2pairs=4pcs Doprava Zadarmo Mlieka, Ocot Nohy Peeling Odstráni Odumreté Kožné Nohy Maska Pleť Hladká Ponožky Pre Pedikúra Starostlivosť o Nohy

Nový produkt

Skladom

€2.72

Pridať do obľúbených

2pairs=4pcs Doprava Zadarmo Mlieka, Ocot Nohy Peeling Odstráni Odumreté Kožné Nohy Maska Pleť Hladká Ponožky Pre Pedikúra Starostlivosť o Nohy

1pack=1pair=2pieces

Package vrátane : 2Packs=2pair

poznámka:Dátum Výroby je uvedený na packege.a trvanlivosti je 3 roky.

Ako používať:

-Dôkladne umyte si nohy (namáčanie v horúcej vode zvýši podstate je absorpcia). Pre ľudí s veľmi hrubý kožičky, môžete tiež olúpať vaše nohy pred použitím masky.

- Suché nohy.

-Odstránenie masky z vrecka a nosiť tak, ako keby ste na sebe ponožky.

-Doporučuje sa nosiť pár normálne ponožky mimo masky, to zabezpečí, že masky zostať na mieste a uľahčiť vám pohyb.

-Nosiť masky pre 1-2 hodín (minimálne 30 minút pre citlivú pleť). Môže sa vyskytnúť brnenie alebo otepľovanie pocit, znamená to, že masky sú pracovné. Prestaňte používať, ak sa vyskytnú nepríjemné pálenie.

-Odstráňte masku a opláchnite nohy vodou.

-Počkajte, kým peeling proces začať. V závislosti na nohy stave, celý proces môže trvať 7 až 15 dní, alebo aj dlhšie, v závislosti od absorpcie každého človeka (len som začal peeling po 10 dní).

Poznámka : je normálne, že niektorí ľudia môžu vyskytnúť nadmerný peeling, zatiaľ čo iné môžu vyskytnúť veľmi malý peeling po prvých pár. Môžete reštartovať proces po 20-30 dní (pri peelingu sa zastavil) na dosiahnutie požadovaného účinku.

- Keď vidíte, že vaše nohy začala peeling, namáčanie v teplej vode každú noc je vysoko odporúčané (pridaním niektorých ocot je príliš dobrá). Môžete použiť nohy exfoliačný nástroj, ktorý pomôže vám odstrániť odumreté (byť jemný). Snažte sa použiť krém/krém, pretože chcete, aby sa vaše odumreté zlúpnuť.

Pre dosiahnutie najlepších výsledkov: ak nevidíte peeling do 7 dní, môžete použiť inú masku na zlepšenie absorpcie a urýchliť peeling. Toto nie je odporúčaný, ak máte novo lúpané kože alebo rán/kusy.

Dôležité:

-Nepoužívajte masky ak máte aktívne rez alebo rany. Masky môžu spôsobiť podráždenie.

-Po použití masky, zabrániť nadmernej chôdzi, vysoké podpätky, a/alebo nadmerné cvičenie.

-Ak máte obavy z toho, či je možné ho používať, alebo nie, prosím poraďte sa so svojím lekárom.

-Neodporúča sa pre ľudí s osobitnými zdravotné podmienky, napr. tehotné.

-Tento produkt nie je určený na liečbu alebo diagnostiku chorôb.

Čo treba očakávať:

-Po odstránení masky a na druhý deň si nohy stať biela a vráskavá, nesmiete pocit, že vaše nohy dobre (vaše nohy sa môže stať trochu znecitlivenie).

-Nasledujúce dni, nohy sa môžu stať veľmi suché. Ľudia, ktorí reagujú rýchlo, nájdete ich nohy, peeling, iné môžu vidieť ich pokožka praská, niektoré nemusia vidieť tieto reakcie.

-V závislosti od toho, ako budete reagovať na masky, ktoré môžete potrebovať 2-3 páry na dosiahnutie želaných výsledkov.

Platby:

Sme prijali Viazaný,Alipay,Západ Únie,TT a tak ďalej. Platba by mala byť vykonaná do 3 dní od objednávky. Prosím cotact nás prostredníctvom e-mailu pri spôsobe platby, ak máte nejaké špeciálne požiadavky(farbu). Naše ceny nezahŕňajú všetkých zákazníkov, clo alebo dane.

Prepravná Metóda: Všetky tovar bude dodávaný do 1-3 pracovných dní od platby vymazané (okrem Víkendov a Sviatkov) zvyčajne Sme loď položky v číne Vzduchu post,HongKong pošta, EMS, UPS, DHL a budete mať sledovacie číslo. Približná dodacia lehota do rôznych oblastí takto:

Dodacia lehota je cca 16-25 pracovných dní, väčšina z UK a USA destinácií.

Cieľ

Cca. Dodacia Lehota

Spojené Štáty Americké/Veľká Británia/Austrália

16-25 pracovných dní

19-28 pracovných dní

Brazília/Južná Amerika/Taliansko

Môže trvať 4-6 týždňov vzhľadom k colnej kontrole

Francúzsko/Španielsko/Nemecko/Východná/Západná Európa/Ostatné krajiny

Môže trvať až 3-4 týždne, vzhľadom k colnej kontrole

Informácie sa poskytujú prostredníctvom lodnej dopravy. Upozorňujeme, že dodacie lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas prísne colné check a obdobiach.

B. dodacia lehota cez EMS: 5-8 pracovných dní

Krmivo späť & služieb Zákazníkom:

Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás,Prosím trvať niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu,ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu.

Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s našimi službami,Budeme sa snažiť vyriešiť problém.

Štítky: Ponožky pre Pedikúra, odumreté nohy maska, peeling na nohy, Lacné ponožky pre pedikúra, Vysoká Kvalita odumreté nohy maska, Čína nohy peeling Dodávateľov.

Použitie Nohy
GZZZ YGZWBZ
Číslo Modelu starostlivosť o nohy
NET WT 45 g
Zložka Iné
Krajina/Región Výroby Čína
Druh Nohy Maska
Názov Značky efero
Certifikácia GZZZ
Typ Jednotky veľa (4 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 28cm x 25cm x 6cm (11.02in x 9.84in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2pairs=4pcs Doprava Zadarmo Mlieka, Ocot Nohy Peeling Odstráni Odumreté Kožné Nohy Maska Pleť Hladká Ponožky Pre Pedikúra Starostlivosť o Nohy

2pairs=4pcs Doprava Zadarmo Mlieka, Ocot Nohy Peeling Odstráni Odumreté Kožné Nohy Maska Pleť Hladká Ponožky Pre Pedikúra Starostlivosť o Nohy

Súvisiace produkty

Porovnať