Najlepšie batérie značky Big predaj PL053759 batteryfor GPS ,PL503759 Lítium-Iónová batéria pre MP4 prehrávač

Nový produkt

Skladom

€4.18

Pridať do obľúbených

( Ako batérie rýchlejšie aktualizácie , každej šarže je iný, pro kúpiť batériu, ako ukazuje obrázok môže byť rôzne . Tam sú niektoré zadarmo a niektoré LOGO, LOGO,

Ale nemá vplyv na použitie , myseľ nie strieľať, ďakujem )

Model: 053759503759

Kapacita : 1300MAH

Menovité napätie : 3,7 V

Nabíjacie napätie : 4.2 V,

Rozmery: Šírka Hrúbka 5MM 37MM 59MM dĺžka

Jeden , MP3 lítium-výdrž batérie

Ako lítiových batérií a mobilné telefóny , MP3 vstavané lítiové batérie, život je všeobecne hlboké poplatok hlbokému vybitiu je asi 300-500 krát ( GB ) , čo je o rok alebo dva po použití , hracia doba sa výrazne zníži , alebo dokonca úplne nedá naštartovať pomocou potom budete musieť vymeniť batérie pred použitím. Takmer všetky značkových počítačov, pretože žiadne služby , ktorých cieľom je znížiť náklady, ktoré v nainštalovaný produkt pomocou B bunky ( pôvodné chybné výrobky , chybné trieda produktu ) , výkon batérie sa môže do troch mesiacov po všeobecné použitie straight-line poklesu kratšiu životnosť .

Dve , MP3 lítium-Trvanie

Hrací čas a batérie kapacity a veľkosti stroja \\\\\\\\\\\\\\'s spotrebu energie , čím je väčšia viac všeobecné displej spotreba energie , batériu je tiež väčšie . MP3 kapacita lítium batéria 1.2 -palcový displej v týchto všeobecných 150 - 300mAh, po plnom nabije za 8 hodín a čas prehrávania kapacita lítiovej batérie , 1.5 - 1.8 -palcový displej MP3 je všeobecne 300 - 1000mAh, 2,5-palcový displej MP4 kapacita batérie o 1800mAh. hodge stroj, pretože žiadne služby, ktorých cieľom je znížiť náklady, ak sú inštalované vo vnútri batérie s B triedy ( pôvodné chybné výrobky , chybné trieda produktu ) , vo všeobecnosti nižšia kapacita ako produkt, o 20% , čas prehrávania sa bude kratšie .

Po tretie, ako sudca môj fotoaparát problémy s batériou ?

Ak zariadenie Bluetooth má nasledujúce MP3 jav , ktorý je naplánovaný byť problém s batériou , nahradiť :

1 , používať viac ako jeden rok má hrať ( pohotovostného režimu ) čas je podstatne kratšia ( asi 3 hodiny ) , kapacita batérie sa zníži na život .

2 , nie je možné zaviesť , alebo napájanie : batéria vnútorného skratu alebo zlej kvalite vlasov a vyhodiť alebo odpor sa stáva väčší , batéria zlyhá .

3 , prehrávanie horšie : batérie vnútorný odpor sa zvyšuje , výstupné napätie je príliš nízke .

4 , nemôže hrať : batérie ochranu obvodu kruhu alebo krúžky , zlyhanie batérie .

Poznámka : MP3 ak začiatku je normálne, a neskôr sa zistilo, že poruchy , to je viac ako 90 % batérie spôsobí, že šance pre ostatné elektronické komponenty, menšia krúžok , kým batéria je spotrebný materiál , nerovnomerné kvality , a s nabíjačku výstupné napätie je vo všeobecnosti vyšší tlak nie je obmedzený vyhradená lítium (4.2 V) funkcia sa spolieha výhradne na batérie line ochranu , ľahko poškodiť . MP3 cenné, pretože jeden z dôvodov, že nebude používať malé batérie je veľmi zlú náladu !

Po štvrté, ako viete, stroj,\\\\\\\\\\\\\\'s batériou model ?

1, otvorte stroj : Na smelo otvoriť stroj , MP3 interiér je veľmi jednoduché , nebojte sa, bude to poškodiť stroj . Starostlivo skontrolujte stroj umožňuje zistiť, či je skrutka , tam môže byť otvorený s malým skrutkovačom , bývania vo všeobecnosti nie je lepené alebo majú snap pracka , a po týždni s nožom pozdĺž švu môže hrabať alebo poškriabaniu Alice otvorila opatrne, vo všeobecnosti nebudú poškodené škrupiny , tlačidlá a iné pozornosť .

2", zobrazí sa vám po otvorení batériou ak je batéria je striebro , potom lítium-polymérová batéria , vonku je igelitu , ak ostatné farby sú ocele alebo hliníka, lítiové batérie , pokožka je PVC, plastové povedané , viac modré , ale aj čierna.

3, pozri Typ Batérií: Batérie sú ošetrené všeobecného modelu ( v skutočnosti zastúpené veľkosti batérie ) , zaznamenané podľa vyššie uvedených slov môže byť, ak nie s pravítkom o dlhodobom štedrý záznam.

Po piate, ako kúpiť požadované batérie?

Najprv demontujte stroj vidieť batérie ( bude demontovať ich vlastné self - búracie práce , oprava technici nenájdete split ) , väčšina batérie sú označené modelu , v skutočnosti, je typ batérie vysoká ( hrubé ) , šírka, dĺžka , tam sú modely v Našej nižšie uvedenej tabuľky pre model , ak nie , môžete kontaktovať reštaurácia ísť s . Ak ste stále menej , môžete použiť podobný model , ktorý sa podobá na malý bod , napríklad, ste 552 030 , nie v tabuľke , k dispozícii 052,030 , ale výška ( hrúbka ) malé 0.5 , s kúskom hrubý papier 0.5 kus balené načítaný do stroja, aby sa zabránilo tras, ako stroj má priestor , keďže podobný bod sa nachádza veľké . Ak batéria nie je model , alebo nie je vidieť , je jednoduchý, s pravítko na meranie dĺžky, šírky , výšky , a potom z tabuľky, podľa vyššie uvedenej metódy nájsť podobné kapacita veľkosť by nemala byť považovaná za môcť spolu na výlet. Skôr menšie , nie je super , pretože raz veľký, nie je nainštalovaný, nákladná mohol kontrolovať drahšie ako batérie sám . Ďalším bodom je, že stroj nie je používané pre malý počet lítiovej batérie , napätie nie je 3.7 (3.6) V môžu byť 1.2 V, alebo 2,4 V , musíte kontaktovať majiteľa .

Šiesty, vymeňte batériu

Červená línia je pozitívne batérie , čierna linka je negatívny , vedľa pôvodnej batérie zváranie, nie je označená "+ - " Na niektoré základné dosky . Poliaci v najlepšom byť vyznačené dole pred zváranie novú batériu podľa pôvodnej polohy zvárania na pozitívne a negatívne na neho. Ak nemal zapájať do ferrochrome , elektrickú žehličku na vonku ako dlho ako tam je miesto ( Oddelenie Údržby ) pomôcť nájsť majstra bod na tlačidlo OK. ( Batéria modely sa líšia niekedy však neovplyvňuje vaše inštalácii, ako napríklad tých, ktorí myseľ nie strieľať )

Štítky: Lítium-Iónová Batéria, batéria veľká, Batérie, Lacné lítium-iónová batéria, Vysoko Kvalitné batérie veľká, Čína batérie pre Dodávateľov.

Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Zväzok Zväzok 1
Náhradné Batérie Áno
Batéria Číslo 1
Menovitá Kapacita Tisíc tri sto
Súbor Typ Batérie Iba
Druh Li-polymer
Číslo Modelu 053759
Názov Značky Liter energie batérie
Veľkosť 0.5*37*59
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Najlepšie batérie značky Big predaj PL053759 batteryfor GPS ,PL503759 Lítium-Iónová batéria pre MP4 prehrávač

Najlepšie batérie značky Big predaj PL053759 batteryfor GPS ,PL503759 Lítium-Iónová batéria pre MP4 prehrávač

Súvisiace produkty

Porovnať