1PCS Najvyššej Kvality DVI 24+1 Samec na VGA Ţeny 15-pin Converter HDMI ATI adaptéra DVI-VGA Konvertor AQJG

Nový produkt

Skladom

€1.14

Pridať do obľúbených

1PCS Najvyššej Kvality DVI 24+1 Samec na VGA Ţeny 15-pin Converter HDMI ATI adaptéra DVI-VGA Konvertor

Male DVI-D na Ženy, VGA Monitor F Prevodník Adaptéra DVI (24+1 Pin)

Tento prenos signálu je jeden spôsob, ako adaptér DVI 24 + 1 VGA.

Grafika sa používa vyššie. A to musí byť schopný podporovať grafika, digitálne signály na analógové signály 24 + 1 štandardných rozhraní, DVI na VGA, uistite sa, že vaše systerm je 24 + 1 alebo 24 + 5. Prítomnosť tohto adaptéra kompatibility, existuje mnoho stroje nemajú prístup, Prosím, prečítajte si popis produktu vysvetľuje, grafika hosť DVI24 + 1 podpora VGA video výstup, môžete použiť tento adaptér, nie s VGA výstup funkcia nie je take, a hostiteľa alebo grafiky zodpovedajúce externý monitor prístroja! Osobitné upozornenie: Tento adaptér pre kompatibilitu, je potrebné sa obrátiť vaša grafická karta podporuje digitálne simulácie, grafika hosť DVI24 + 1 podpora VGA video výstup, môžete použiť tento adaptér, nie s VGA výstup funkcia nie je použitý a je hostiteľského počítača alebo grafickej zodpovedajúce externé zobrazovacie zariadenie!

Osobitné Upozornenie : Tento adaptér sa používa len pre VGA grafický adaptér, grafická karta alebo základná doska vidieť nemáte tento druh rozhranie bodov chcel použiť dva monitory, určite k ničomu, a teraz veľa grafická karta nie VGA port, najmä v high-end grafickej karty, ktoré sú vybavené rozhranie DVI, VGA rozhranie a veľa DVI, a niektoré sú jednoducho dual DVI rozhranie, musíte použiť adaptér DVI na VGA rozhranie je veľmi dôležité.

Funkcia: DVI grafické rozhranie, je vedúci, môžete použiť tento ----- DVI na VGA adaptér Budete mať DVI grafické rozhranie, môže byť pripojený priamo na konektor monitora VGA

Spôsoby platby: akceptujeme ESCROW. Paypal , Western Union, ak máte nejaké problémy s platbou, prosím, kontaktujte nás! ak potrebujete viac množstve, Kontaktujte nás Za najlepšiu cenu a rýchle dodanie . Vážime si rýchlu platbu a tešíme sa na vašu podnikania v budúcnosti. Platba bude potvrdená do 24 hodín, Víkend 48 hodín. Ak potrebujete kúpiť viac množstve, ale cena nie je veľmi lacné, prosím, kontaktujte nás!

Poštovné a balné: Kupujúci reakcie pre (u) všetky dane alebo DPH za žiadnych okolností. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. Objednávky sú zvyčajne dodávaný do 3-5 pracovných dní po potvrdení platby. Dodacia lehota: Ak loď položka EMS,UPS,Fedex,DHL,TNT, to trvať len 5-7days, Ak ho poslať do Číny Post Air Mail( ) je cca. 15 - 25 pracovných dní pre väčšinu US/ UK / AU destinácií. Krajina Cca. Dodacia lehota

Krajina

Cca. Dodacia lehota

Spojené Štáty Americké / Veľká Británia / Austrália

15-25 pracovných dní

Kanada

15-25 pracovných dní

Brazília / Južná Amerika

môže trvať 6-8 týždňov, vzhľadom na prísne Vlastné Inšpekcie

Francúzsko / Španielsko / Nemecko/ Východnej Európe

môže trvať 6-8 týždňov, vzhľadom na prísne Vlastné Inšpekcie tieto informácie sú poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Upozorňujeme, že dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas špičky alebo v klimatických poveternostných podmienok. Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

Spätná väzba: Pretože vaša odozva je veľmi dôležité pre naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ďakujeme! Ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb. Kontaktujte nás prosím najprv pred tým, než non pozitívnu spätnú väzbu alebo sporu. nájdeme riešenie pre vaše požiadavky a zvyšovania spokojnosti

Štítky: muž muž, samec samec, Pomer mužov a žien, Lacné muž muž, Vysoká Kvalita samec samec, Čína mužov a žien Dodávateľov.

Názov Značky AQJG
Connector1 DVI 24+1
Číslo Modelu DVI 24+1 Samec na VGA Žena
Connector2 VGA
Package 1PCS
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 5cm x 3cm x 2cm (1.97in x 1.18in x 0.79in)
Hmotnosť Balenia 0.33kg (0.73lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1PCS Najvyššej Kvality DVI 24+1 Samec na VGA Ţeny 15-pin Converter HDMI ATI adaptéra DVI-VGA Konvertor AQJG

1PCS Najvyššej Kvality DVI 24+1 Samec na VGA Ţeny 15-pin Converter HDMI ATI adaptéra DVI-VGA Konvertor AQJG

Súvisiace produkty

Porovnať