite sa, že vaša adresa zhoduje s adresou, ktorú by ste chceli, aby sme loď. Ruský kupujúci treba napísať celé meno. Brazília kupujúci by nám CNPJ číslo CPF plný počet Po prijatí platby a zúčtované, váš výrobok bude dodaný čo najskôr. Všeobecne dodacia lehota je 15-40 dní . Ale Brazílie bude stáť viac dní, čas dodania závisí od colných a post doprava. Dovozné clá, dane a poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Návrat Politiky Sme sa zaviazali poskytnúť tie najlepšie služby zákazníkom možné. Ak z akéhokoľvek dôvodu ste spokojní s nákupom, kontaktujte nás a my vám pomôžeme s okamžité riešenie. Radi by sme na vyrovnanie všetkých problém priateľským spôsobom. Chceme zabezpečiť, aby ste spokojní s našimi položky. Ak z nejakého dôvodu chcete vrátiť tovar, kontaktujte nás, a to do 14 dní od dátumu dodania. Len nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom stave položky môžu byť kvalifikovaný pre návrat. Kupujúci je zodpovedný za vrátenie expedičný poplatok.

Spätná väzba Naším cieľom je poskytovať vynikajúcu kvalitu produktu a príjemné nakupovanie. Ak ste spokojní s našimi položku a službách, prosím dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star sadzby. Pošlite nám e-mail pred odchodom akékoľvek 1 alebo 2 hodnotenia, neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo otvoriť akýkoľvek spor. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Ďakujeme vám za návštevu!

Štítky: kábel obrázok, kábel zapojte usb, plug in power converter, Lacné kábel obrázok, Vysoko Kvalitný kábel zapojte usb, Čína plug in power converter Dodávateľov.

Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ICSP Modulárne Konektory RJ11 na SIP6 6p Stiahnuť kábel pre MPLAB ICD3 ICD2 PICKIT3

ICSP Modulárne Konektory RJ11 na SIP6 6p Stiahnuť kábel pre MPLAB ICD3 ICD2 PICKIT3

Súvisiace produkty

Porovnať