2sets/veľa doprava zadarmo DIY deti Ručne Zmontované Plastové Stavebné Bloky Puzzle, hračky Princezná Domu Blok Hračky pre Deti

Nový produkt

Skladom

€13.48

Pridať do obľúbených

Popis

1)cartoon DIY Princezná Domu stavebným

2)balenie:2sets/veľa.

3)pre túto položky, budeme loď do Číny post air mail . Ak viac ako 2KGS, pls vybrať loď podľa EMS alebo DHL.

Doprava termín:

Prepravujeme tovar väčšinou cez EMS, DHL, UPS, HK príspevok. Zvyčajne, ak sú položky pod 2 kg, sme často Čína príspevok, ak sa nad 2 kg, sme sa radšej EMS alebo DHL.

S cieľom zabezpečiť zobrazí vaša objednávka nie je potrebné platiť bez dane pri dovoze, budeme deklarovať ako "Dar" alebo "Vzorka" s nižšou hodnotou, ale to nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhová hodnota tovaru a nie je realizovateľné v niektorých krajinách s rôznymi colných predpisov. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú na účte kupujúceho.

Platby:

Platenie Prostredníctvom www.haix.sk Escrow.(lepšie zaplatiť prostredníctvom kreditnej karty, Escrow)

www.haix.sk Escrow ktorá je popredným tretej-party on-line platby platformu z Sos Skupiny. Escrow umožňuje platiť bezpečne online bez toho, detailov o vašej kreditnej karte. Môžete tiež sledovať dodanie vášho tovaru a platbe je iba vydané dodávateľom keď potvrdíte, že ste prijali objednávky.

Spätná väzba:

Prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dobré podrobné hodnotenia predajcu.Ak ste spokojní s nákupy tu,pozitíva by byť vysoko cenená.

Ak máte akékoľvek otázky ohľadom produktov, prosím neváhajte a kontaktujte ma na,budeme reagovať do 24 hodín a šťastný, že sa vaše služby. 100 % Spokojnosť Zaručená .Ďakujem.

Štítky: stavebné bloky puzzle, hračka princezná dom, diy hračky pre deti, , Lacné stavebné bloky puzzle, Kvalitné hračky princezná dom, Čína hobby hračky pre deti Dodávateľov.

Pohlavie Unisex
Plastové Typ ABS
Názov Značky ZHI PENG
Upozornenie nad 6 rokov
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Rozsahu Iné
Veľkosť veľkosť boxu
Dizajn ako obrázok mix,alebo odporučiť svojho vybrať
Balenie 2sets/veľa
Tému Budovy
Množstvo Položiek v Set Iné
Materiál Plastové
Druh DIY Strane hračky
Číslo Modelu JMB001
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Typ Jednotky veľa (2 Sady/lot)
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2sets/veľa doprava zadarmo DIY deti Ručne Zmontované Plastové Stavebné Bloky Puzzle, hračky Princezná Domu Blok Hračky pre Deti

2sets/veľa doprava zadarmo DIY deti Ručne Zmontované Plastové Stavebné Bloky Puzzle, hračky Princezná Domu Blok Hračky pre Deti

Súvisiace produkty

Porovnať