Zimné Detské Oblečenie Sady Pre Dievčatá Chlapci Bavlna s Dlhým Rukávom+Nohavice novorodencov Dojčiat Chlapec Dievča Oblečenie, spodná Bielizeň bebe Pyžamá

Nový produkt

Skladom

€10.71

Pridať do obľúbených

veľkosť, dĺžku, šírku ramien poprsie rukáv, nohavice výška (cm) (cm) (cm) (cm) (cm) (cm) 6M 34 23 27 25 42 68 9 M, 36 24 28 27 45 75 12M 38 25 30 29 48 85 18 M 40 26 31 31 51 92

Shippment

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše produkty je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane z dovozu do krajiny. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme re fondu poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Veľkosti alebo nosenie otázky:

Ako všetky naše šaty sú ručne šité a zákazníka na mieru, hotové šaty môžu líšiť v závislosti od cca+_1 palce v uvedených meraní.

Aby sa zabezpečilo, že vaše oblečenie bude stále fit vás dokonale, naše výstavné vytvorili všetky naše šaty s dodatočné textílie v švy umožňujú menšie veľkosti zmeny ľahko. Ak zistíte, že výrobky nie sú vhodné pre vás a máte nejaké otázky, môžete nás kontaktovať priamo.

Farba Nezhody:

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým, že niektoré iné resons, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položka reveived je zle farba, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: detské oblečenie set, Detské Oblečenie, Oblečenie Sady, Lacné detské oblečenie set, Kvalitné detské oblečenie, Čína oblečenie sady Dodávateľov.

Fit Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Pohlavie Unisex
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Názov Značky HUANXIXIAOXIONG
Štýl Príležitostné
farba Sivá Ružová
Vzor Typ Prekladané
Rukáv Štýl Pravidelné
Číslo Modelu Osemdesiat sedem miliónov šesť sto štyridsať päť tisíc tri sto dvanástich
Dieťa NÁM Veľkosť 6M, 9 M, 12 M A 18 M
Vrchné Odevy Typ Kabát
Textílie Typ Česanej
Materiál Bavlna
Oddelenie Meno Baby
Uzavretie Typ pulóver
Položka Druh Sady
Golier O-Krku
Materiálové Zloženie Bavlna
Veľkosť Balenia 3cm x 5cm x 9cm (1.18in x 1.97in x 3.54in)
Hmotnosť Balenia 0.11kg (0.24lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zimné Detské Oblečenie Sady Pre Dievčatá Chlapci Bavlna s Dlhým Rukávom+Nohavice novorodencov Dojčiat Chlapec Dievča Oblečenie, spodná Bielizeň bebe Pyžamá

Zimné Detské Oblečenie Sady Pre Dievčatá Chlapci Bavlna s Dlhým Rukávom+Nohavice novorodencov Dojčiat Chlapec Dievča Oblečenie, spodná Bielizeň bebe Pyžamá

Súvisiace produkty

Porovnať