2 ks/Veľa Číry Zirkón Námestie Gem Bradavky Krúžky 1.6*8mm Módne Bradavky Kryt Zlatej Farby, Bradavky Krúžok Bradavky Pirsing Piercing Mamilo

Nový produkt

Skladom

€1.20

Pridať do obľúbených

1. Pre Farebné Nezhody: skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. To môže byť spôsobené tým obrazovke odraz v monitor, svetelný efekt, atď.

2. Pre ruských zákazníkov: Prosím správne vyplniť vaše meno a priezvisko prijímač. To je dôležité pre vás získať pozemok rýchlejšie !!!

Naša spoločnosť má profesionálnych dizajnérov a továrne. Robíme najlepšie, aby poskytovali najlepšie výrobky a služby. Ak ste

sú individuálne kupujúceho, prosím, nezabudnite si pridajte nás do vášho Obľúbeného Obchodu Zoznamu . Ak ste predajca alebo distribútor a tiež hľadá spokojný obchodný partner v Číne, môžete nám dôverujú.

EXCELENTNOSTI POCHÁDZA Z POVOLANIA ! ! ! ! !

Budeme pack tovar veľmi bezpečne s box. Doprava zadarmo je k dispozícii pre Čínu Príspevku Registrovaný Air Mail alebo www.haix.sk štandardná doprava. Tovar dorazí v 15~25 pracovných dní. Ak si zakúpite viac a je potrebné ich urgentne, môžeme poslať im tým Vyjadruje, ako DHL, alebo EMS a tak ďalej.

Dopravca Názov Odhadovaný Čas v Tranzite

Sledovanie webových stránok

DHL

O 3-7 dní

EMS O 10-15 dní

Nie sme zodpovední za prípadné clo a dane vo vašej krajine. Ale môžeme napísať nižšiu hodnotu na prepravný poriadok pre jednoduché zúčtovanie Ciel. A všetky výrobky by mali byť odoslané na www.haix.sk overené adresu. Vďaka.

Platba sa očakáva, že bude prijatá do 24 hodín po zaplatení ukončené. a lodné informácie, zabezpečíme zásielky do 2 dní aftersuccessful platby. Escrow je našim preferovaným spôsobom platby. Ak spĺňate všetky platobné problémy, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Ďakujem.

Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania. Úprimne vás pozvať na dovolenku PÄŤ Hviezdičiek Pozitívne komentáre, keď sa budete spokojní s našimi výrobkami a služby. Ďakujeme!

Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, nenechávajte negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu pred komunikácie. Budeme poskytovať perfektné riešenie do 24 hodín. Veľké uznanie !!!

Štítky: gem bradavky krúžky, bradavky krúžok, piercing mamilo, Lacné gem bradavky krúžky, Vysoká Kvalita bradavky krúžok, Čína piercing mamilo Dodávateľov.

Názov Značky STARBEAUTY
Kovy Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Štýl Trendy
Veľkosť 1.6*38mm Bar Length
Telo Šperky Typ Krúžky Na Bradavky
Tvar\vzor Zviera
Kovové Farby Striebro Modrý Drahokam, Zlato, Modrá Gem, Strieborná Ružová Gem
Jemné alebo Módne móda
farba Strieborná Ružová, Drahokam, Zlato, Modrá Gem, Strieborná Modrá Perla
Číslo Modelu 0010
Bezpečnostné Normy CE nikel zadarmo bez olova
Materiál Crystal
Predáva 1pair/veľa
Položka Druh Telo Šperky
Veľkosť Balenia 8cm x 8cm x 6cm (3.15in x 3.15in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 ks/Veľa Číry Zirkón Námestie Gem Bradavky Krúžky 1.6*8mm Módne Bradavky Kryt Zlatej Farby, Bradavky Krúžok Bradavky Pirsing Piercing Mamilo

2 ks/Veľa Číry Zirkón Námestie Gem Bradavky Krúžky 1.6*8mm Módne Bradavky Kryt Zlatej Farby, Bradavky Krúžok Bradavky Pirsing Piercing Mamilo

Súvisiace produkty

Porovnať