Veľkoobchod doprava zadarmo >>>>>15 mm biela barokový keshi reborn FW pearl náušnice

Nový produkt

Skladom

€6.58

Pridať do obľúbených

Vitajte na mojom obchode!!!

vitajte v mojom obchode! Som podnikateľov v Pekingu,Ako viete,kultúra 5000 rokov Čínskej histórie obsahuje neoceniteľné histórie a kultúry všetkých umení,Tak remeslo umenie majú dlhú históriu Nášho hlavného produktu, vrátane:

Teraz tentokrát som sa vám ukázať nádherné a výborné poklad!!! Z pic, môžete vidieť, že je veľmi dobre. S perfektný štýl,pekný dizajn, nádherné prevedenie, to je naozaj vzácne umelecké diela a stojí za zbieranie!!! Je v dobrom stave. Pozrite sa na obrázky môžete vidieť tvar je veľmi dobre; Tak nádherné položky . Ak sa vám páči Čínskej kultúry, prosím, nenechajte si ujsť túto položku. Mám aj iné nádherné položka na mojom sos. prečítajte si prosím moje ďalšie položky!

Tento náhrdelník nemá žiadne viazané medzi jednotlivými perly.

Základné Informácie o Sladkovodných perál

- Perla je jediný gem vytvoril živý tvor. S viac ako 5000 rokov v histórii ľudstva história, perla je "kráľovná skvosty". Od starovekých cisárov, na odmeny a celebrity dnes, perly boli uctievajú ako znamenie bohatstva a vynikajúca chuť.

- V dnešnej dobe, sladkovodné perly sú stále viac a viac módne pre ľudí na celom svete. 95% sladkej vody perly sú pestované v Číne. Ročná produkcia je približne 1500 ton.

- S vynikajúcu kvalitu a prijateľnú cenu, sladkovodné perly stala populárnou alternatívou k Japonskej Akoya perly a south sea pearl. Sladkovodné perly vytvoril obnovené móda, perly svete ako cenovo dostupnú alternatívu k nákladné morské perly, ako Akoya, South Sea Pearl a Tahitian Pearl.

Doprava

-Môžete kombinovať rôzne položky spolu;

- Doprava zdarma: zašleme výrobky v Číne Post Air Mail alebo Hong Kong Post Air Mail. dodacia lehota je 12-25 pracovných dní, väčšina z krajiny.

-Ak ste objednávku menej ako 200 usd bude doprava tovaru čína príspevok air mail alebo HK post air mail,viac ako 200 usd bude doprava zadarmo, DHL,EMS alebo iných prepravných spoločností ,vďaka!

Spätná väzba

- Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte Prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd,radi vám urobiť to isté pre teba.

- Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby, Budeme poskytovať vám najlepšie služby.

-Návrat/Refundácie-

Máte 0 riziku pre vaše transakcie: Ak NIE ste spokojný s položkami budete mať, pošleme na výmenu alebo vrátenie peňazí všetky platby, a to len vtedy, ak sú položky vyslaný naspäť do 3 dní od vás dostať.

Proces:

Krok 1), Kontaktujte nás prostredníctvom Alibaba.com's centrum správ.

Krok 2) Poskytovať podrobné informácie o probléme sú s.

Krok 3) Vrátiť vec na výmenu alebo vrátenie peňazí.

Vezmite PROSÍM na VEDOMIE: Polovica vrátiť prepravné náklady a zodpovednosť kupujúceho

Štítky: náušnice doprava zadarmo, náušnice veľkoobchod, biela barokový pearl náušnice, Lacné náušnice doprava zadarmo, Kvalitné náušnice veľkoobchod, Čína biela barokový pearl náušnice Dodávateľov.

Číslo Modelu Visieť
Tvar\vzor Tvár
Pohlavie Ženy
Pearl Typ Sladkovodné Perly
Položka Druh Náušnice
Materiál Perla
Kovy Typ striebro
Jemné alebo Módne móda
Štýl Trendy
Náušnice Typ Drop Náušnice
Typ Jednotky Pár
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.102kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľkoobchod doprava zadarmo >>>>>15 mm biela barokový keshi reborn FW pearl náušnice

Veľkoobchod doprava zadarmo >>>>>15 mm biela barokový keshi reborn FW pearl náušnice

Súvisiace produkty

Porovnať