Vysoké Napätie Diódy CL01-12, žiadosť o Mikrovlnná Rúra, alebo Iné Elektrické Spotrebiče

Nový produkt

Skladom

€14.76

Pridať do obľúbených

Vysoké Napätie Diódy CL01-12, žiadosť o Mikrovlnná Rúra, alebo Iné Elektrické Spotrebiče

Špecifikácie

vysoké napätie diódy CL01-12

Vrchol zadnej strane opakované napätie:12KV

Priemerné dopredu prúdu:350mA

Dopredu poklesu napätia:13V

Max. dopredu nárazový prúd:30A

Zvodový prúd:5.0 uA

Rozmer priemer 7.5*22 mm alebo 5*9 mm

Položka Symbol Hodnotenie Jednotka Podmienky Opakovateľné Špičkové Reveres URRM 12 KV Maximálne Teploty Križovatke Tjmax 130 °c Skladovacia Teplota Tstg -40 až +130 °c Priemerná Prúd v priepustnom AK(AV) 350 mA Sine pol vlna 50Hz, dióda zaťaženie, Tbreak=50°c Dopredu Nárazový Prúd IFSM 30 Sine pol vlna 50Hz, jeden cyklus, Ta=25°c

Fotografie Výrobkov

Ako test diódy je v dobrom stave?

Najčastejšie funkciu diódy je umožniť elektrický prúd prejsť v jednom smere (tzv. dióda je dopredu smer), zatiaľ čo blokuje prúd v opačnom smere (v opačnom smere). Teda, nižšie si môžete pozrieť ako elektronickú verziu spätný ventil. Tento jednosmerný správanie sa nazýva opravu, a je používané na prevod striedavého prúdu na jednosmerný prúd.

Keď prúd cez diódu je úbytok napätia diódy terminálov. A mormal kremíkové diódy má pokles napätia 0,6-1.7 voltov, zatiaľ čo diódy schottkyho poklesu napätia uis približne medzi 0.15-0.45 voltov. Tento nižší pokles napätia môžu poskytovať vyššie prepínanie rýchlosti a lepšiu účinnosť systému.

Ak chcete potvrdiť dióda je vykonateľné, alebo nie, by ste mali použiť iba multimetra na test:

1). Dajte multimeter spínač voliča v a nízky odpor pozície (povedzme 1K). Pripojiť kladný viesť multimeter aby anóda diódy a negatívne viesť multimeter na katóde diódy. Ak meter vykazuje nízky odpor čítanie, môžeme vás uistiť, že dióda je zdravé. Toto je test pre kontrolu dopredu neobjektívne režim diódy.

2). Potom dal multimeter spínač voliča v vysokú odolnosť pozície (povedzme 100K). Pripojiť kladný viesť multimeter na katóde diódy a negatívne viesť k anóda diódy. Ak merač ukazuje nekonečné čítanie, môžeme predpokladať, že dióda je zdravé. Toto je test pre kontrolu chodu blokovanie režim diódy. Merač ukazuje nekonečné alebo veľmi vysokej odolnosti čítanie, pretože reverzné neobjektívne dióda má veľmi vysokú odolnosť (zvyčajne v rozsahu stoviek K Ohmov).

O Nás

Ako profesionálny výrobca a dodávateľ solárnych produktov pre viac ako 7 rokov, boli sme výrobu a predaj druhy solárnych produktov, ako je napríklad solárny panel, slnečná juction box, solárny invertor, solárny regulátor, atď. S cieľom vyrábať produkty najvyššej kvality, volíme vždy superior surovín. Dióda je veľmi dôležitou zložkou pre mnohých solárnych produktov, tak sme sa rozhodli produkt ourselver na zlepšenie svojej výkonnosti a kvality.

Po reserching naši inžinieri rokov, sme podporu tohto typu solárneho dióda, ktorá môže zápas spojovacej skrinke perfektne a je tiež možné použiť na iné miesto. Takže ak si chcete kúpiť dióda, náš dióda je určite ideálny výber.

Štítky: dióda, diódy pre vysoké napätie, dióda mikrovlnná rúra, Lacné dióda, Vysoká Kvalita diódy pre vysoké napätie, Čína dióda mikrovlnná Dodávateľov.

Druh Poistka Odkaz
Hmotnosť 2.1g
Aplikácia mikrovlnná Rúra
Dopredu napätie 13V
Pôvod Miesto Čína
Číslo Modelu CL01-12
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky množstvo (100 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 6cm x 10cm (3.94in x 2.36in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vysoké Napätie Diódy CL01-12, žiadosť o Mikrovlnná Rúra, alebo Iné Elektrické Spotrebiče

Vysoké Napätie Diódy CL01-12, žiadosť o Mikrovlnná Rúra, alebo Iné Elektrické Spotrebiče

Súvisiace produkty

Porovnať