1pcs 12V 55W Auto Auta, Xenon HID prestavbu Nahradenie Slim Balastu, Zapaľovanie Jednotky Blok pre Automobily Svetlomety

Nový produkt

Skladom

€4.58

Pridať do obľúbených

Výstupný Výkon: 55W Pracovný Prúd: 4.2 A Vstupné napätie: 9~16V Začína Napätie: 23000 Integrované jeden kus Balast, zjednodušená schéma Shockproof, vode a prachu dôkaz Životnosť: >50000 hodín Položku Veľkosť: 110 mm x 65mm Položka Hmotnosť: 85 G Package zahrnuté: 1x HID Balast 1-Zviditeľnenie - 3 krát jasnejšie viac konzistentné osvetlenie cesty ako pôvodné halogénové žiarovky, a zvyšuje komfort & znižuje únavu pri jazde v noci. 2-Dlhšia Životnosť - Navrhnuté tak, aby vydržali 50000 hodín 3-Jednoduchá inštalácia - Stačí zapojiť a hrať, BEZ úpravy je potrebné. 4-Odolné a 100% Vodotesný - Vybudovať pracovať vo všetkých sezóna 5-Nízka spotreba energie - konzumovať iba 55W elektriny, 3-krát efektívnejšie ako tradičný halogénové žiarovky, 35% nižšia spotreba energie, teda generujú oveľa menej tepla počas prevádzky. 6-Produkuje modré-biele svetlo, ktoré je bezpečnejšie, pretože je to bližšie k prirodzeného denného svetla

Dobrá Kvalita

Kúpiť S Dôverou!Nákup od nás,môžete sa tešiť na vynikajúce nákupné skúsenosti na www.haix.sk.

Po-predajný Servis

Predaj odbornej, majú produkt riadenia tímov, a vnútroštátne

tím služieb. Tento servis a podpora siete umožňuje otázky

odpovedal v čase.

Spoľahlivosť

Špecializujeme sa na osvetlenie priemyslu s vysokou technológiou a profesionálne údaje, aby sa zabezpečila spoľahlivosť produktu. Máme možnosť ponúknuť vhodné riešenia rôznych problémov, ktoré naši zákazníci sa stretli s.

Naša Spoločnosť sa špecializuje na výrobu vysoko kvalitných auto reflektor Led,HID svetlá, ktoré integruje Výskum, Vývoj, výroba, predaj a servis.

Všetky výrobky sú prešiel FCC a CE overovanie a prešiel RoHS certifikát ochrany životného prostredia.To bude 100% fit pre originálne auto štandard. V súčasnosti naše výrobky úspešne vstúpila na trh, Európa a Spojené Štáty, Južná Kórea a Japonsko Juhovýchodná Ázia, Južná Afrika, Severná Afrika, Stredný Východ...

Naše štáby sa zaväzuje poskytovať bezpečné, stabilné, účinné, energeticky úsporné svetlomet osvetlenie riešenia s každý majiteľ auta, tak, že to môže byť stabilný, jasnejšie a bezpečnejšie, keď sa počas jazdy v noci.

FAQ

Otázka: Keď moja objednávka bude odoslaný von?

Odpoveď: Máme loď z objednávku do 48 hodín po obdržaní vašej platby.

Otázka: ohľadom faktúry a dane?

Odpoveď: Môžeme deklarovať hodnoty produktu podľa vašej krajine daňovej politiky.Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky o hodnote na faktúre.

1.Sme kontrolu všetky položky pred odoslaním von, ak ste obdržali rozbité / vadný položky, prosím, fotografovať a odošlite nám okamžite.

2.Prosím, aby spotreba 0,3-0,8 cm rozdiely na meranie.

3.položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť mierne odlišné na rôznych počítač, monitor,vďaka za pochopenie.

4.Všetky medzinárodné objednávky podliehajú kontrole a schválení cez colnicu.

NIE sme zodpovední za akékoľvek dane,clá a poplatky, ktoré vznikli.Kupujúci sú zodpovední za vedieť ich krajinách, konkrétne politiky.

1.Je to medzinárodný Predávajúceho.Sme v inom časovom pásme.Budeme odpovedať svoju správu do 24 hodín.

2.Prosím, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek zmätok našich položky . Budeme vám podrobnejšie informácie hneď, ako je to možné.

3.Prosím, láskavo čakať na našu odpoveď na váš e-mail a dajte nám možnosť komunikovať.

1.Pokyny budú spracované okamžite.Položiek na sklade bude dodaný v priebehu 2 dní po platba potvrdená.

2.Z dôvodu inventúry kolísanie,položky môžu byť vypredaný.

3.V tomto prípade, budeme vás informovať očakávaný dátum dodania kupujúcemu a dať na výber, ak chcete objednávku zrušiť, vám vrátime plnú sumu.

4.Zásielky bude vykonané www.haix.sk Štandardná Doprava, ePacket, Čína Príspevok Registrované Air Mail, EMS, e-EMS, Correos Ekonomiky, Yanwen Ekonomické Vzduchu Mail a pod. vzhľadom k wight a rozmery balenia.

5.To je veľmi dôležité pre kupujúceho, aby ste nám poskytli podrobnejšie informácie adresa(Vrátane Psč a Telefónne Číslo),bez telefónneho čísla,zásielka nesmie byť vykonané.

6.Po obdržaní vašej objednávky, skontrolujte všetky balíky, dôkladne chýba, je poškodený alebo nesprávne diely. Naše sklady vynaložiť maximálne úsilie, aby sa zabránilo prepravy škoda však, to sa vyskytujú občas počas prepravy. Ak dostanete poškodenú časť, NIE prijať balíček, sa užívateľ ihneď vráti odosielateľovi.

Odhadovaná Doba Dodania:

Rusko a USA Kupujúci: bude prichádzať do 15~25 pracovný deň.

Európska Kupujúci : bude prichádzať do 15~30 dní.

Kanada a Austrália Kupujúci : bude prichádzať do 18~35 dní.

Ostatné krajiny: To bude prichádzať do 18~39 dní.

POZNÁMKA:

1.RUSKO musí Kupujúci zadajte celé meno na adresu,alebo neprejdú Rusko colný

2.Odhadovaný čas doručenia je len orientačný,pre logistiku obdobia možno získať oneskorené.

3.Pre Economy class spôsob dopravy,sledovanie informácie nebudú k dispozícii.

1.V prípade neúspešné doručenie kuriérom, ak to bolo spôsobené nedbalosťou kuriéra, ale nie presné informácie o doručení a neschopnosť kontakt prijímač,všetky náklady potrebné kuriérom ďalšie doručenie pokusy bude účtovaný v plnej výške na príjemcu.

2.Položky môžu byť vrátené na výmenu alebo vrátenie peňazí do 30 dní od dátumu vydania.

3.V prípade vrátenia zásielky,Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale.Vrátiť prepravné náklady nie sú preplatiť ak vrátite je vzhľadom na výrobcu vady, alebo priamym dôsledkom chyby na našej strane.

Štítky: 12V 55W, auto xenon, slim záťaž, Lacné 12v 55w, Vysoká Kvalita auta, xenon, Čína slim záťaž Dodávateľov.

Model Auta Náhrada za najviac Xenónové žiarovky Auta
Farebná Teplota 6000K
Pracovná Teplota -40-+105 Celzia
Záťaž Rozmery 110 mm x 65mm
Názov Značky CROSSTIGER
Žiarovka Typ H1,9006/HB4,H3,H4,H8/H9/H11,880/881,H7,9005/HB3/H10
Xenónové Svetlomety, Model H7
Feature1 Integrované jeden kus Balast, zjednodušená schéma
Položka Druh Svetlo Sourcing
funkcia 2 Shockproof, vode a prachu dôkaz
Aplikácia Ideálna náhrada za auto svetlometu na prestavbu
Xenónové Svetlomety Typ Jeden Xenónové Svetlomety
Zdroj Svetla Xenon
Pracovný čas Života, Viac Ako 50000 Hodín
Záruka Áno
Napätie 12V
Typ konektora Plug and Play
Príkon 55W/Pair
Auto Značky Pre väčšinu automobilov
Veľkosť Balenia 24cm x 20cm x 10cm (9.45in x 7.87in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1pcs 12V 55W Auto Auta, Xenon HID prestavbu Nahradenie Slim Balastu, Zapaľovanie Jednotky Blok pre Automobily Svetlomety

1pcs 12V 55W Auto Auta, Xenon HID prestavbu Nahradenie Slim Balastu, Zapaľovanie Jednotky Blok pre Automobily Svetlomety

Súvisiace produkty

Porovnať