ZONESUN Slová a dátum tlačiareň/Manuálne Horúce Lisovanie Dátum Kódovanie Stroj

Nový produkt

Skladom

€33.75

Pridať do obľúbených

prenos tepla 100% Vysoká kvalita dátum kódovanie stroj DY-8 Páska Kód Tlačiarne je druh kódu, tlačiarne, že pomocou tepelná tlač pás namiesto atramentu chcete tlačiť na všetky mäkké balík materiálov. Funguje to špeciálny typ zmena tlač hnuteľného slová alebo čísla. Platí to pre mnohých oblastí, tlačiarenské práce, rovnako ako všetky druhy plastových vriec, hliníkový kompozitný papier a plastové zlúčenina, tašky, atď. S zrejmý kontrast farieb, môžete vytlačiť a zmena tlačené office názov, značku, dátum a číslo šarže a tak onoptionally podľa vašich potrieb.

Horúce Pečiatka Kódovanie Stroj /Páse S Nástrojmi Kódovanie Tlačiareň

Páska Kód Tlačiarne je druh kódu, tlačiarne, že pomocou tepelná tlač pás namiesto atramentu chcete tlačiť na všetky mäkké balík materiálov. Funguje to špeciálny typ zmena tlač hnuteľného slová alebo čísla. Platí to pre mnohých oblastí, tlačiarenské práce, rovnako ako všetky druhy plastových vriec, hliníkový kompozitný papier a plastové zlúčenina, tašky, atď. S zrejmý kontrast farieb, môžete vytlačiť a zmena tlačené office názov, značku, dátum a číslo šarže a tak onoptionally podľa vašich potrieb.

Máme písmeno každý 1 ks hornej "A-Z", a my vám jeden ks tepelnej pás s nástrojmi ako dar (spolu dve tepelné pásky ) .

Aplikácia:

Páska Kód Tlačiarne môžete vytlačiť nižšie obsah, ktorý sa zobrazuje na obalové materiály, výroba dátum (rok, mesiac, deň), číslo šarže, dátum, hmotnosť, cena, veľkosť, výrobu oblasti, prísad, prídavných látok, predstavovať, kvality, číslo karty, registračná značka, výrobca a tak ďalej. A vhodné materiály, ktoré môžu byť vytlačené na sú rôzne, napríklad, PT, PE, KT, funkcie opp, CPP, hliníkové fólie, plastové tašky, nápojové fľaše tepelnej zmršťovanie ochrannej známky, všetky druhy plastové kompozitné film, papier, cez plastové papier, koža, látky, obaly, nádoby/sáčku, výrobky z plastov a elektronické komponenty, plastové shell, atď. Tak Páska Kód Tlačiarne je široko používaný v tlači oblasti potravín, nápojov, medicína, vodné výrobku, miestnych špeciálne produkty, kozmetika, elektronických komponentov, hardvéru, chemikálie, atď. To môžete vytlačiť jasné znaky na mäkkých obalov (okrem pevné package).

Parametre Pracovný Manuál Typ Počet 0---9 Horúce Tlač Stuha 1"-1.38" (25,4 očakávané—35mm)

Rýchlosť

1~80 krát/min

Oblasti Tlače

Maximálne tri riadky je 13x35 (holding o 21 písmená / čísla)

Výkon / Napätie

220V alebo 110V

Vykurovacie Rúrky : 100W/240V

Rozmery(HxLxW)

9.4"x9.4"x5.5" (240x240x140mm)

Čistá Hmotnosť

2.8 kg (6.16 lb)

Položky Zahrnuté:

1 Stanovuje 110 alebo 220V Páse s nástrojmi Kódovanie tlačiareň

1 Kotúčoch 30mmx100M Gold Ribbon

1 Kotúčoch 30mmx100M Čierna Stuha

0-9 Počet Charactors

Štítky: stroj stroj, tlačiareň manuálne, stroj na lisovanie, Lacný stroj stroj, Vysoko Kvalitné tlačiarne príručka, Čína stroj razenie Dodávateľov.

Názov Značky ZONESUN
Druh Elektrický Nástroj Časti
Číslo Modelu Kód Pre Tlačiareň
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 4.5kg (9.92lb.)
Veľkosť Balenia 100cm x 10cm x 20cm (39.37in x 3.94in x 7.87in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ZONESUN Slová a dátum tlačiareň/Manuálne Horúce Lisovanie Dátum Kódovanie Stroj

ZONESUN Slová a dátum tlačiareň/Manuálne Horúce Lisovanie Dátum Kódovanie Stroj

Súvisiace produkty

Porovnať