Meizu MX4 Batérie Zadný Kryt Telefónu puzdro

Nový produkt

Skladom

€3.00

Pridať do obľúbených

O Tomto Produkte

1. Späť na bývanie náhradný kryt pre Meizu MX4

2. Vymeniť rozbité alebo nefunkčnosť späť na bývanie kryt s novým

3. Každá položka bola overená a je v dobrom stave pred odoslaním

4. Odporúčame odbornú montáž. Sme nie je zodpovedná za žiadne poškodenie vášho mobilného telefónu/mobilného telefónu, ktoré môže spôsobiť počas zmena náhradných dielov

Všeobecné Typy Späť Kryt Batérie Obrázky

1. Väčšina roducts sú podmienená úhradou dovozného cla (napr. v USA) alebo iných povinností, a iné poplatky vrátane dane z pridanej hodnoty (DPH) alebo iné dane. Ak sú tieto potreby budú vyberané a určená, keď zásielka je spracovaná podľa platných colných agentúry vo vašej krajine. Prosím, informujte vo vašej krajine dovozu politiky, pochopiť a overiť použiteľnosť a vášho zodpovednosť za akékoľvek týchto ciel a daní na produkty môžete zakúpiť. 2. Všetky platné ciel a daní, ak existujú, nie sú zahrnuté v kúpnej cene vašej objednávky alebo transakcie. Ak sa uplatňujú, a sú vyberané, potom sú vaše (a nie naše alebo výrobcu produktu alebo dodávateľa) jedinou a výhradnou zodpovednosťou, a uhradí priamo do vašej vlády alebo kuriérskou spoločnosťou, ak sú výrobky dodávané. 3. Platba vyššie uvedené povinnosti, dane a poplatky nie sú naše (alebo výrobcu produktu alebo dodávateľa) zodpovednosť 4. My nenesie zodpovednosť za akékoľvek prepravné alebo colné odkladu, pretože to je mimo našej kontroly. eForChina Obmedzené Obchodu -- Mobilný Telefón, ktorý sa teší profesionálny tím služby, má veľa skúseností pre B2C online nakupovanie. Všetky značky telefóny sú 100% originálne, 100% Záruka. Náš obchod skracuje vzdialenosť medzi zákazníkmi a výrobcami, čo znamená viac konkurencieschopné ceny a viac možností pre zákazníkov. Máme odrody značky telefóny. Nové značky telefóny sú pridané k eForChina Obmedzené obchod každý deň. Našich nákupných tím hľadať nové telefóny každý deň uspokojujú potreby našich zákazníkov. Zaviazali sme sa zamerať na excelentnosti a vziať usiluje urobiť trvalé zlepšovanie a inovácia, na priniesť výhody pre zákazníkov.

Štítky: Puzdro, kryt telefónu prípadoch, Telefón prípadoch, Lacné puzdro, Vysoko Kvalitný kryt telefónu prípadoch, Čína telefón prípadoch Dodávateľov.

Názov Značky haweel
Funkcia Anti-klopať,Špine-odolný
Druh Vybavené Prípade
Maloobchodnom Balení Áno
Kompatibilné Značky Meizu
Dizajn Kancelársky,Obchodný
Funkcie zadný kryt
Veľkosť Balenia 17cm x 8cm x 3cm (6.69in x 3.15in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Meizu MX4 Batérie Zadný Kryt Telefónu puzdro

Meizu MX4 Batérie Zadný Kryt Telefónu puzdro

Súvisiace produkty

Porovnať