40*40 CM Wing Chun Punč taška kung fu Bojových umení stenu taška kick boxing šidlo vrece 40*26.5 CM Kung Fu Bojových Umení boxerské Vrece

Nový produkt

Skladom

€8.82

Pridať do obľúbených

Vitajte na Lucamino

3.28-3.30 ULOŽIŤ VEĽKÉ NA VÝROČIE PREDAJ

Dať vaše obľúbené produkt v nákupnom košíku prvý

Špecifikácie: veľkosť asi 40*40 cm, malá veľkosť asi 40*26.5 cm,

Prázdne vrece hmotnosť: veľké veľkosti asi 200g, malý, o veľkosti 130 g

Materiál: vysoko kvalitná hrubé bavlnené plátno + meď pracka + zips

Produkt farba: Biela

Značka: Lucamino

Cena na stenu cieľ môže byť zakúpený 2-3 tandem alebo side-by-side balíky dve balenia a tri balíky. Kúpiť taška je duté, môžete vyplniť ich pieskom, napr. fazuľa, ryža, železnej rudy častíc, materiálov, ktorý sa ľahko používa.

Poznámka: pri vypĺňaní neinštalujte príliš plný, naložené na 80% kapacity je lepšie, príliš plný, keď hit, to môže prasknúť linka, dať tašku si vyhradzuje schopnosť uvoľniť buffer space.

3 nechty nechty na stenu, alebo s lanom viazané na kmeň stromu, stĺpce, atď., môžu byť použité na prax boxu, námestie môžete tiež trénovať box cvičenie iron palm povrchovej tvrdosti na krok tovaru na stole. Má výhody pohodlné nosenie, ísť von na business school, v ruksaku na prepravu, nie je priestor, ktorý je pripravený urobiť z cvičenia, punč odrody, jeho význam od teraz.

Rozmerového:

Odporúčame vám kúpiť 2-3 ks ako jeden súbor na prax.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Všetkým drahí priatelia a kupujúcich:

a) Prosím, uistite sa, že dodaciu adresu je váš potvrdil adresu.

b) Dovoz duti es, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Je lepšie informujte sa u svojho miestneho colného' rules, ak je to potrebné.

c) Budeme písať nízkou hodnotou na prepravné doklady, ako so zostatkom v sume 10, s cieľom vyhnúť sa alebo znížiť možné riziká dane. A môžeme descript svoje výrobky ako darčeky alebo vzoriek, atď.

d) Normálne, budeme doručenie www.haix.sk štandardná doprava tak, aby ste si vybrali, ale môžeme zmeniť prepravu spôsobom, ak je to potrebné. Ako použiť Expresné dodanie rýchle. Vyhradzujeme právo na zmenu. W ish by ste mohli pochopiť a prijať. Mimochodom, všetci z nich majú sledovacie číslo.

Vďačný za vašu podporu, aj naďalej budeme poskytovať vám kvalitné výrobky a dobré služby, vám veľké zľavy. Ak by ste mali akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás v čase.

Prajeme vám majú radi nakupovanie v našom obchode. Vďaka.

S úctou,

Lucamino Športové Obývacia Obchodu Jof

Štítky: boxerské vrece, šidlo vrece, boxerské šidlo vrece, Lacné boxerské vrece, Kvalitné boxovacie vrece, Čína boxerské punč taška Dodávateľov.

Číslo Modelu SD2518
Vek >8 Rokov
Č. QB001
Veľkosť Veľkú 40*40 cm, malá 40*26.5 cm
Názov Značky Lucamino
Druh Vrecia Category
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

40*40 CM Wing Chun Punč taška kung fu Bojových umení stenu taška kick boxing šidlo vrece 40*26.5 CM Kung Fu Bojových Umení boxerské Vrece

40*40 CM Wing Chun Punč taška kung fu Bojových umení stenu taška kick boxing šidlo vrece 40*26.5 CM Kung Fu Bojových Umení boxerské Vrece

Súvisiace produkty

Porovnať