JINAO Hip Hop Náramky Zlato, Striebro AAA Cubic Zirconia Micro Spevnené Všetky Ľadový Sa Bling Lab CZ Kamene Náramok 8"

Nový produkt

Skladom

€19.77

Pridať do obľúbených

New Horúce Micro Pave Cubic Zirconia Seris

Description: (1)Stav:100% zbrusu nový (2)materiál:meď, Kubické Zirkóny (3) Krásny dizajn a vynikajúce spracovanie. (4) Módy v Európe a USA trh. (5) Spoľahlivá kvalita a rozumná cena.Máme profesionálne QC tím kontrolovať každý výrobok dôkladne (6) môžete kombinovať všetky produkty, čo chcete

shippment 1.Tovar bude dodávaný do 48 hodín po www.haix.sk potvrdil platby(vo Všeobecnosti www.haix.sk bude stráviť 24 hodín).okrem akúkoľvek farbu alebo dizajn žiadne zásoby 2.My vám tovar zašlite ako opodstatnené požiadavky zákazníka najskôr,v Prípade akýchkoľvek otázok, Budeme vás kontaktovať zanechal správu alebo e-mail. 3.Nie sme guatantee dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v Colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Ak systém končí sa,prosím, obráťte sa na nás,pomôžeme vám, ak chcete sledovať,a rozšíriť dodacia lehota. 4.prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel. 2.return 1.Iba vadný výrobok bude ponúknutá vrátiť alebo vymeniť. 2.Ak sa chcete vrátiť alebo vymeniť,kontaktujte nás prosím do 3days po tom, ako dostanete tovar. Obráťte sa na nás so chybné položky a množstvo a jasné obrázky.Po tom, čo sme confitmed,vrátime vám alebo vymieňať položky, aby ste v rámci 3days,Medzitým,sme bude zodpovedný za všetky náklady na dopravu. 3.veľkosť a farba nesúlad 1.Veľkosť sa meria ručne,Pls skontrolujte veľkosť skôr ako zadáte objednávku.Noramlly prípustné Rozdiely vo veľkosti približne 0,5 palca na meranie. 2.Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené iných dôvodov, ako je napríklad farba odrazy v monitor, 4.spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy S položkami alebo naše služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú Väzbu,Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytne vám s najlepšími služieb zákazníkom. osvetlenie,Pozadie, atď.Ak ste belive, že položky prijatej v nesprávnej farby,pls kontaktujte nás pre potvrdenie.

Štítky: hip hop náramok, Kameň náramok, náramok, Lacné hip hop náramok, Vysoko Kvalitný kameň náramok, Čína náramok Dodávateľov.

Kovy Typ Medi
Materiál Zirkónmi
Funkcia móda
Položka Druh Náramky
farba Zlato, Striebro
Názov Značky jinao
Nastavenie Typu Pripraviť Nastavenie
Tvar\vzor Geometrické
Jemné alebo Módne móda
Reťaz Šírka 15 mm
Štýl Hiphop/Rock
Pohlavie Muži
Náramky Typ Reťaz & Odkaz Náramky
Spona Typ Zložte Spona
Dĺžka reťazca 20 CM
Číslo Modelu BRA18010001
Reťazec Typu Odkaz Reťazca
Veľkosť Balenia 9cm x 9cm x 6cm (3.54in x 3.54in x 2.36in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.12kg (0.26lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

JINAO Hip Hop Náramky Zlato, Striebro AAA Cubic Zirconia Micro Spevnené Všetky Ľadový Sa Bling Lab CZ Kamene Náramok 8

JINAO Hip Hop Náramky Zlato, Striebro AAA Cubic Zirconia Micro Spevnené Všetky Ľadový Sa Bling Lab CZ Kamene Náramok 8"

Súvisiace produkty

Porovnať