EverShine 5D Diamond Maľby Plné Námestie Mešita Diamond Výšivky Cross Stitch Kamienky Mozaiky Samolepky na Stenu

Nový produkt

Skladom

€4.79

Pridať do obľúbených

Drahé HOBBY nadšencov!: Zakaždým, keď sa rozhodnete EverShine je dôvera a my budeme vždy nezabudnite nadšenie a zodpovednosť. môžete DIY vaše vlastné fotografie s rodinou, a nakoniec ju rám na stenu vášho domu alebo ho dať iným ako jedinečný a nezabudnuteľný darček! Stačí len zadať objednávku a odoslať svoje fotografie na nás, a my vám perfektný diamant výšivky akúkoľvek fotografiu, ktorú chcete! Budete potrebovať vedieť, ako diamant obrazy, ktoré predávame, je kvalitná, našim cieľom je umožniť spotrebiteľom, aby si tie nádherné diamond maľovanie. Takže prosím, nenechajte slepo sledovať lacné. Teraz medzinárodnej logistiky je veľmi drahé, takže nízka kvalita výrobkov bude nižšia cena.Pretože sme továreň na priamy predaj,najnižšej ceny,najvyššej kvality. Užite si nakupovanie!!!

Názov značky: EverShine Typ: Diamond Výšivky Mešita Vŕtať Plocha: 100% full námestie diamond výšivky O diamant množstvo: viac ako 30% extra živice diamond priemer diamantových: 2,5 mm O časť diamond: § 9 a § 13 veľkosť obrázku: 20x30cm 30x45cm 40x60cm 50x75cm Upozornenie: Zvyčajne zložité farebné picutures s jemnými detailmi potrebovať väčšiu veľkosť vyjadriť informácie. účinok malé rozmery, nie je krásny, je to len pre zábavu detí a prax nováčikov. Zákazníci, ktorí zvlášť chcú nádherný efekt, vyberte si prosím veľkú veľkosť.

1.Príslušný symbol tabuľky ,Nájsť diamanty ste wantto vložiť. 2.Vyplňte pero s lepidlom,Putthe diamanty do dosky. 3.Použite kolo koniec stick diamant a mierne zatlačte nadol. 4.Slza okrem čiastočnej filmand stick diamant na plátno podľa príslušného čísla. 5. Kliešte sa môže ľahko klip tri diamanty , držať tak rýchlo. 6.Po skončení mierne zatlačte diamanty s ručne alebo knihu, aby im pevne pripojené.

Krajina Zvyčajne Čas Dospieť ruskej ederation 15~40 dní Spojených Štátov 16~21 dní Španielsko 15~40 dní Francúzsko 15~40 dní Spojené Kráľovstvo 11~20days Holandsko 15~40days Ďalších 15~60 dní

1. Normálne, budeme loď sa položky na vás do 1-5 dní, akonáhle sa dostaneme informácie o platbe. 2. Ponúkame štyri spôsoby dopravy v celkovej sú EMS, www.haix.sk Štandardná Doprava, DHL a Čína Príspevok Letecky. Pošleme pozemky na vás, ako vaše požadované zásielky spôsobmi. Atention pre ruských Zákazníkov: 1. Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane krstné meno, stredné meno a priezvisko počas uskutočnenia platby. 2. Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho bytu Č., ulica, mesto, región a krajina, v opačnom prípade je parcelmight pravdepodobne budú vrátené!

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! Ak nie ste spokojní s produktom a servisu, prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom na negotive a neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Odpovieme vám do 24 hodín normálne. Niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku. Vďaka za účasť a prajem pekný deň.

Štítky: Diamond Maľovanie Cross Stitch, Lacné Diamond Maľovanie Cross Stitch, EverShine 5D Diamond Maľby Plné Námestie Mešita Diamond Výšivky Cross Stitch Kamienky Mozaiky Samolepky na Stenu.

Štýl Európa
Rám No
Špecifikácia Výrobku 20x30cm 30x45cm 40x60cm 50x75cm
Plátno funkcie HD tlač;Vysoká kvalita
Názov Značky EverShine
Formulár Jeden
nástroj Kliešte, Pero,Lepidlo
Druh Mešita Diamond Výšivky
Vložením Oblasti Plná
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Použitie Obrazy
Funkcia Domova; Darom;Výrobku pre Relaxáciu a Rodiny Času Zdieľania
Ukončenie Nedokončené,treba Ručne
Počet Farieb 1-30
Materiál Živica
Súprava Obsahuje H&D plátno,dosť diamanty, nástroje
Diamond Oddiel 9section a 13section
Veľkosť 20x30cm rolled bag, 30x45cm rolled box, 40x60cm rolled box, 50x75cm rolled box
Vzor Typ Scénické
Diamant veľkosť 2.5x2.5 mm
Diamond Tvar Námestie
Vonkajšie Balenie Farebné Políčko
Výhodou Na Predaj; Doprava Zadarmo; Pôvodné Priame
Veľkosť Balenia 32cm x 22cm x 8cm (12.60in x 8.66in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

EverShine 5D Diamond Maľby Plné Námestie Mešita Diamond Výšivky Cross Stitch Kamienky Mozaiky Samolepky na Stenu

EverShine 5D Diamond Maľby Plné Námestie Mešita Diamond Výšivky Cross Stitch Kamienky Mozaiky Samolepky na Stenu

Súvisiace produkty

Porovnať