Seattli v štáte washington, usa Krásy mesta 22406 jemné darčeky, Suveníry z Celosvetovej Turistické; bytového zariadenia, dekorácie.Magnet.

Nový produkt

Skladom

€2.87

Pridať do obľúbených

Seattle (anglicky: Seattle) je najväčšie mesto na Severozápade usa, Seattle, založená v roku 1850s, pomenovaný po náčelník Seattle. Seattle je úradný alias pre Smaragdové Mesto, ktoré sa nachádza medzi Puget Sound v štáte Washington a Lake Washington King County, z Kanady, USA hranice o 174 kilometrov. Seattle kraj je kraj sídla. Seattle je najväčšie mesto v štáte Washington. Podľa U.S. Census Bureau údaje Seattle oblasti 369.2 kilometrov štvorcových, z ktorých 217.2 štvorcových kilometrov pôdy, 152 kilometrov štvorcových vody. To znamená, že 41.16% plochy je na povrchu vody. Jeho vlastných obyvateľov sa odhaduje na 569101, celkový počet obyvateľov celej mestskej oblasti je asi 370. Seattle sa považuje za miesto narodenia odpadu hudby. To je tiež rodiskom grunge, ľudia z Seattle pre veľký konzumácia kávy je známe. Starbucks, Seattle Najlepšia káva a káva na zriadenie talibanu. Podobne, Seattle tiež priniesol spolu západnom pobreží mnoho star podnikov. V roku 1995, Seattle bol pomenovaný "najlepšie miesto na bývanie v Spojených Štátoch" v "mene" časopis "šťastie" časopis bol menovaný za "najlepšieho pracovného života mesta" v roku 1998 a v roku 1996 bol najvyššej kvality mesto v Spojených Štátoch. Seattle je aj tradičná konferencia cestovného ruchu centrum

Sortiment Objednávky Prijímame;Veľkoobchodné Objednávky Prijímame;Prispôsobený Objednávku Akceptovať.

---------------------------------

PLS pochopiť naše Min Objednávky $12,

1~3 ks,Extra prepravné náklady $1,

---------------------------------------------------

Prispôsobený Jedinečný Magnety. ; LEN $3.48/Jednotka

Upgrate Veľkosť pre Unikátne Magnet. ;

Kontaktujte NÁS pre akékoľvek otázky a Služby s pridanou Hodnotou. Naše Magnety: Kovové Balené; Tuhý,Un-Krakované; Hrubé 3 mm ponúkajú dobré ruky pocit, SME ZVLÁŠTNE.

1mm pružného magnet+1,5 mm, kartónové+0,2 mm oceľ+157g artpaper+lesklý laminovaný

Veľkosť:78*54 mm;3 mm hrúbky;

Doprava:

1,Sme loď, na všetky naše magnety na celom svete, a to do 7 pracovných dní.Kombinovať, aby akceptovať Doprava Zadarmo, Dodacia lehota Objednávky Náklady Čína pošty 15~45 Pracovných dní Menej ako 12 eur Doprava Zadarmo, Dodacia lehota Objednávky Náklady Čína Post/www.haix.sk štandard 10~25 Pracovných dní Nad $12 2,Niekedy to môže trvať až 4-7 týždňov, vzhľadom na prísne vlastné Inšpekcie.

3.Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné skryté poplatky.Aby ste platiť minimálne dane,budeme deklarovať ako "dar" alebo"vzorka" s nízkou hodnotou.

Spätná väzba:

1. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek.

2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby.

Kontaktujte nás:

Akceptujeme vlastné návrhy,väčšej veľkosti a podrobnosti,prosím kontaktujte nás neváhajte.

Štítky: dekoratívne magnety, obchod so magnety usa, magnet dekorácie, Lacné dekoratívne magnety, Kvalitný obchod so magnety usa, Čína magnet dekorácie Dodávateľov.

Materiál Flexibilné Magnet+lepenka+oceľ+artpaper
Názov Značky SOUVEMAG
Položka Kovové magnet/Foto magnet/Doska magnet
Špecifikácia Single-piece Package
Nálepku Typ Magnetické Nálepky
Vzor Scénické
Veľkosť Hárka Médium
Magnetické Nálepky Štýl Scenéria
Druh Magnety Na Chladničku
Vek > 3 rokov
Veľkosť 78*54mm
farba FAREBNÁ TLAČ
Použitie Obchod so zber
Číslo Modelu 78*54 mm
na mieru Prijať
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Veľkosť Balenia 12cm x 10cm x 1cm (4.72in x 3.94in x 0.39in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Seattli v štáte washington, usa Krásy mesta 22406 jemné darčeky, Suveníry z Celosvetovej Turistické; bytového zariadenia, dekorácie.Magnet.

Seattli v štáte washington, usa Krásy mesta 22406 jemné darčeky, Suveníry z Celosvetovej Turistické; bytového zariadenia, dekorácie.Magnet.

Súvisiace produkty

Porovnať