30w Led vonkajšie lampy vila záhrada stenu sconces nepremokavé nádvorie lampa cestnej balkón vonkajšie nástenné svietidlo

Nový produkt

Skladom

€66.75

Pridať do obľúbených

Vonkajšie Nástenné Svietidlá IP65 Verandu svetlo Svetlo parameter

Vstupné napätie :AC90-260V

Príkon: 30W

teplota chromatickosti :Teplá biela(3000-3500k), Studená Biela (6000-6500K)

Lampa shell : Hliníková zliatina

Životnosť : 50.000 hodín

Veľkosť:

Vlastnosti produktu

1. 100% Garancia import čip led Účinnosť:100L/W

2. IP65:nepremokavé, Vhodné pre vonkajšie aplikácie.

3.Bez UV & IR, Bez Blikania a Bez Ortuti & Viesť zadarmo.

4.Zabudovaný zdroj napájania(Napájací vo vnútri lampy bývanie),3 roky záruka.

produkt foto

Platby

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. Zásielky

1. DOPRAVA po celom SVETE (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). Prepravná metóda závisí od vášho výberu.

2. Položky budú zaslané do 1-7 pracovných dní po platbe je prázdny a následne vám sledovacie číslo zásielky a sledovacie webiste.My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. Všetky položky nabitý ochranné Bublina, aby vaše produkty dorazí v perfektnom stave.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

Záručné podmienky a reklamačný poriadok

Sme vždy žiadajú, aby sme sa lepšie našich služieb pre všetkých našich vážených zákazníkov. Nižšie sú uvedené niektoré otázky, naše Záručné podmienky a reklamačný poriadok:

1. Táto položka je VŠETKO ÚPLNE NOVÉ a pôvodné okno a balenie, všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním.

2. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

3. Bežne poskytujeme 3 roky záruky pre spotrebiteľov na naše LED svetlá. Ak led svetlá boli rozdelené do dvoch rokov z dôvodu problémov s kvalitou, budeme opravu zadarmo. (S výnimkou položiek poškodený alebo nesprávne po prijatí).

4. Pred vrátením tovaru, prosím, kontakty nám najprv diskutovať o problémoch, ktoré sa majú. Medzitým prosím, povedzte nám, čo vada, na odstránenie nesprávneho používania. 90% času sme schopní vyriešiť problém tým, že sa na technickú podporu, bez toho aby ste museli poslať nič späť.

5. Ak sú nenapraviteľnej chyby zariadení, môžete sa vrátiť späť k nám pre opravu alebo výmenu v rámci našich dvanásť mesiacov záruka.

6. Vo všeobecnosti, odporúčame vám, aby ste sa vrátiť chybný tovar zaslaním prostredníctvom poštového Úradu a EMS, skôr než pomocou kuriérov, ako je DHL, UPS, FEDEX a TNT. Za normálnych okolností, to bude trvať 7 až 15 dní na vrátenie tovaru k nám pošta, EMS alebo.

7. Návrat expedičný poplatok je zodpovedný, od kupujúceho. Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu , aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: vonkajšie nástenné svietidlo, led vonkajšie lampy, Vonkajšie Steny, Lacné vonkajšie nástenné svietidlo, Vysoko Kvalitné led, vonkajšie lampy, Čína vonkajšie steny Dodávateľov.

Certifikácia CE,RoHS
Difúzor Polykarbonát
Je Stmievateľné No
Štýl Moderné
Položka Druh Nástenné Lampy
Úroveň Ochrany IP65
Zdroj Napájania AC
Príkon 30w
Záruka 2 rokov
Materiál Telesa Hliník
Funkcie vonkajšie led nástenné svietidlá
Emitting Farby Teplá Biela, Studená Biela
Napätie 85-265V
Názov Značky MUCHTING
Číslo Modelu 01
Použitie Priemyselná
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Povrch Hliníkové Pečenie
Zdroj Svetla LED
Základný Typ Klin
Hmotnosť Balenia 2.0kg (4.41lb.)
Veľkosť Balenia 50cm x 20cm x 20cm (19.69in x 7.87in x 7.87in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

30w Led vonkajšie lampy vila záhrada stenu sconces nepremokavé nádvorie lampa cestnej balkón vonkajšie nástenné svietidlo

30w Led vonkajšie lampy vila záhrada stenu sconces nepremokavé nádvorie lampa cestnej balkón vonkajšie nástenné svietidlo

Súvisiace produkty

Porovnať