Varná kanvica Auto elektrické šálku horúcej 12V auto s ohrev vody cestovať prenosné tepla zachovanie ohrievača

Nový produkt

Skladom

€47.39

Pridať do obľúbených

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Zoznam

[xlmodel]-[custom]-[43160] Vitajte na vás nabudúce

Drahý priateľ, Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor . Ak výrobky, ktoré majú akýkoľvek problém, prosím kontaktujte nás, my vám vyriešiť problém za vás okamžite. ak ste spokojní, dajte, prosím, celých päť-hviezdičkový spätnú väzbu. ďakujem veľmi pekne za vašu podporu a vitajte prísť našom obchode kedykoľvek. Veľa dobrých o.i. pre vás. ^_^ pekný deň, ďakujem !!

Poštovné 1), Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy . Budeme posielať položky do 2-7days akonáhle sa vaša platba je úplne overený.

2) nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok ( Čína Príspevok Vzduchu Parcely ) vzhľadom na rozdiel v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. 3) s cieľom zabezpečiť, dostanete položky s nízkou Colné Odbavenie Starosti, sme sa vyhlásiť položky ako nižšiu hodnotu , Žiadne dovozné poplatky alebo dane, poplatky budú na vašej strane. Vezmite prosím na vedomie.

Veľkosti & Farieb, 1) Pohľadávky na ručné meranie . Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku. Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti, ktoré sú približne 0,5 palca (0.5-1 cm ) v meraní. 2) Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v obraze , osvetlenie, pozadie, atď. možno fyzické produkty je trochu rozdiel . Prijaté produktu farba má prednosť . ďakujeme za pochopenie !!

Balenie hmotnosť, pretože zakaždým, keď použitie rôznych obalových materiálov. Takže balenie hmotnosť sa môže a hmotnosť výrobku stránku, napísať rôzne. Čo s hmotnosť podľa skutočného prijaté. Majú prednosť .

Štítky: Varná Kanvica, auto varná kanvica, elektrická varná kanvica, Lacné varná kanvica, Vysoko Kvalitné auto, varná kanvica, Čína kanvica varná Dodávateľov.

Uvedenie na trh Mar-14
tepelná Áno
Výkon (W) 100w
Kód výrobku TANGWUT
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Štýl Varná Kanvica
Certifikácia EMC
Zdroj Napájania 220V/50HZ
Názov Značky tangwu
Rozsahu Známky Inwall Známky
Spôsob Kúrenia Underpan Kúrenie
Kapacita 320ML
Napätie (V) 12/24V
Číslo Modelu tangwu
Kúrenie Rýchlosť >10 minút
Shell Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Funkcia 360 Stupeň Otáčania Base
Automatické Uzatváracie No
JR Sto osemdesiat deväť
Veľkosť Balenia 30cm x 25cm x 25cm (11.81in x 9.84in x 9.84in)
Hmotnosť Balenia 1.2kg (2.65lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Varná kanvica Auto elektrické šálku horúcej 12V auto s ohrev vody cestovať prenosné tepla zachovanie ohrievača

Varná kanvica Auto elektrické šálku horúcej 12V auto s ohrev vody cestovať prenosné tepla zachovanie ohrievača

Súvisiace produkty

Porovnať