Jessup Vysoko Kvalitných Materiálov, Odborných Face brush make-up štetce Nástroje Nadácie Kefy Zúžený face Korektor 138

Nový produkt

Skladom

€5.28

Pridať do obľúbených

Produkt obrázok

Zavedenie nového výrobku

Balenie obsahuje: 1 * Kozmetické štetce

138-Zúžený tvár

Kefy dĺžke cca:20 cm Tip dĺžke cca: 4.4 cm

Zvládnuť typ:Drevo, aký typ Vlasov : Vlákna

Použitie chiseled strane pre kontúr tváre lietadlá a ukázal tip na opplying a miešanie powder blush,zvýrazňovač alebo tvár prášok.

Platobné Ak sa vám páčia naše produkty, prosím, pridajte mojom obchode na svoje "Obľúbené položky" zoznam. Ak máte akýkoľvek problém, prosím zanechať odkaz nám ,budeme odpovedať váš e-mail do 24 hodín, a tiež v našich silách vyriešiť váš problém. Pozitívna Spätná Väzba:

Ak ste spokojní s našimi položky a služby, písať dobrú spätnú väzbu pre nás, prosím. Ak nie ste spokojný / á s našimi položky,najprv prosím, kontaktujte nás ,Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém, až kým nebudete spokojní.

Poštovné Všetky položky, ktoré budú odoslané do 2 dní,do USA ,Kanady, Austrálie, Ruska a Spojeného Kráľovstva potrebujú okolo 2 až 4 týždne ,aby ostatné krajiny sa môžu potrebovať 4 až 5 týždňov , do Talianska, Brazílie, Grécko a iné malé okresy, môže byť potrebné, 5 až 6 týždňov. Ak potrebujete rýchlu prepravu spôsobom, obráťte sa na nás pred platby. Tiež ,oneskorenie alebo zlyhanie dodávky je niekedy spôsobené politiky rôznych zvykov, napríklad ,laserový ukazovateľ je neprijateľné v niektorých krajinách. Tak prosím skontrolujte vaše miestne colnej politiky starostlivo pred platby. Alebo, sme nie je zodpovedná za akékoľvek zlyhanie dodávky súvisiace určenia colnej problém.

Ruturns Všetky výrobky, ktoré predávame patria továreň záruky ,nemám kryt časy, ktoré boli týrané, vypálené a poškodené v akejkoľvek forme. Prosím, zanechajte správu, ak ste nedostali položky do 30 dní,budeme kontrolovať ho s post office, a potom odoslať alebo vrátenie chýbajúce položky. ak máte chybné položky,prosím, kontaktujte nás do 2 dní od vás prijímať zásielky .Všetky vrátite tovar musí byť vrátený s je originál balenie a príslušenstvo.Vrátime peniaze na vami, keď sa dostaneme vrátenie tovaru,Alebo nahradiť položku pre vás .

O FAQ Q:ste autentické Jessup kefy? Odpoveď:Áno,všetky kefy sú skutočné Jessup.My sme z Jessup compay.

Otázka:I dont prijímať svoje balíčky,čo by som mal robiť? Odpoveď:Pls kontaktujte nás prostredníctvom www.haix.sk správu v prvom rade.Pomôžeme vám a usporiadať inšpekcie naše spracovania prepojenie. V rovnakom čase,potrebujete skontrolujte dodaciu adresu a či platba je úspešný.Tiež ak sú pohodlné,pls poraďte sa so post office okolí.

Otázka:Môžete predať veľkoobchodné ceny? Odpoveď:Áno,ak vaša objednávka nad 20 súprav jeden čas.Môžete skontaktovať s nami

Súvisiace produkt

Štítky: kefa kvet, kefa kitty, kefa prílohu, Lacné kefa kvet, Vysoko Kvalitný kefa kitty, Čína kefa prílohu Dodávateľov.

Rukoväť Materiál Drevo
Číslo Modelu 138-Zúžený tvár
Používa Sa S Korektor
Veľkosť 1pcs
Materiál vysoko kvalitné materiály
Položka Druh Make-Up Štetec
Kefa Materiál Syntetické Vlasy
Množstvo 1
Názov Značky Jessup
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.07kg (0.15lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Jessup Vysoko Kvalitných Materiálov, Odborných Face brush make-up štetce Nástroje Nadácie Kefy Zúžený face Korektor 138

Jessup Vysoko Kvalitných Materiálov, Odborných Face brush make-up štetce Nástroje Nadácie Kefy Zúžený face Korektor 138

Súvisiace produkty

Porovnať