B tenké, pohár priedušná drôt zadarmo nové módy Sexy krása push up podprsenky simplle vzor späť uzavretie podprsenka pre ženy brassiere

Nový produkt

Skladom

€2.74

Pridať do obľúbených

Pre priateľov z Ruska, ak sa rozhodnete www.haix.sk Saver doručenie vašich zásielok sa pobyt Lotyšsko niektoré dni, to je prenos krajine,potom sa vaše zásielky budú doručené Russion, prosím, buďte trpezlivý.

Poznámka:

1. Počas nášho transakcie preiod, ak máte akékoľvek otázky o našich položky, alebo niečo iné, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Pozitívne aj negatívne návrh bude nám pomôžu zlepšiť naše služby, až kým vám uspokojiť.

2.Po prijatí vašej platby, budeme pripraviť položky v priebehu 2-3 dní po finishment balík, budeme ju poslať hneď, ako je to možné.

3.Ak ste nenašli svoj obľúbený produktov, môžete povedať nám, budeme sa snažiť zbierať veľké

informácie pre vás, veríme, pomôže kúpiť produkty, ktoré si naozaj chcete.

Veľkú starostlivosť v balíku podrobnosti na zaistenie bezpečnej prepravy do vás. Therefoe, pozrite si prosím balíček pred prihlásení pod vašim menom. Ak zistíte, že je poškodený poškodený , môžete vyhotoviť záznam s dopravcom. Medzitým, môžete nasnímať fotografiu a poslať k nám, budeme sa snažiť riešiť problém za vás.

Pozor prosím! Sme medzinárodná predávajúci od čína (pevninská časť). Zvyčajne sme ponuku štandard international letecky. A teraz, bude to len trvať 7 - 20 dní za doručenie. Ak máte špeciálnu požiadavku, kontaktujte nás čo najskôr. Odpovieme do 24 hodín(vzhľadom na časový rozdiel medzi nami).

Poznámka: Zákazníci, ktorí budú zodpovední za daní , ciel a iných poplatkov počas prepravy!

Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, môže byť vrátený v pôvodnom stave v priebehu jedného týždňa po obdržaní.Zašleme vám celú sumu spolu s prepravné náklady, akonáhle sme prijímať položky. Ale kupujúci by mali zaplatiť za spiatočnú prepravu.

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívne feedbak pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Bude to len trvať iba 1 minútu. Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s položkami a služby, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne pripomienky . Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém.

Naša spoločnosť sa nachádza v meste shenzhen, guangdong, budeme sa snažiť, aby vyhovovali vašim každú požiadavku. Nielen že ponúkame produkty, ale tiež budeme poskytovať vynikajúce služby.

Produkty, ktoré si kúpite majú vysoký výkon, verím, že sa vám bude naším dlhodobým partnerom.

Naša Pracovná Doba: 24 hodín denne,7 dní v týždni.

Pošlite nám správu, ak nie sme on-line.

Štítky: uzavretie podprsenka, podprsenky pre ženy, podprsenka push, Lacné uzavretie podprsenka, Vysoko Kvalitné podprsenky pre ženy, Čína podprsenka push Dodávateľov.

Materiál Bavlna
Pásma Veľkosť 80, 85, 90, 95, 100
Číslo Modelu Dvetisíc štyristo päťdesiat osem
Pohár Tvar Tri Štvrtiny(3/4 Pohára)
Položka Druh Podprsenky
Podpora Typ Drôt Zadarmo
Podprsenka Štýl Tlačiť Hore
Popruh Typ Neupravenom Popruhy,Non-Kabriolet Popruhy
Štýl Každodenné
Pohlavie Ženy
Vzor Typ Geometrické
Uzavretie Typ Tri Hák-a-oko,Späť Uzavretie
Dekorácie Appliques
Šálka Veľkosť B
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 8cm x 5cm (5.91in x 3.15in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

B tenké, pohár priedušná drôt zadarmo nové módy Sexy krása push up podprsenky simplle vzor späť uzavretie podprsenka pre ženy brassiere

B tenké, pohár priedušná drôt zadarmo nové módy Sexy krása push up podprsenky simplle vzor späť uzavretie podprsenka pre ženy brassiere

Súvisiace produkty

Porovnať