NIJIUDING 2016 Nový príchod Dlhý Rukáv koberčeky Voľné Bavlnená posteľná Bielizeň Ženy Šaty na Jar a na Jeseň Dreeses kórejský štýl

Nový produkt

Skladom

€8.15

Pridať do obľúbených

Drahý Priateľ,prosím, prečítajte si informácie pred vami, aby Prepravný čas je o 25-90 dní, ak nemôžete získať vašu zásielku do 30 dní, prosím, kontaktujte nás rozšírený dátum doručenia pre vás. Ak sa nechcete dostať zásielku po 60 dní od dodávky,sľubujeme, že urobíme plnú náhradu prvý ,keď dostanete balík ,mohli by ste pls kontaktujte nás a zaplatiť to znova. Preto,prosím, nenechajte sa uplatňujú v 60 dní sporu,je to Nepríjemné. Ak vašej objednávky je veľké, prosím, kontaktujte nás na výpočet ceny môžeme ponúknuť Fedex či DHL zadarmo. Pls, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek problémy,ďakujem.

2016 Nový príchod Plus Veľkosť Dlhý Rukáv koberčeky Voľné Bavlnená posteľná Bielizeň Ženy Šaty na Jar a na Jeseň Dreeses kórejský štýl

Pre farbu, tam možno niektoré rozdiel od obrázku, pretože svetla a obrazovky.Pls nechajte 2-3 cm chyba, pretože ručné meranie. POZNÁMKA:Pls poradie podľa veľkosti informácie. Ak si neviete vybrať veľkosť, alebo nejaké iné problémy,pls kontaktujte nás pred platbou,odpovieme vám čo najskôr.Ďakujem vám veľmi pekne. Položka Obrázky

Vitajte v našom obchode!

V záujme, aby ste boli šťastný nakupovanie cesty v našom obchode a vyhnúť sa nepríjemným aftersale problémy, prosím, láskavo trvať niekoľko minút, prečítajte si niektoré nakupovanie . Ste vítaní, aby nás kontaktovať na správu alebo e-mail

1. Dvojité Potvrdenie Objednávky

Áno! Budeme dvojité potvrdenie s vami uvedenú adresu a objednávku info, prosím, s nami spolupracovať.

Zákazník by mal prijať zodpovednosť za nesprávnu adresu uvedenú a zlý štýl, veľkosť vybrali.

2. Doprava

Vezmite prosím na vedomie, máme časový rozdiel, náš pracovný deň pondelok až sobotu od 8 až do 7 hodín.

Na pripravený sklade, objednávky, budú doručené do 48 hodín.

Pre akékoľvek späť objednávky, budeme vás kontaktovať ihneď za oneskorené oznámenie.

Č zásielky na nedele a Sviatky.

Nemôžeme kontrolovať a dopravy, ako je spracovať na 3. strane.

Budeme sa snažiť získať vašu objednávku načas, ale nemajte strach, ak sa to zmení až neskôr, ako to budeme kontaktovať lodnej dopravy, aby ste informovaný.

3. Popis

Máme v súčasnosti viac ako 300 kusov skladom. Sme malá firma a pracovať veľmi tvrdo, aby sa uistite sa, že položka je presne tak, ako je popísané, alebo dokonca lepšie. Naším cieľom je, aby ste sa vracajúci sa zákazník. My sme ľudské, keď môže robiť chyby.

Celý náš produkt má 100% skutočné fotografie, ale môže tam byť farebný rozdiel sa líši od inej obrazovke. Pred nákupom, potvrďte prosím, ak môžete prijať.

Ručné meranie bude mať 23 cm rozdiel, pls láskavo potvrďte svoju veľkosť, než nákup. Ste vítaní, poraďte sa so náš služby zákazníkom pre dimenzovanie.

Všetci sme si rôzne veľkosti a tvary, a nemohli sme 100% záruku na naše veľkosť grafu je vhodná pre každého.

Rozhodnúť starostlivo pred nákupu! Všetky náklady spojené s vrátením za nevhodný veľkosť bude na vašom účte!

4. Vráti

Prosím, kontaktujte nás na prvom prípade, ak zistíte nejaké problémy s výrobkom,NIE je otvorený spor bez konzultácie s nami,pls byť istí, že sa budeme snažiť čo najlepšie vyriešiť problémy s tebou!

Produkty nemôžu byť vrátené a vrátené, pokiaľ nie je chybné, nesprávne farby a nesprávna veľkosť sme dodaný, a pohľadávku musí byť podaná do prvých 7 dní po výrobok dostal.

Všetky položky potrebné vrátiť v originálnom obale, a kupujúci je zodpovedný za vrátenie nákladov.

5. Daň

Dovozné clá, dane a poplatku, nie sú obsiahnuté v jednotkovej cene, alebo náklady na prepravu.

6. Spätná väzba

My ako predávajúci, by nikdy nič úmyselne ohroziť prijímanie niečo menej ako pozitívne 5 star ohlasy, pretože sme si zarobiť naše livings prostredníctvom www.haix.sk a www.haix.sk trestá nás silne monetarily pre nonpositive / sub5 star spätnú väzbu! Chceme, aby naši zákazníci boli spokojní a vracajúci sa tí, ešte viac počesť sme už povedali, na ich rodiny a priateľov, kolega. Naším poslaním je, že šťastnejší zákazníka, to nám umožňuje pokračovať úlohy a rásť. Preto sa budeme snažiť najlepšie k vytvoreniu produktov a služieb, že sú spokojní s kupujúcim.

Štítky: na jar a na jeseň, ženy šaty, štýl šaty, Lacné jar a na jeseň, Vysoko Kvalitné Ženy Šaty, Čína štýl šaty Dodávateľov.

Textílie Typ Broadcloth
Rukáv Štýl Pravidelné
farba Tmavo modrá
Šaty Jarné šaty 2016
Dĺžka Šiat Podkolienok
Farba Štýl Prirodzené Farby
Pasu Prírodné
Pohlavie Ženy
Názov Značky NIJIUDING
Výstrih O-Krku
Dekorácie Vrecká
Číslo Modelu 0000180
Sezóna Jar&Jeseň
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Silhouette Voľné
Veľkosť M,L,XL,XXL
Štýly móda
Vek 18-29
Vzor Typ Prehoz
Materiál Bielizeň,Bavlna
Štýl Príležitostné
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 1cm (11.81in x 11.81in x 0.39in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

NIJIUDING 2016 Nový príchod Dlhý Rukáv koberčeky Voľné Bavlnená posteľná Bielizeň Ženy Šaty na Jar a na Jeseň Dreeses kórejský štýl

NIJIUDING 2016 Nový príchod Dlhý Rukáv koberčeky Voľné Bavlnená posteľná Bielizeň Ženy Šaty na Jar a na Jeseň Dreeses kórejský štýl

Súvisiace produkty

Porovnať