Queenwish 3 mm viac Tvárí Vysoká poľský Karbid Volfrámu Zapojenie Snubné Prstene Kapela Pohodlie, ktoré Zapadajú Zásnubný Prsteň

Nový produkt

Skladom

€10.08

Pridať do obľúbených

VITAJTE NA QUEENWISH ON-LINE OBCHOD

Queenwish karbid volfrámu prstene, Dámske & mens volfrámu krúžky sú dostatočne odolné pre bežné nosenie, ale geniálny dosť byť vyobrazenie životnosť záväzok. Od pevných štýl karbid volfrámu krúžky, na krúžky s drahých kovov inlay, 6mm alebo 8mm zodpovedajúce svadobné kapela, mens & womens, nájdete volfrámu krúžok alebo karbid volfrámu svadobný prsteň v tejto časti, ktorá dokonale reprezentuje na svadby, zasnúbenie, alebo ležérny štýl.

Ponúka ohromujúci zbierky nadčasový volfrámu prstene pre mužov a ženy. Od klasiky krúžok štýly na špici a moderné prevedenie, je volfrám krúžok, aby vyhovovali každému vkusu.

Queenwish 3 mm viac Tvárí Vysoká poľský Karbid Volfrámu Zapojenie Snubné Prstene Kapela Pohodlie, ktoré Zapadajú Zásnubný Prsteň/ Unikátny Zásnubný Prsteň/ Sľub Krúžky

Trvalá a klasické, Multi-tvárou a Pohodlie, ktoré Zapadajú, tento svadobný prsteň je vytvorený v Karbid Volfrámu s Vysokým poľských a opatrenia 3mm v pásme o šírke. Prítomné osoby ste zamilovaný tento úžasný prsteň, zatiaľ čo s kľud, ktoré sú na sebe vysokú kvalitu kus! Každý krúžok je profesionálne ručné remeselnícky z ťažkej váhe volfrámu a ručne leštené, zaistenie najvyššej kvality spracovania. Volfrám je vysoko odolné proti poškriabaniu a štyri krát tvrdší ako titán. Tento prsteň je 3 mm na šírku a funkcie "comfort fit", takže užívateľ nebude musieť vysporiadať s dráždivý pocit, že väčšina krúžky dať.

Guľka Bod

1. Povrchová Úprava: Zrkadlo & Poľský Lesklý

2.Vi ntage viac Tvárí T ungsten Karbidu Klasický Svadobný Prsteň

3.Kobalt Zadarmo, Comfort Fit

4.Šírka: 3 mm,Hrúbka: 2.3 mm(cca)

black volfrámu snubné prstene, svadobné kapela pánske, biele, zlaté snubné prstene, pánske svadobné kapely lacné, čierna snubné prstene, zásnubné prstene, snubné prstene, mens volfrámu krúžky, lacné zásnubné prstene, strieborné snubné prstene biele karbid volfrámu snubné prstene pre neho, snubné prstene pre ženy, zlato večnosti prsteň zásnubný prsteň, volfrám mens kapela, volfrám svadobné kapela, snubné prstene biele zlato, diamantové zásnubné prstene pre ženy

biela karbid volfrámu 6 mm snubné prstene pre mužov, pánske svadobné kapely, titánu, biele opálové krúžok, čierna a biela diamantové prstene, zlaté svadobné kapela, volfrám svadobné kapely klady a zápory, zásnubné prstene pre mužov, svadobné kapela volfrámu karbid volfrámu snubné prstene, mužov, svadobné kapely, volfrám snubné prstene s diamantmi, pánske zlaté snubné prstene, drahé svadobné prstene, svadobné kapela pre mužov, black diamond snubné prstene, volfrám mens snubný prsteň

mens black volfrámu snubné prstene dámske, titánové snubné prstene pre mužov, večnosť pásma, pánske svadobné kapely, biele zlato írsky snubné prstene, zásnubné prstene, svadobné kapela štýly, svadobné sety, jednoduché snubné prstene biele halogénové pohodlie, ktoré zapadajú svadobné kapela, snubné prstene pre ženy, biele zlato, diamant, biele zlato snubné prstene, e svadobné kapely jewelers, mens black volfrámu snubné prstene, bieleho zlata, prstene, zásnubné prstene pre ženy biele zlato

lacné volfrámu snubné prstene, zlaté zásnubné prstene, mens titánové snubné prstene triton krúžky, starožitné snubné prstene, vlastné snubné prstene, dámske diamond snubné prstene, engagment prstene, snubné prstene, súpravy, zodpovedajúce snubné prstene biele halogénové svadobné kapely black diamond krúžky, mens diamond kapely svadobné šperky, biele, zlaté svadobné kapela, vlastné svadobné prstene, čierne svadobné kapela, pánske svadobné kapely jedinečné, zásnubné prstene, svadobné kapela krúžok

Upozornenie:

Ak váš krúžok je pravda, volfrám alebo karbid volfrámu krúžok na čistenie a starostlivosť je veľmi jednoduché, pretože to bude držať svoj žiarivý lesk navždy. avšak to môže hromadiť odtlačky prstov a možno aj škvrny. Si na mäkkú tkaninu alebo šperky poľský handričkou, ktorá sa bude starať o nepríjemné výtlačkov a škvrny.

Prsteň môže byť jemne čistiť pod tečúcou teplou vodou. Použite čisté bavlnené látky na suché mimo krúžok opatrne, a môžete sa vrátiť ho na čestnom mieste na prst výberu.

Ďalšie Tipy

Vyhýbajte sa používaniu chemikálií na čistenie vašej karbid volfrámu krúžok a tiež vyhnúť iné tradičné čistenie šperkov metódy, ako je ultrazvukové čistenie, ako to tiež môže poškodiť krúžok.

mali by ste pracovať v prostredí, kde sa váš krúžok môže byť vystavená škodlivé chemikálie, ako sú tie uvedené, potom je to dobrý nápad, vyberte ho v každej situácii, kontakt je možný.

Ak váš karbid volfrámu krúžok je vystavené potenciálne škodlivé chemické, svoj prsteň by sa mali očistiť čo najskôr. To je určite najlepšie, aby sa zabránilo problémom a stačí ho zložiť, ak môžete.

Okrem toho, ak ste odstránili svoj prsteň z akéhokoľvek dôvodu inde, uistite sa, že je stále ďaleko od iných šperky, ktoré by boli vyčistené s chemickými faktormi, ako tieto zostane na šperky na nejaký čas, a môžu byť škodlivý dosah na svoj vlastný prsteň.

vyhnite sa nosiť 2ks volfrámu krúžok spolu ako môžu scrath každý pre rovnaký materiál,aj vyhnúť sa nosiť s inými typmi módne šperky, ktoré je môže byť poškodený.

Volfrám nemá nuly, ale raz za čas to bude vyzerať, ako by to mohlo byť poškriabaný. čo sa asi stalo, je, že prsteň má náhodou trela proti niečo iné s kov a časť materiálu má pripojený samostatne na volfrámu vo vašom krúžok. toto je jednoduchý a bezbolestný vec opraviť sa z akýchkoľvek problémov. ocitnete mäkká zubná kefka a použite malé množstvo mierne tekuté mydlo. Jemne štetcom odstrániť zahraničných kovov z vášho nádherné volfrámu krúžok. uistite sa, že opláchnite mydlom off, osušte mäkkou handričkou a váš krúžok je rovnako dobré ako nové.

Štítky: Zapojenie Snubný Prsteň, Krúžok Band, Zásnubný Prsteň, Lacné zásnubné snubný prsteň, Vysoká Kvalita krúžok band, Čína zásnubný prsteň Dodávateľov.

Výrobca's Odporúčanú Maloobchodnú Cenu 128USD
Položka Druh Krúžky
Atribúty Classic/ vintage/ Dome Štýl/ Hypoalergénne/ Comfort Fit
Kovy Typ Volfrám
Pohlavie milovníci'
Nastavenie Typu Žiadne
Príležitosti Svadba
Štýl Trendy
Účel Použitia Výročie/ Narodeniny/ Účasti/ Svadba/ Sľub krúžky
Číslo Modelu QWTURA-3304
Package Jedinečné svadobné prstene & snubný prsteň box Zahrnuté
Materiál kov
Jemné alebo Módne móda
Funkcia Žiadne
Veľkosť Prsteňa šírka
volfrám svadobné kapely Popis jedinečné pánske snubné prstene snubné prstene ženy
Kompatibilita Žiadne
Povrch Šírka 3 mm
Kovové Pečiatky Vysoká Poľský Karbid Volfrámu
Názov Značky Queenwish
Vsadenie & Dokončiť Zrkadlo & Poľský Lesklý
Cieľová Skupina Ženy/ Muži/ Dievčatá/ Dámy/ Chlapci/ Unisex/ Milovníkov' pár krúžky
Krúžky Typ Snubné Prstene
Tvar\vzor Geometrické
volfrám krúžok Popis Multi-Tvárou Vysoká Poľský Karbid Volfrámu Klasický Svadobný Prsteň
Hmotnosť Balenia 0.07kg (0.15lb.)
Veľkosť Balenia 6cm x 6cm x 5cm (2.36in x 2.36in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Queenwish 3 mm viac Tvárí Vysoká poľský Karbid Volfrámu Zapojenie Snubné Prstene Kapela Pohodlie, ktoré Zapadajú Zásnubný Prsteň

Queenwish 3 mm viac Tvárí Vysoká poľský Karbid Volfrámu Zapojenie Snubné Prstene Kapela Pohodlie, ktoré Zapadajú Zásnubný Prsteň

Súvisiace produkty

Porovnať