VÝCHOD SVETE Koňak Prírodné Jantárový Náhrdelník pre Dieťa Dospelých Barokový Baltického Jantáru, Korálky Šperkov z Prírodného Kameňa Golier Dodávateľ-7 Farieb

Nový produkt

Skladom

€7.89

Pridať do obľúbených

Sme Porter Prírodných Amber .

Jantárovej náhrdelník dĺžka je asi 30 cm do 38 cm pre dieťa, hmotnosť je asi 3,5 g na 5 gramov.

45 do 55 cm sú pre dospelých náhrdelník.

Naše jantárové koráliky sú všetky od Baltského. a nosenie PRÍRODNÝCH jantárový náhrdelník má veľa dobrých efektov, ako je to uvedené nižšie:

Prírodné analgetikum, jantár pomôže upokojiť dieťa bez uchyľovania sa k drogám. Amber je fosílnych živíc, nie je kameň. Preto je teplý na dotyk,ako aj veľmi pohodlné a ľahké na nosenie. Nosenie Baltického jantáru, náhrdelníky na pokožku môže mať upokojujúce a upokojujúci účinok na počiatočných bábätká a batoľatá. Keď amber je nosiť na pokožke, pleti teplo uvoľňuje drobný množstvo liečivých olejov z jantáru, ktorá sa následne vstrebáva cez kožu do krvného obehu. Amber je anti-poburujúce a terapeutické vlastnosti sú tiež uznal alopatické lekárstvo. V Rakúsku, Švajčiarsku a Nemecku, môžete nájsť amber počiatočných náhrdelníky predávajú v miestnych lekárňach.

BEZPEČNOSŤ

Amber počiatočných náhrdelníky sú vyrobené na nosenie, nie na žuvanie.

Odstrániť Amber počiatočných náhrdelník, keď vaše dieťa bez dozoru, ako v noci.

Spôsoby, ako ju otestovať doma:

Existuje niekoľko metód, ktoré sa používajú na autentifikáciu skutočný prírodný žltý. Uvádzame 3 spôsoby, ako ľahko nižšie .

Slaná Voda Test

Amber je veľmi ľahký a nebude mať hmotnosť sklenených perličiek, alebo dokonca, že pevné plastové guľôčky. Na test tohto majetku z Baltického Jantáru, vytvoriť morské zmiešaním dohromady jedna časť soli s dvoch dielov vody. Pravda, jantárové perly by mali plávať v slanej vody, zatiaľ čo sklenené alebo plastové korálky, umývadlo.

Vizuálna Kontrola

Rozlišovať reálne jantárové koráliky z plastových alebo sklenených korálok z tmavú farbu, vzhľad pre fyzické nedostatky. Jantár môžu mať drobné vzduchové bubliny alebo trhliny v ňom. Perly by tiež nemal byť všetko dokonale guľaté alebo rovnakej veľkosti. Amber tiež bude cítiť teplé na dotyk, namiesto toho, aby sa zahrial skla.

Štítky: náhrdelník pre dieťa, náhrdelník svete, náhrdelník náhrdelník, Lacné náhrdelník pre dieťa, Vysoká Kvalita náhrdelník svete, Čína náhrdelník náhrdelník Dodávateľov.

dĺžka 30cm baby necklace, 33cm baby necklace, 35cm baby necklace, 38cm baby necklace, 45cm adult necklace, 50cm adult necklace, 55cm adult necklace
Položka Druh Náhrdelníky
Dieťa Náhrdelník dĺžka 32 cm do 38 cm pre dieťa náhrdelník
korálky tvar Kolo/Barokovom
Kovy Typ Žiadne
Pohlavie Ženy
Názov Značky VÝCHOD SVETE
Strane Kameňa Žiadne
Prívesok Veľkosť 4--5 mm
Reťazec Typu Lano, Reťaz
Náhrdelník Typ Chokers Náhrdelníky
farba koňak, zlato, cherry spolu
Tvar\vzor Kolo
Package Zahrnuté certifikát pravosti s juty taška
Jemné alebo Módne Jemné
Typ Certifikátu GIC
Leštené alebo Surové Leštené
Príležitosti Strana
Štýl Trendy
veľkoobchodné ceny Spýtajte sa nás,najlepšie ceny
Dospelých Náhrdelník Dĺžka 45 cm do 60 cm pre dospelých náhrdelník
Číslo Certifikátu amber pre dieťa dospelých
Číslo Modelu EA05261
Originálne Žltá Baltského
Amber Korálky Veľkosť 4--5 mm
Ostatné farby/dĺžka Kontaktujte nás,dizajn spolu
Hlavný Kameň žltá
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

VÝCHOD SVETE Koňak Prírodné Jantárový Náhrdelník pre Dieťa Dospelých Barokový Baltického Jantáru, Korálky Šperkov z Prírodného Kameňa Golier Dodávateľ-7 Farieb

VÝCHOD SVETE Koňak Prírodné Jantárový Náhrdelník pre Dieťa Dospelých Barokový Baltického Jantáru, Korálky Šperkov z Prírodného Kameňa Golier Dodávateľ-7 Farieb

Súvisiace produkty

Porovnať