Hot Predaj Akvárium Mini Umelé Živice Coral Tree Podvodné Ornament Akvárium Dekor

Nový produkt

Skladom

€1.30

Pridať do obľúbených

Popis: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Typ: Mini Akvárium Umelé Živice Coral Tree Materiál: Živica Farba: (Ako na obrázku) Veľkosť: (Ako na obrázku)

5*5*4cm/1.97*1.97*1.57 palcov

Toto umelé coral je skvelé pre akvárium dekorácie, ktorý bude pridať jedinečnú krajinu pre vaše prázdne a nudné akvárium. Brilantné farby, veľmi krásne a realistické. Nie je na škodu, ak akvárium stvorenia, ľahko sa čistí. Špeciálny dizajn, zlepšiť krajší vzhľad pre vaše akvárium. Vytvoriť prirodzené životné prostredie pre ryby. Ponúka krásne dekorácie pre vaše akvárium, tiež je výborný úkryt pre ryby, ktorá dodáva extra zábavné hrať. Množstvo:1PC( Bez maloobchodného balenia ) Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme, že ste!! Porovnať detail veľkosti s vy, prosím, dovoľte 1-4CM sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka!

Balenie obsahuje: 1PC X Mini Akvárium Umelé Živice Coral Tree (iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou balenia)

Štítky: dekoratívne dekoratívne, dekorácie akvárium, dekoratívne koralové, Lacné dekoratívne dekoratívne, Vysoko Kvalitné dekorácie akvárium, Čína dekoratívne coral Dodávateľov.

Veľkosť M
Názov Značky Poďme Pet
Číslo Modelu 12
Hmotnosť Balenia 0.055kg (0.12lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot Predaj Akvárium Mini Umelé Živice Coral Tree Podvodné Ornament Akvárium Dekor

Hot Predaj Akvárium Mini Umelé Živice Coral Tree Podvodné Ornament Akvárium Dekor

Súvisiace produkty

Porovnať