2,4 Ghz Bezdrôtová Mini klávesnica anglická Verzia Vzduchu Myš, klávesnicu S USB Prijímač Dotyková Ručné pre Android TV BOX Mini PC

Nový produkt

Skladom

€8.89

Pridať do obľúbených

Keď ste dostali položky, ak nie ste spokojní s našimi výrobkami. Neváhajte,kontaktujte nás, pls. Môžeme vám Vrátenie peňazí alebo odoslať nový .

Hot Predaj

2,4 Ghz Bezdrôtová Mini klávesnica anglická Verzia Vzduchu Myš, klávesnicu S USB Prijímač Dotyková Ručné pre Android TV BOX Mini PC

Pre tento T2 mini klávesnica , máme viac ako 10 druhov jazyková verzia skladom: anglický, Spainish, ruština, taliančina, arabčina, nemčina, hebrejčina, Thajský , ect .

2.4 GHz Wireless: použitie pokročilá 2,4 GHz bezdrôtová technológia umožňuje pohybovať voľne. Rozsah bezdrôtovej je až 25m, a stabilný signál, že to nebude odpojte s dlhú vzdialenosť od zariadenia alebo niečo úkryt pred vami. 3 v 1, Funkcie : Bezdrôtová Klávesnica + Myš + Touchpad. Môžete vzdialené zariadenia s 360-stupňové, chatovanie cez skype alebo e-mail s priateľmi s ležať na pohovke. Auto Spať a Prebudiť: Ak nie je dlhé obdobie nečinnosti, klávesnica sa automaticky prejsť do režimu spánku, môžete prebudiť ho stlačením akéhokoľvek tlačidla alebo touchpad. Short-cut Kľúč : Existuje 8 multimediálne funkčné klávesy ako on/off prepínač, e-mail box, mute, myš vľavo, hľadanie, otvorte tento počítač, prehliadač domovskú stránku a myš vpravo, ktoré môžu ušetriť váš čas a zlepšiť ich efektívnosti práce. Nano Prijímač : Mini USB prijímač vnútri klávesnice, pohodlné na nosenie, pri č používať ho, dať ho späť na zadnej strane klávesnice ak chcete zabrániť strate ho.

-Frekvenčný rozsah: 2.403 GHZ ~ 2.480 GHZ -Prevádzkový rozsah: 25 metrov(MAX), bez signálu poruchy a nie je žiaden limit. -Rozmery: (Dx Š Xv) 146.8x97.5x19mm -Hmotnosť: 200 g -Prevádzkové napätie: 3,3 V -TX Energie: menej ako +4dBm -spotreba Energie: -Farba: Biela/Čierna -Typ Batérie: 2 KS AAA batérie(nie je súčasťou balenia, keď doprava) -Upozornenie: Po 3 minútach bez akéhokoľvek operačného bude do režimu spánku, stlačte ľubovoľný kláves, o prebudiť.

Ako Používať :

1. Otvorte kryt na spodnej strane klávesnice, vziať Nano USB prijímač klávesnice a zapojte do USB portu vášho počítača.

a potom nainštalujte 2 ks AAA batérií do klávesnice, prosím, zapnite vypínač on/off klávesnice do polohy "on" a počítač rozpozná klávesnicu automaticky a práce.

2. Po skončení pomocou to, zatlačte spínač do polohy off. Prosím, zapojte USB prijímač sa z vášho pripojenie zariadenia a potom ho vložte späť do klávesnice.

Gestá inštrukcie:

Jeden dotyk mobile = presuňte kurzor

Jeden ťuknite = ľavé

dvakrát ťuknite = pravým tlačidlom myši

dvojité prst posúvajte sa nahor a nadol = koľajových obrazovke

jeden prst Jeden dvakrát kliknite a presuňte= presunúť súbory

1xT2 klávesnice

1xUser príručka

1XUSB prijímač

Shenzhen Sungi Technology Co., S.r.o. (Sungi (HK) International Limited) je profesionálny výrobca počítačového príslušenstva, špeciálne vo všetkých druh myš & klávesnica, mini klávesnica, touchpad s klávesnicou, bluetooth klávesnica, mechanické klávesnice, air mouse vzdialené, Allcast , ect. Naším poslaním je poskytnúť najvyššiu kvalitu výrobku. Dobré služby a rozumné ceny sú naše zdroje, aby zákazníci spokojní. Sme hľadiska kvality, ako naša spoločnosť kultúry! 1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. 1. Všetky objednávky bude dodaný do zasľúbenej čas spracovania. 2. Colné Daň mala byť zaplatená kupujúcim, Predávajúci nemôže podporovať všetky Colné Daň. 3. Vzdialená Plocha: Pre Vzdialenej oblasti, DHL/Fedex/UPS/TNT bude účtovať príplatok "Vzdialenej Oblasti Poplatok", prosím pochopiť. 4. Dodacia lehota: SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. Prijímame len tovar vrátiť Poštou alebo EMS. 3. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval Ako vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja. Úprimne vás pozvať na zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našich produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ak nie sú, prosím, kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek nuetral alebo negatívnej spätnej väzby, ako žiadny z nich môže vyriešiť problém. Sme ochotní pracovať veci. Ďakujeme!

Štítky: bezdrôtová mini klávesnica, vzduch myši, klávesnice, Mini Klávesnica, Lacné bezdrôtová mini klávesnica, Vysoká Kvalita vzduchu, myši, klávesnice, Čína mini klávesnica Dodávateľov.

Či na podporu plug and play Áno
Kľúčové slovo mini dotyková klávesnica
Klávesnica Štandardná Mini Klávesnica
Pracovný prúd < 5mA
Číslo Modelu T2
Nabíjacieho prúdu <300mA
Druh 2.4 Ghz Wireless
Zápästie Podporu No
Typ Batérie 2xAAA batérie(nie sú súčasťou)
Názov Značky SUNGI
Hmotnosť 110g(N.W)
Certifikát CE/Rohs/FCC
Typ Rozhrania USB
Štýl Pre Tablet,Standard,Mini,Štíhlu,Pre Prenosný Počítač,Multimediálne,Ergonómia
Materiál Gumy+ABS
Package Áno
Klávesnica plnej Veľkosti Áno
Veľkosť Produktu 146x95x19mm(LWH)
Prevádzková vzdialenosť Až do 20M
Aplikácia Notebook,Stolný
Prevádzka Štýl Membrána
Jazyk Angličtina
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 19cm x 15cm x 4cm (7.48in x 5.91in x 1.57in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2,4 Ghz Bezdrôtová Mini klávesnica anglická Verzia Vzduchu Myš, klávesnicu S USB Prijímač Dotyková Ručné pre Android TV BOX Mini PC

2,4 Ghz Bezdrôtová Mini klávesnica anglická Verzia Vzduchu Myš, klávesnicu S USB Prijímač Dotyková Ručné pre Android TV BOX Mini PC

Súvisiace produkty

Porovnať