16.5x24.4 palcový Non stick silikónové mat pečivo mat koláčov pečenie mat cartoon varenie list

Nový produkt

Skladom

€9.12

Pridať do obľúbených

Najlepšie na pečivo a plech

Veľkosť:420*620MM(16.5"X24.4")

Materiál:silikón potiahnuté potravinársky firber sklo

Cena:19USD za hárok

balenie:PE sáčky každý

Od Výrobcu

Teflónové pečenie dosky sú vyrobené z tkaných sklo potiahnuté potravín-štandardné silikónu. Používa denne profesionálov, listy ponúkajú viacúčelový využíva na prípravu, varenie, a ohrieva jedlo. Sú tiež ľahko čistiteľné--jednoducho utrite ich vypnúť pomocou horúcej vody a misky na mydlo. Uložiť buď koľajových ich alebo ich udržiavanie bytu. Nerezať Silpat pečenie listy s kovom, ale s DeMarle je Exoglass nože alebo nože. Silpat pečenie listy nahradiť pergamenu, a sú tepelne odolný až do 480 stupňov F. Silpat robí nejaký plech teflónové--č mazanie potrebné.

Výhody našej silikón na pečenie podložky:

1.Konkurenčná Cena: Naša továreň zásuvky vyhýba distribútorov a sprostredkovateľov cenovú prirážku a zabezpečí zľavnené ceny po celý čas.

2.Bezpečnosť produktov: Naše silikónová podložka je certifikovaný spoločnosťou SGS s EÚ AP predpisov , Nemecko LHGB predpisov, Spojených štátov UFDA predpisov test. Môžete ho použiť bezpečne pod -40°C do 250°C

3.Služby Krát: Každý silikónové mat možné využiť aj pre viac ako 3000-krát vzhľadom k našej premium vlákna sklenené konštrukcie.

4.Non-stick Navždy: Naše Non-stick povrch ukazuje, sotva akéhokoľvek náznaku opotrebenia.

5.Super adsorpcie: jeho silné absorpčná schopnosť zaisťuje naše silikónová podložka je vhodná na drevené povrchy , nerezové povrchy, mramorové povrchy, sklo povrchy atď. Tak ako mat pre westere potravín.

6.Pohodlné ovládanie: Olej nie je nutnosťou pre jednoduché demoulding pri pečení. To môže fungovať ako cukor umenie mat rovnako.

7.Jednoduché čistenie: Len voda、jemnou handričkou alebo trochu čistejšie by ohľadu na to, po upečení a to môže obnoviť vaše mat.

8.Ľahké skladovanie: Naše silikónové mat výrazne šetrí váš priestor. Jednoducho zrolovať a potom sa ukladajú. Utrite ich vypnúť pomocou horúcej vody a misky na mydlo s mäkkou špongiou. Opláchnite čistou vodou. Utrite a vysušte uterákom. Uložiť buď koľajových ich alebo ich udržiavanie bytu. Nepoužívajte scrappers alebo kefy na čistenie vložky. Nerezať združenia. Nie mazivo vložky, nie je potrebné ho. Nie sklopné alebo zaniknúť združenia. Nepoužívajte ako rezanie palube. Nepoužívajte s plamene. Nepoužívajte liner s kotla, gril alebo miesto priamo na dno rúry, prosím, miesto na linkovej lodnej prepravy na plech alebo na panvici. Dúfal, že si nám môže dať dobrú spätnú väzbu! Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja. Úprimne vás pozvať na dovolenku 5-hviezdičkový Pozitívnu spätnú Väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta.Ďakujeme za vašu podporu!Ak je vaša, nie sú spokojní s našimi výrobkami,môžete ma kontaktovať.

Štítky: varenie list, Pečenie Mat, non stick silikónové mat, Lacné varenie list, Vysoká Kvalita pečenia mat, Čína non stick silikónové mat Dodávateľov.

Funkcia Eco-Priateľský
Druh Pečenie & Pečivo Nástroje
Materiál Silikónové
Pečenie & Pečivo Nástroje Typ Pečenie Rohože & Vložky
Názov Značky SIBAOLU
Certifikácia FDA,LFGB,ES / EÚ,SGS
Kit Číslo 1
Hmotnosť Balenia 0.28kg (0.62lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

16.5x24.4 palcový Non stick silikónové mat pečivo mat koláčov pečenie mat cartoon varenie list

16.5x24.4 palcový Non stick silikónové mat pečivo mat koláčov pečenie mat cartoon varenie list

Súvisiace produkty

Porovnať