65 Zub 29mm Zadné Reťazové ozubené koleso pre Elektrické Scooter Trojkolka fit 25H Reťazca

Nový produkt

Skladom

€9.00

Pridať do obľúbených

65 Zub 29mm Zadné Reťazové ozubené koleso pre Elektrické Scooter Trojkolka fit 25H Reťazca Zubov 65 Vnútorného otvoru Priemer 29mm Vonkajší Priemer 133mm Montáž Priemerom 6 mm Počet otvorov 3 Ihrisku (Montážne otvory) 34 mm Uchytenie Reťaze 25H

Balenie zahŕňa: 1pcs Zadné Reťazové ozubené koleso

Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v monitore nastavenie farieb zobraziť nemusí byť 100% rovnaká ako skutočná tovaru. Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Pozornosť pre ruského Priateľa:

l Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko (vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko) a správne číslo mobilného telefónu, keď ste na mieste objednávky. vyplňte správne adresu príliš (vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a Krajiny), v opačnom prípade váš pozemok pravdepodobne budú vrátené!!! Nie sme zodpovední za Svoju CHYBU!

Zásielky:

l položka bude odoslaná do 7 pracovných dní po platbe skončil.

l Niektoré naše výrobky sú propagované s dopravou zadarmo (vybrané krajiny) Čína príspevok. To bude trvať 15-60 dni z Číny do konca(rôzne krajiny, rôzne dni). Ak budete potrebovať položky, naliehavo, prosím, kontaktujte nás. Sme si vybrať iný typ dodanie, no nákladnej by sa mala venovať sami. Ponúkame FedEx, EMS, DHL, UPS, TNT, alebo iný spôsob prepravy.

l SERVISE TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, paticulary počas prázdnin.

l, s cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s oslobodené od dane pri dovoze. Budeme deklarovať, ale s nižšou hodnotou.

Dodacia Lehota

krajina

UPS Urýchlené, DHL, FedEx ,TNT

EMS

Čína Príspevok Air Mail

Spojené Štáty, Španielsko ,Kanada, Veľká Británia, Austrália, Francúzsko(INÉ CUNTRY ,KONTAKTUJTE NÁS )

3-7/12 dní

5-15 pracovných dní

10-30/60 pracovných dní

Dovozné Clá

l cena neobsahuje žiadne dovozné dane a nabíjačky, kupujúci sú zodpovední za vlastné povinnosti. Sme nevracia sumu objednávky v plnej výške (vrátane expedičných nákladov a položku amout) pre odmietol zásielky.

l Pred podpisom balík, prosím, skontrolujte, či výrobok nie je poškodený počas prepravy, a či produkt je v ňom. Ak nie, prosím odmietnuť podpísať. Budete považovať za príjem pravý produkt, ako dlho, ako ste podpísané zásielky.

Návrat & Výmena:

Z nejakého dôvodu, ak nie ste spokojní, môžete produkt vrátiť na nás v pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred vrátením výrobku, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť & exchange pokyn. Prosím poznamenať:, vrátime vám peniaze okrem prepravné a manipulačné poplatky, keď si loď späť.

Kontaktujte nás: 1. Budeme TradeManager on-line, ako ďaleko, ako je to možné . 2. Ak TradeManager je off line , prosím zanechať správu alebo napísať e-mail na nás,odpovieme do 24 hodín . 3. Ak potrebujete väčšie množstvo pre maloobchodnú alebo veľkoobchodnú cenu,prosím, napíšte mi.

Spätná väzba:

1, Prosím, dajte nám 5-hviezdičkový spätnú väzbu, Ak ste spokojný s našim výrobkom. Ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás, ak chcete zistiť, či sa niečo môžeme urobiť, aby make-up.

2, Prosím, dať negatívnu spätnú väzbu ľahko. Naozaj ďakujem za pochopenie.

Štítky: elektrický skúter ozubeného, skúter ozubeného, 25h ozubeného, Lacné elektrické scooter ozubeného, Vysoko Kvalitný skúter ozubeného, Čína 25h ozubeného Dodávateľov.

Vnútorný priemer 29mm
Počet otvorov 3
Montážny Otvor Priemer 6 mm
Fit reťazca 25H
Zuby 65
Ihrisko (Montážne otvory) 34cm
Názov Značky CHI YUAN
Druh Zadné Reťazové Ozubené Koleso
Číslo Modelu Dvadsať deväť tisíc sto tridsať tri
Vzdialenosť Zubov 6.35 mm
Vonkajší Priemer 133mm
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

65 Zub 29mm Zadné Reťazové ozubené koleso pre Elektrické Scooter Trojkolka fit 25H Reťazca

65 Zub 29mm Zadné Reťazové ozubené koleso pre Elektrické Scooter Trojkolka fit 25H Reťazca

Súvisiace produkty

Porovnať