PinPai Ročník Výstroj Dizajn Nechty, Glitter Nail Art Flitrami Dekorácie Lesk Flitrami 1 Fľaša pre Manikúru DIY Štýl Paillette

Nový produkt

Skladom

€2.09

Pridať do obľúbených

Špecifikácia :

Množstvo: 1 Fľaša/ Veľa

Materiál: Kov

Farba: Zlato/ Gold & Silver Zmiešané

Hmotnosť: cca. 12g/ Fľaša

Kategória: Štandard

Typ: 2 Druhy

Package: 1 Fľaša/ Taška

Funkcie:

1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

2. Plná škála modelov so špecifikáciami, ktoré sú k dispozícii.

3. Nevyhnutný nástroj pre profesionálne salóne použiť a začínajúcich praxi .

4. Móda a krásny dizajn, kvalitný materiál a pohodlné na používanie.

Ako používať:

1. Trim & vyčistite nechty, uplatňovať základným náterom a nechtov gel polish.

2. Vybrať flitrami sa vám páči, a držať ich o vaše nechty s prispôsobený na nechty, lepidlo.

3. Votrite jemne niekoľkokrát, kým je pripojený na nechty pevne, a vy by ste lepšie aplikovať vrchný náter konečne.

1.Tovar bude odoslaný najneskôr do 7 dní pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. 2.Povedzte mi, prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne. 3.Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní, prosím, kontaktujte nás,a potom I vám pomôže sledovať.

Dochádzky záporná spätná väzba sa nevyrieši nič. POZITÍVNA komunikácia robí. Ak tam je niečo zle, ihneď nás prosím kontaktujte. Prosím, dajte nám šancu, aby sa snažiť uspokojiť vás a získajte lepšiu.

My Sa Budeme Snažiť Urobiť Dobrý Obchod S Každý Klient, Ak Máte Akýkoľvek Problém, Prosím, Kontaktujte Nás. Budeme Vám Spokojní Odpoveď. 1.Všetky vrátené položky musia byť na pôvodnom balení, a musíte poskytnúť trcking číslo a osobitného dôvodu vrátenia. 2.Musíte poraziť vrátiť prepravné okrem vás dostať zlé objednávky, resp. položka je poškodený .Ďakujeme vám za vašu understing!! 3.Ak chcete vrátenie peňazí, prosím, kontaktujte nás prvý, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste spokojní!

1.Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás! Ďakujeme ! 2.Robíme skúste reagovať tak rýchlo, ako je to možné. Ale prosím, aby oneskorenie odozvy pre non-pracovný čas. budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky, ktoré môžete mať, tak prosím neváhajte a kontaktujte ma.

Štítky: dekoratívne lesk, na nechty, dekorácia, Klinec Dekorácie Lesk, Lacné dekoratívne lesk, Vysoko Kvalitné dekorácie nechtov, Čína na nechty, dekorácia lesk Dodávateľov.

Druh 2 druhy
Materiál kov
Funkcia Steampunk štýl, módne návrhárstvo
Package 1 Fľaša/ Taška
Veľkosť Standard
farba Zlato / Gold & Silver Zmiešané
Množstvo 1 fľaša
Číslo Modelu F450
Názov Značky Pinpai
Položka Druh Drahokamu & Dekorácie
Názov položky Nail Art Výstroj Dizajn Flitrami
Hmotnosť 12g/ Bottle
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

PinPai Ročník Výstroj Dizajn Nechty, Glitter Nail Art Flitrami Dekorácie Lesk Flitrami 1 Fľaša pre Manikúru DIY Štýl Paillette

PinPai Ročník Výstroj Dizajn Nechty, Glitter Nail Art Flitrami Dekorácie Lesk Flitrami 1 Fľaša pre Manikúru DIY Štýl Paillette

Súvisiace produkty

Porovnať