Doprava zadarmo 50pcs 7R Dragon Tattoo Ihly na Permanentný make-up Obočia a Pier Vzory Deluxe Dragon Stroj

Nový produkt

Skladom

€15.88

Pridať do obľúbených

50pcs 7R Dragon Tattoo Ihly na Permanentný make-up Obočia a Pier Vzory Deluxe Dragon Stroj Špecifikácia: 1) Vynikajúcej kvality a v súlade s medzinárodnými kozmetológie a zdravotné požiadavky. (2) Vynikajúcu stabilitu, menej vibrácií. (3) Čepeľ je vyrobená z lekárskej triedy z nehrdzavejúcej ocele (4) Sterilizácia certifikované spoločnosťou Gamma Ray, v súlade s Vládou Sterilizácia Pokyny! Tieto ihly sú 7 hrotmi a špeciálne vyrobené pre Deluxe Dragon Stroj pre trvalé kozmetické procedúry. Kolo ihlu konfigurácie sú dobré pre vyplnenie obočie, hrubé eyeliners a pre navrhnutie okrajové oblasti. Ďalšie kolo ihly na trh preniknúť na prekvapené intervaloch, ale s BioTouch Accupoint Série, každá ihla skupiny viazané a dostane 100%, stroj je moc. Package:

1. množstvo: 50pcs/taška

2. Veľkosť: 7R

Shippment: -Všetky pokyny budú spracované v priebehu 48 hodín po prijatí platby,takže prosím, zaplatiť čo najskôr, potom by sme mohli lode sa na to včas po vytvorení objednávky. -V ks + bude dodaný prostredníctvom Post Air Mail, EMS, epacket, DHL, FedEx alebo UPS. -Všetky naše položky bude dodaný kupujúcemu na adresu, ktorá ponúkané kupujúcich, prosím, potvrďte svoju adresu pre platbu. -On-line sledovania k dispozícii. Sledovacie číslo a webste bude ponúknutá po dodaní položky. Prosím track z odkazu: www.17track.net/en/ -Prosím, aby 20-60 pracovných dní (závisí od toho, kde ste) v prípade doručenia (odo dňa odoslania), pretože všetky položky bude odoslaný z nášho skladu v Číne cez Air Mail. Normálne prichádzajú Čas:) Ázijských krajinách (10-20days) B)Európe, Severnej Amerike (10-25 dní) C)Afrike, latinskej Amerike a Oceánii (25-60 dní) E-packet (10-25days) -poskytujeme kombinovať poštovné a drop shipping. Návrat Politiky: -Aby sa kupujúci je najviac spokojnosť. Ponúkame politiky návratu. Môžete lode položky späť na vrátenie dane (expedičný poplatok sa nevracia) alebo exchange. -Sme nie je zodpovedná za zmenu mysle alebo stratené mail, ale ak sa chyba je naše, Budeme radi, providefully vrátenie peňazí. Spätná väzba: -dúfame, že sa na 5 hviezd spätnú väzbu veľmi veľa. Spokojnosť zákazníka je veľmi dôležité, ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dajte nám 5-hviezdičkový spätnú väzbu.Ak nie ste spokojní s položku, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu. Trpezlivosť a porozumenie, sú cnosti. Vďaka. KONTAKTUJTE NÁS: Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť pomôcť vám. Ďakujeme!

Štítky: ihly na permanentný make-up, Tetovanie Ihly, Dragon Tattoo Ihly, Lacné ihly na permanentný make-up, Vysoká Kvalita tetovanie ihly, Čína dragon tattoo ihly Dodávateľov.

Zápas
package
Druh Tetovanie Ihly
Množstvo
Typ
Číslo Modelu JH-24
používa sa pre
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo 50pcs 7R Dragon Tattoo Ihly na Permanentný make-up Obočia a Pier Vzory Deluxe Dragon Stroj

Doprava zadarmo 50pcs 7R Dragon Tattoo Ihly na Permanentný make-up Obočia a Pier Vzory Deluxe Dragon Stroj

Súvisiace produkty

Porovnať