TIROL T11601d Univerzálny Mini Air Filter s Priemerom 25 mm Kolo Zúžený Auto Mini Studeného Vzduchu

Nový produkt

Skladom

€15.77

Pridať do obľúbených

Detaily produktu & Položka špecifiká

Typ Položky: Vzduch

Názov Položky: Mini Vzduchový Filter

Miesto Pôvodu: Ningbo Čína (pevninská časť))

Názov Značky: Tirol

Položka Č.: T11601-25 mm

Veľkosť: 51*51*55mm

Hmotnosť: 0.1 kg

Materiál: Hliník

Vstupný Priemer: 25 mm

Farba: Modrá

Vlastnosti: Zvyšuje výkon a zvyšuje spotrebu paliva

Popis Produktu

Tento filter poskytuje vysoký objemový prietok čistého a chladnejší vzduch do motora kľukovej skrine/ Oddych odstrániť OEM PVC systém a prežiť tlak v kľukovej skrine

Špecifiká a Výhody: Vyrobené z Hliníkovej Zliatiny Materiálu s chrómovanie Materiál pre Ľahký a Odolnosť, Výkon: Zvyšuje Až 95% Účinnosť Filtrácie Odstraňuje OEM PVC Systém a Prekrvovanie kľukovej skrine Tlak Minimalizuje Spotrebu Ropy o PVC Systém alebo Vysoko výkonné Motory Prakticky pomáha Zvyšuje Výkon tým, že v Studenej Hustý Vzduch, namiesto toho, Teplé Olejové Výpary Musia byť pre Všetkých Preplňovaný Vozidiel, pre OE PVC Systémy nie sú Ideálne pre Zvyšovanie Tlaku Micro Bavlna Gázy Typ Filtra Materiálu, Umývateľný Vodou alebo Mydlom, a Opakovane Červ Výstroj C-Clamp Zahrnuté 25 mm Filter Zásuvky, 25 mm Vnútorný Priemer Trubice Celkové Rozmery: 2.15" (Dĺžka) X 1.85" (Priemer) Na kľukovej skrine/ Oddych Zvyklosti Presne také Isté ako na Obrázku) Odbornú Inštaláciu, je Vysoko Odporúčané, (Pokyn Súčasťou balenia)

l Zvyšuje výkon.

l Zvyšuje spotrebu paliva.

l Výnimočných prúdenie vzduchu.

l Viac filtrovanie povrchu ako pôvodný filter.

l dodáva Sa s umývateľný a opakovane použiteľné suché kužeľ vzduchový filter, Svorky.

l Jednoduchá Inštalácia, Pracuje s 25 mm prívod vzduchu systémy.

Tirol Studenej Vzduchu sú navrhnuté a vyrobené pre širokú škálu aplikácií. Bez ohľadu na uhol, offset priemer studeného vzduchu, tam je Tirol Universal studeného vzduchu pre vaše zariadenie. Všetky filtre sú konštruované s ultra-silný tvarovaný pružná guma príruby, ktoré absorbujú vibrácie a umožňujú bezpečné pripojenie. Tirol Universal Studeného Vzduchu sú k dispozícii v kole, zúžený (kužeľ štýl) a oválne vzory, len o žiadne špeciálne aplikácie. Vyberte položku univerzálny filter typu nižšie pre zobrazenie veľkosti, ktoré sú k dispozícii.

Tirol Súvisiace Výrobky:

Kupujúcemu Oznámenie, Prosím, kliknite na odkaz KONTAKTOVAŤ TERAZ a nechajte nám správu, keď budete potrebovať zadať farba/veľkosť/atď. alebo akúkoľvek inú otázku. Pre veľkoobchodné požiadavky, prosím, dajte nám vedieť a my vám najlepšiu cenu! Normálne, všetky položky, bude odoslaný do 48 hodín po vaša platba potvrdená (víkend, štátny sviatok vylúčené).Prosím poznamenať, že medzinárodná doprava trvá zvyčajne dlho a sledovanie informácie nemusia byť aktualizované v čase. Ak zásielku DONOT prísť po 40 dní, prosím, dajte nám vedieť a my sa pozrieť na vás. Parcela, bude odoslaná na www.haix.sk potvrdil adresu. P. O. box adresa NIE je prijateľné. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne pred podaním objednávky. Pozemok stratené alebo zlyhať dodal, ktorý je spôsobený zle adresa/psč/prijímač názov nebude zodpovedný predajca. Prepravné náklady zahŕňajú manipulačný poplatok, balenie poplatok a poplatok za doručenie. Cla a vlastné dane, ktoré môžu occurre bude zaplatená buye r.

Poštovné zabezpečíme dopravu do Číny Príspevok. Ale máme iné zľavy express rovnako. Ak potrebujete nižšie službách, prosím dajte nám vedieť

2. Ak je položka sa stratil počas prepravy s doporučenou poštou, prosím, aby pre tvrdenie o post office.

3. Dodacia lehota je vysoko závislá na poštové Služby a svoj ciel. Budeme sa snažiť poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ďakujeme za pochopenie.

Platby

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

*Objednávka bude zrušená, ak platba nie je prijatá do 10 dní od nákupu.

Podmienky a pravidlá

Vrátenie a Záruka

Ak položka je poškodený počas pôrodu alebo poruchu, pri bežnom používaní alebo ste dostali nesprávnu položku, zobrazí sa ponuka pre návrat.

Vezmite prosím na vedomie, že všetky chybný tovar musí byť vrátený v lehote 1 mesiaca (30 dní) odo dňa zakúpené na výmenu alebo vrátenie peňazí. Musí kupujúci vrátiť vec v pôvodnom stave a balenie do nášho Čína úrad na jeho/jej vlastné náklady post-stránku.

Spätná väzba

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadnu negatívnu spätnú väzbu, ak máte nejaký problém! Budeme sa snažiť, aby to riešili a aby ste spokojný. Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám 5 STAR :)! Vaša spokojnosť je našou pýchou!

FAQ

Otázka: Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete zobraziť stave zásielky na príslušné webové stránky

Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme!

Otázka:som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ahoj, vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Otázka: môžem kúpiť a vytvoriť dva príkazy, ale jeden je potrebné žiadne, ako môžem zrušiť?

Odpoveď: aby sa chcete zrušiť automatické 10 dní, ak nechcete platiť.

Otázka: Na obmedzené časové obdobie sa chýli ku koncu, ale ešte som nemala dostať parcely, čo mám robiť?

Štítky: filter hudba, príjem trubice, FILTRAČNÉ VRECKO, Lacné filter hudba, Kvalitný príjem trubice, Čína filtračné vrecko Dodávateľov.

Položka Šírka 55MM
Výrobca Katalógové Číslo T11601
Umiestnenie na Vozidle motor
Druh Materiálu Hliník
Položka Výška 55MM
Pre Vozidla Značky/Modelu Toyota
Položka Dĺžka 51MM
Položka Hmotnosť 100G
Krajina/Región Výroby Čína
Názov Značky Tirol
Špeciálne Funkcie Vzduch
Typ Jednotky veľa (15 ks/lot)
Veľkosť Balenia 40cm x 30cm x 20cm (15.75in x 11.81in x 7.87in)
Hmotnosť Balenia 2.0kg (4.41lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

TIROL T11601d Univerzálny Mini Air Filter s Priemerom 25 mm Kolo Zúžený Auto Mini Studeného Vzduchu

TIROL T11601d Univerzálny Mini Air Filter s Priemerom 25 mm Kolo Zúžený Auto Mini Studeného Vzduchu

Porovnať