YUQUE Čínskej Tradičnej Orchidea Hulusi/Flauta Cupronickel Trubice Three-tón odnímateľný Black Bambusová Flauta Tlačidlo C, B (S puzdrom)

Nový produkt

Skladom

€107.15

Pridať do obľúbených

štart

koniec Kvality nástrojov pre náročnejších hudobníkov. ČÍNSKE TRADIČNÉ PROFESIONÁLNY VÝKON TRI-TÓN ODNÍMATEĽNÝ ČERVENÉ santalové drevo HULUSI/FLAUTA TLAČIDLO VÝBER: C, b B CENA UVEDENÁ ZA JEDEN HULUSI PRI VÝBERE Z TÝCHTO TLAČIDIEL. [Značka]: YUQUE [Name]: Profesionálny Výkon Tri-Tón Odnímateľný Červené santalové drevo Hulusi Profesionálny Výkon [Materiál]: Čierna Bamboo+ Mosadz [Spc]: 440*95 mm(Padajúce tón B),400*90 mm(Kľúč C) [Hmotnosť]: Približne 190 g(Padajúce tón B),170g(Kľúč C) [Plavidlá]: Laserové gravírovanie [Miesta pôvodu]: Yunnan, Čína [Balík]: Hulusi*1, Kožený Box*1, Čínsky knotting*1, ČO JE HULUSI? Na hulusi alebo cucurbit flauta je zadarmo trstinu vetrom nástroj z Číny. Je držaný vertikálne a má tri bambusu potrubia, ktoré prechádzajú cez tekvica vietor hrudníka; centrum rúra má prst diery a vonkajšie dva sú zvyčajne drone rúry. To nie je nezvyčajné pre hulusi, že majú len jeden vojak potrubia, pričom druhý vonkajšie potrubie je len okrasné. Drone rúra má prst otvor, ktorý umožňuje, aby sa zastavil. Rozšírené konfigurácie telefónu vložili prst diery podobné klarinet alebo oboe, ktoré môžu výrazne rozšíriť rozsah hulusi na niekoľko octaves. Na hulusi bol pôvodne používaný predovšetkým v provincii Yunnan podľa Dai etnické skupiny, ktorí ho nazývajú "bilangdao" a iných etnických menšinových skupín z južnej Číne, ale získala na celoštátnej popularite po celej Číne, podobnú popularitu harmonica na Západe, a "lepšie" verzie boli vyrobené mimo pôvodných ríše.Ako súvisiacich zadarmo reed rúry s názvom bawu, na hulusi má veľmi čistý, klarinet-ako zvuk. Hoci hulusi je stále prevažne vykonávané v Číne, má v posledných rokoch prijala Európskych skladateľov a interpretov. Rohan Leach z Anglicka, Rapheal De Kohút z Belgicka, Nadishana z Ruska a Herman Witkam z Holandska majú všetky prijaté nástroja v nových smeroch.

Štítky: flauta, klávesy, bambusová flauta, čínskeho hulusi, Lacná flauta, klávesy, Vysoká Kvalita bambusová flauta, Čína čínskeho hulusi Dodávateľov.

Otvor Dizajn otvorené
farba Tlačidlo C, Bb kľúč, D tlačidlo G tlačidlo, F kľúč
Materiál Telesa červené santalové drevo
E Mechanizmus No
Povrchový Materiál červené santalové drevo
Tón B, C
Počet Dier 7
Číslo Modelu H-10
Kľúčové Materiál červené santalové drevo
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Hmotnosť Balenia 0.7kg (1.54lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

YUQUE Čínskej Tradičnej Orchidea Hulusi/Flauta Cupronickel Trubice Three-tón odnímateľný Black Bambusová Flauta Tlačidlo C, B (S puzdrom)

YUQUE Čínskej Tradičnej Orchidea Hulusi/Flauta Cupronickel Trubice Three-tón odnímateľný Black Bambusová Flauta Tlačidlo C, B (S puzdrom)

Súvisiace produkty

Porovnať