Ručne vyrábané vianočné novorodenca foto rekvizity dieťa boys fotenie fotographia háčkovanie pletenie kapoty a podväzkové fotografie

Nový produkt

Skladom

€11.53

Pridať do obľúbených

Ručne vyrábané vianočné novorodenca foto rekvizity dieťa boys fotenie fotographia háčkovanie pletenie kapoty a podväzkové fotografie Stav: Nové ,Kvalitné Veľkosť: Voľný veľkosť 0-3 mesiac dieťa fotografovanie farba :ako na obrázku zobraziť Materiál: Mäkké háčkovanie bavlna Množstvo:1 Sada klobúk+ nohavice pre dieťa foto rekvizity, Aby krásne baby sprcha darček Mäkké, Pohodlné a Priedušná corchet bavlna Real Shot,to čo vidíte je to, čo dostanete.

FAQ:

Otázka:Ako môžem zaplatiť za môj nákup ?

A:Sme accpet Alipay,a všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW

Otázka:koľko to stojí na loď do mojej krajiny?

Odpoveď:Balík menej ako 2 Kg vám bude dodaný Čína Príspevok Vzduchu Mail, Ktorý je freeshipping do určitých krajín, Niektoré Dlhé vzdialenosti musieť dovoliť časť lodné náklady.

Otázka:som predajcov,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka ,čo je veľkoobchodné ceny ?

Odpoveď:Ďakujeme za váš dotaz ,ak si chcete kúpiť veľké množstvo ,prosím pošlite nám e-mail ,dáme vám najlepšiu cenu,ďakujem !

Zásielky

Drahý priateľ,keď ste na mieste, poradí ,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku ,budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných čistenie krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do krajiny ,prác dodatočné poplatky možno zhromaždené v čase dodania,nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Dodacia lehota pre nižšie priestore (vo všeobecnosti)

Ázia:15-25 dní v USA:7-15days Severná Amerika:18-25days Južná Amerika:25-35 dní.

Európa:18-25days Rusko:20-35 dní Austrália:18-25days NewZeland:15-25days

V číne post air mail,ak potrebujete rýchlo a mohli by ste vybrať, rýchle dodanie.

Potvrdenie Adresu, Meno A Priezvisko

Všetky Produkty budú prísne testované pred odoslaním. Máme Loď na www.haix.sk je zaoberať sa IBA. Prosím, uistite sa, že adresa v www.haix.sk je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť . A Rusko Zákazníkov zanechajte nám vaše celé meno, ktoré je veľmi dôležité,vopred Ďakujeme!

Štítky: baby boy foto, novorodenca fotografie, dieťa foto, Lacné baby boy foto, Vysoká Kvalita novorodenca fotografie, Čína dieťa foto Dodávateľov.

Názov Značky HIKYMA
Popruh Typ Vybavené
Nastaviť Typ 1 novorodenca fotografie rekvizity
Dieťa Veku 0-3 mesiace
Materiál Akryl,Bavlna
Vzor Typ Pevné
Nastaviť Typ 3 háčkovanie zrastov vianočný kostým pre novorodenca fotografie rekvizity
Oddelenie Meno Baby
Pohlavie Unisex
Sezóna Jar, leto , jeseň, zima
Číslo Modelu HS1098
Aplikácia Štúdio, fotografovanie, novorodencov fotografie,obchod,sprcha darček
Nastaviť Typ 2 baby, klobúk a podväzkové pre dieťa rekvizity
Vhodné pre vek novonarodené dieťa 0-3 mesiac
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Ručne vyrábané vianočné novorodenca foto rekvizity dieťa boys fotenie fotographia háčkovanie pletenie kapoty a podväzkové fotografie

Ručne vyrábané vianočné novorodenca foto rekvizity dieťa boys fotenie fotographia háčkovanie pletenie kapoty a podväzkové fotografie

Súvisiace produkty

Porovnať