OBO RUKY IP65 Vodeodolný Prístup Radič Čítačka RFID 125KHz Tlačidiel digitálny keyboard kovové dotyk WG26/34 Údaje Kopírovať 8000 Užívateľov

Nový produkt

Skladom

€24.72

Pridať do obľúbených

OBO RUKY

Dobre-známej Značky Systém Kontroly Prístupu Zariadenia

Naša spoločnosť sa zameriavajú na riadenie prístupu bezpečnostný systém, zariadenia výroby a odbytu. Všetky výrobky sú ex-výrobnú cenu, č predajcu, aby rozdiel ceny.Poskytujú jeden na jedného on-line technický servis a po predaji údržbu.

Vlastnosti produktu Dotykový panel, zvonček tlačidlo. Kovové puzdro s modrým podsvietením WG26/34 vstup/výstup. Podpora Karty, PIN, Karta + PIN Úplné programovanie z klávesnice. Humanized tamper funkcia budíka Môžete nastaviť riadenie karty pre Bezkontaktné RFID transpondérov technológie Pripojenia pre vonkajšie uvoľňovacie tlačidlo (tlačidlo Ukončiť) kapacita Pamäte: 8000 užívateľ karty alebo 8000 hesiel nie je potrebné na pripojenie na počítač, môže to funguje sám rovnakej série riadenia prístupu podpory údaje kopírovať a zálohy Možno použiť, ak heslo, prečítajte si hlavu a jeden machin IP65 vodotesný model môže byť inštaláciu vonku, použitá v daždi priamo

Špecifikácie produktu Užívateľ kapacita: 8000 užívateľ karty Materal: Hliníková Zliatina Pracovná Frekvencia: 125KH Voliteľné Farby: Strieborná/Červená bronz/Zelená bronz Typ Karty: EM a EM kompatibilné Pracovné Napätie: DC12V Čítanie Vzdialenosť: 5-15 cm Pracovná Teplota: -20℃~70℃ WG Rozhranie: WG26/34 Pracovná Vlhkosť: 0-95% C80 Rozmer: 90 * 90 * 21 mm ( d / Š / v ) C86 Rozmer: 85 * 85 * 21 mm ( d / Š / v )

Analýzy Produktu

Informácie O Produkte

Prijať vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny materiálu, povrchu pečie farba spracovanie galvanické pokovovanie,

odolný proti nárazu, odolné voči oderu a roztrhnutiu!

Navrhnuté výstupný otvor na zadnej lepšie

schoval drôty, demontovať a vysoká bezpečnosť. Nepremokavé dotyková klávesnica panel s

podsvietenie, citlivý, rýchly indukčné,

vodotesný a prachotesný dizajn.

Podpora karty, heslo, karta+heslo

ak chcete otvoriť dvere, používateľ kapacita je vysoká až

na 8000pcs.

Povrch používa organického skla dosku, vnútorné lepidlo, dosiahnutie komplexného nepremokavé účinok!

Nepremokavé úroveň tento prístup je radič IP65,

naďalej môžete používať aj vtedy, ak ju dajte do vody.

Tento prístup radič prijme vysoká rýchlosť

CPU, jednoduchá obsluha, kompletný funkciu.

Podpora časové oneskorenie zamykanie, alarm tamper

nastavenie, môžete pripojiť externý karty

čitateľ alebo rovnakého typu access controller

kopírovať údaje.

Je to bezkontaktný indukčné samostatný prístup radič, pomocou externej čítačky rozhranie, elektrického zámku rozhranie, dvere exit tlačidlo rozhranie, zvonček rozhranie, silný, praktické a pohodlné.

Fotografie Produktu

Príslušenstvo Výrobku

Elektroinštalácie Diagram1

Špeciálne power pripojenie diagram

Poznámka: Prosím, zmena prevádzkového režimu pri použití riadenia prístupu stroj, ako aj riadenie prístupu čitateľa. TXD a RXD údaje, kopírovanie rozhraní dvoch hostiteľov môžu byť kopírované navzájom,pokiaľ ide o prístup vedenia by mali nastaviť dve TXD a RXD reverzné operácie.

Elektroinštalácie Diagram2

Prosím všimnite si, že tento balík je iba vrátane jednej klávesnice, nie napájanie, zámok, alebo exit tlačidlo, zvonček, atď.

Vitajte na Jednom Obchode

O Spätnú Väzbu

1. Zaviazali sme sa k vašej spokojnosti. Vaša pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičiek hodnotenie bude veľmi ocenil.

2. Ak nie ste spokojní, a to akýmkoľvek spôsobom, prosím, dajte nám príležitosť ponúknuť vám vhodné riešenie. Vďaka!

O Hodnotu 1. Aby sa zabezpečilo, že dostanete vašu objednávku bez alebo menej daní, budeme deklarovať ako "DARČEK" s nižšou hodnotou.

2. Hodnota neodráža celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhová hodnota a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov.

3. Ak sa vám nebude páčiť, na nižšiu hodnotu, vyhlásenie, prosím, kontaktujte nás alebo odchode správy v objednávke.

O Záruke

1. Dáme jeden rok záruka od dátumu pôvodného nákupu.

2. Záruka sa nevzťahuje na vady spôsobené kupujúcim, ako zneužitím, oheň a pod.

O Prepravné 1. Máme loď na Alixpress adresu LEN. Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.haix.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť. 2. V záujme dodanie vášho balíka rýchlo a presne, prosím, láskavo nás opustil svoje skutočné telefónne číslo a psč, keď budete platiť, ocenil! 3. Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. 4. Ak je vaša adresa je vzdialené oblasti DHL / FEDEX rýchle dodanie a chcete DHL/FEDEX doprava, potom si musí priplatiť 38USD pre vzdialenú oblasť nákladov. Kontaktujte Nás 1. Ak máte akékoľvek otázky, Prosím, pošlite správu cez Obchodný manažér. Všetky správy budú zodpovedané do 24 hodín od pondelka do soboty. 2. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvorenie spory, budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Štítky: klávesnica rfid, nepremokavé riadenie prístupu, riadenie prístupu, Lacné klávesnica rfid, Vysoko Kvalitné nepremokavé riadenie prístupu, Čína kontrolu prístupu Dodávateľov.

Číslo Modelu C80-C86
Názov Značky OBO RUKY
Materiál zliatiny hliníka
Prečítajte si rozsah 0-15
WG rozhranie WG26/34
Aplikácia Úrade, Škole, Doma, Hoteli, Nákupné centrum
Kapacita 8000 užívateľov, 8000 ks EM card
Ochranný Režim Pri Poruche
Smer Žiadne
Pracovná Teplota -20~70 stupňov celzia
Pracovná Frekvencia 125KHz
Druh Dotknite kovového prístup ovládanie klávesnica
Spôsob Prístupu RFID Karty/ Heslo/ RFID Karty+Heslo
pracovné napätie DC 12V
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 20cm x 15cm (3.94in x 7.87in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

OBO RUKY IP65 Vodeodolný Prístup Radič Čítačka RFID 125KHz Tlačidiel digitálny keyboard kovové dotyk WG26/34 Údaje Kopírovať 8000 Užívateľov

OBO RUKY IP65 Vodeodolný Prístup Radič Čítačka RFID 125KHz Tlačidiel digitálny keyboard kovové dotyk WG26/34 Údaje Kopírovať 8000 Užívateľov

Porovnať