Geeetech 3 mm Barel M6x38mm pre MK8 Vytláčacie Dýzy Hrdla Rúrka Makerbot 3D Tlačiarne Vytláčacie Horúci Koniec Časti, súčasti a Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€3.71

Pridať do obľúbených

3 mm Hlavne pre MK8 Vytláčacie Dýzy Hrdla Rúrka Makerbot 3D Tlačiarne Vytláčacie Horúci Koniec Časti, súčasti a Príslušenstvo

To je hlavne pre jedno aj dual MK8 vytláčacie s PTFE trubice vnútri.

Vezmite prosím na vedomie, že 3mm MK8 vytláčacie nie je kompatibilný s 1.75 mm, a nie je možné previesť 3mm vytláčacie do 1.75 mm jeden len zmena barel. prosím potvrďte svoj očakávaný priemer pred podaním objednávky.

Špecifikácia:

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Závit:M6

Dĺžka: 38 mm

Vnútorný priemer: 3 mm 3 mm pre vlákna

Zoznam balíkov:

1 x MK8 hlavne pre 3 mm

O Nás

Sme veľké výrobné podniky skupiny v Číne, ponúkame na predaj prostredníctvom Sos, je tam len účel ,je lepšie podporovať našich výrobkov, všetky naša spoločnosť výrobky sú dodávané priamo z našej továrni, prosím, kontaktujte nás , dúfam, že stanoviť dlhodobé priateľské a vzájomnej spolupráce vzťahy medzi sebou !

Dodanie podrobnosti

1. Štandardná doprava dopravca je ePacket alebo Čína Príspevok Air Mail s kódom sledovania pre Spojené Štáty adresa, všeobecne dodávky v rámci 7-20 busienss dní.

2. Pre mimo NÁS adresu, štandardná doprava dopravca je Hong Kong Poštou alebo Čína Príspevok Air Mail, Všeobecne dodávky v rámci 25-40 pracovných dní, okrem iných špeciálnych krajín.

3. Expresná doprava, ako DHL, Fedex, UPS, TNT je tiež dostupná, len ak ste ochotní priplatiť.DHL je naša štandardná doprava dopravcu za Urýchlené poštovné,kontaktujte nás, ak chcete iný dopravca.

Podmienky predaja

1. Clá a dane sú kupujúci je zodpovedný za všetky záznamy.Prosím, informujte sa u svojho miestneho colného úradu, ak máte akékoľvek pochybnosti.

2. Potvrďte prosím, že ste uvedenie správnu a úplnú dodaciu adresu tu.Ste zodpovedný za extra poplatok, ak váš balík bol vrátený z dôvodu nesprávnej adresy.Ak balíky vrátiť, pretože nesprávnu adresu,budete musieť znášať ďalšie náklady na poštovné.

Kontaktujte nás

1.Sme tu vždy pre vás,ponúka priateľský, komplexné služby zákazníkom každom kroku na ceste. Prosím, kontaktujte náš predávajúceho prostredníctvom Obchodného Manažéra alebo zanechať správu, ak akékoľvek pochybnosti a problémy.Úprimne dúfame, že naše položku a služieb zákazníkom je vám NAJLEPŠIE NÁKUPNÉ SKÚSENOSTI na www.haix.sk.

2.Sme presvedčení, že nič nemôže riešiť problémy, ale komunikácia. Prosím, kontaktujte náš tím najskôr pred odchodom akýkoľvek non-pozitívnu spätnú väzbu, ak máte pocit, nešťastná, tu ,sme zodpovední za objednávku na koniec.

Štítky: diely 3d tlačiarne, 3d horúci koniec, vytláčacie pre 3d tlačiarne, Lacné diely 3d tlačiarne, Vysoko Kvalitné 3d horúci koniec, Čína vytláčacie pre 3d tlačiarne Dodávateľov.

Vnútorný priemer 3 mm
Názov Značky GEEETECH
Položka Druh Hrdlo
skrutka M6
dĺžka 38mm
Číslo Modelu M6x38mm Barel
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Veľkosť Balenia 12cm x 12cm x 6cm (4.72in x 4.72in x 2.36in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Geeetech 3 mm Barel M6x38mm pre MK8 Vytláčacie Dýzy Hrdla Rúrka Makerbot 3D Tlačiarne Vytláčacie Horúci Koniec Časti, súčasti a Príslušenstvo

Geeetech 3 mm Barel M6x38mm pre MK8 Vytláčacie Dýzy Hrdla Rúrka Makerbot 3D Tlačiarne Vytláčacie Horúci Koniec Časti, súčasti a Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať