SewCrane Roztomilá sova cez Strom Japonských Domov Reštaurácia Dvere Záves Norenovi Dverách Miestnosti Deliča

Nový produkt

Skladom

€16.40

Pridať do obľúbených

POPIS PRODUKTU

Japonský štýl záclony a závesy dverí je, aby sa mal v fascinujúce vzory vzory s perfektným & tvorivej umeleckej práce tlač na tkaniny. Server účely kancelárie,reštaurácie,jedálenský priestor,kuchyňa,toliet,kúpeľňa, Feng Shui, Domov Decroation, a aj Dvere Uzáverom.

dizajn. Jednoduchá inštalácia, nadpis umožňuje zavesiť záclony priamo na záves, rod alebo zavesiť pomocou push pin, Rod vyplýva z obrázku nie je súčasťou dodávky, predáva sa samostatne Dostupné Veľkosti: 85 cm x 90 cm (Cca.33.4 palce Tým, 35.4 palca) , 85 cm x 120 cm (Cca.33.4 palce Tým, 47.2 palca) Materiál: Ľan Blen Produktu Hmotnosť: 400g - 520g Vzor: Tlače iba na prednú stranu dverí záves Farba: Zobraziť ako Obrázok, farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na osvetlenie & monitor settin Množstvo v Balení: 1 ks Starostlivosti Výučby: Dryclean;Zmršťovanie 5%

OBCHOD S ISTOTOU môžeme sľúbiť, prevziať plnú zodpovednosť na všetky objednávky od začiatku až do konca, kontaktujte nás kedykoľvek, ak máte nejaké otázky, alebo potrebujete pomôcť. Ak by sme niekedy pokrivkávať, budeme robiť to správne, bez ohľadu na to, čo! Nízka Cena Zaručiť 100% Záruka vrátenia Peňazí,, Návrat v akomkoľvek stave, z akéhokoľvek dôvodu Vynikajúce Služby Zákazníkom ODOSLANIE ČAS Sme si odoslania vašej objednávky, najneskôr do 3 pracovných dní po obdržaní potvrdenia vašej platby. DOPRAVCA & DODACIA lehota-RÁM Doručenie contry USA/UK/CA/DE/FR/AU/SGP/JP zvyčajne trvá 8-15working dní po odoslaný, a dodania zvyšok krajiny môže to trvať 20-45working dní od odoslania. Spätná VÄZBA Váš názor je pre nás dôležitý pre naše podnikanie a zlepšenie, kontaktujte nás, ak máte akúkoľvek otázku a problém na položku prijaté, budeme zodpovednosť nasledovať až do konca problém vyriešený. NÁVRAT & EXCHANGE ponúkame 30 dní peniaze späť záruka, vrátenie a výmena v akomkoľvek stave a z akéhokoľvek dôvodu.

Štítky: Deliča, delič opony, izba deliace dvere, Lacné deliča, Vysoká Kvalita delič opony, Čína izba deliace dvere Dodávateľov.

Druh Dvere & Okenné
Pevný Typ Háčik & Slučky Upevňovač
Displej Sieťovina Materiál Bielizeň
Číslo Modelu SC-DC-003
Veľkosť 85cm x 90cm, 85cm x 120cm
Názov Značky ŠIŤ ŽERIAV
Použitie Dvere
Hmotnosť Balenia 0.45kg (0.99lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 23cm x 5cm (11.81in x 9.06in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

SewCrane Roztomilá sova cez Strom Japonských Domov Reštaurácia Dvere Záves Norenovi Dverách Miestnosti Deliča

SewCrane Roztomilá sova cez Strom Japonských Domov Reštaurácia Dvere Záves Norenovi Dverách Miestnosti Deliča

Súvisiace produkty

Porovnať