Queenwish 6 mm Volfrámu Krúžok Cubic Zirconia Vložka s Strieborný Drak Keltské Štýl Zásnubné Prstene pre Páry Svadobné Kapely

Nový produkt

Skladom

€14.06

Pridať do obľúbených

VITAJTE NA QUEENWISH ON-LINE OBCHOD

Queenwish karbid volfrámu prstene, Dámske & mens volfrámu krúžky sú dostatočne odolné pre bežné nosenie, ale geniálny dosť byť vyobrazenie životnosť záväzok. Od pevných štýl karbid volfrámu krúžky, na krúžky s drahých kovov inlay, 6mm alebo 8mm zodpovedajúce svadobné kapela, mens & womens, nájdete volfrámu krúžok alebo karbid volfrámu svadobný prsteň v tejto časti, ktorá dokonale reprezentuje na svadby, zasnúbenie, alebo ležérny štýl.

Ponúka ohromujúci zbierky nadčasový volfrámu prstene pre mužov a ženy. Od klasiky krúžok štýly na špici a moderné prevedenie, je volfrám krúžok, aby vyhovovali každému vkusu.

Queenwish 6 mm Cubic Zirconia Snubné A Zásnubné Karbid Volfrámu Módne Krúžky Mužov V Veľkosť Prsteňa 6-13

1. Karbid Volfrámu Keltské Svadobné Kapely Pár Krúžok 2. CZ Strieborné Keltské Dragon Karbid Volfrámu Krúžok 3. Vysoko Leštené Nuly a odolnosť voči blednutiu Volfrámu Krúžok 4. Klasický Štýl Je Nový Alternatívny Striebra alebo Platiny Krúžok 5. Perfektný Darček: Svadby, Zasnúbenie alebo Výročie 6. Šírka:6 mm,Hrúbka:2.3 mm(cca)

1. Naše ceny nezahŕňajú žiadne Clo alebo Dane .

2. Môžeme prijať T/T a western union, najlepší spôsob je priamy on-line platby. môžete si vybrať sami.Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky prosím, dajte nám vedieť predtým, keď ste objednávku.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

4. Všetky platby sa očakáva, že do 7 dní po ukončení aukcie je zatvorené. všetky non-zaplatiť uchádzači budú hlásené na www.haix.sk a získať neplatené varovanie z www.haix.sk.

1. Máme loď na celom svete.

2. Budeme loď vašej objednávky do 1-3 pracovných dní po platby vymazané.

1. Všetky naše výrobky boli označené a balené v dobrom stave. ak položka je chybný, prosím, informujte nás do 7 dní po prijatí položky, sme nahradí nový alebo vrátenie peňazí v prípade, výdaj zo skladu (poštovné, poistenie a manipulácia poplatky nie sú vratná).

2. Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na preposielanie.

3. Návrat položky zahŕňajú originálne balenie a príslušenstvo.

4. Prosím, pridať kus papiera písomné vaše www.haix.sk ID spolu s vrátené položky tak, aby sme mohli spracovať výmena/vrátenie spôsobom.

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky,nám dať päť hviezd, ak ste spokojní pre nás, prosím.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne

pozývame vás na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. bude to len vás 1minute, ale to som minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred spory alebo odchode žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy. ďakujeme za pochopenie!

Štítky: VOLFRÁM KRÚŽOK, Krúžky pre Páry, Zirkónmi, Lacné volfrámu krúžok, Vysoká Kvalita krúžky pre páry, Čína cubic zirconia Dodávateľov.

vlastné claddagh krúžok zapojenie a snubné prstene, súpravy
karbid volfrámu krúžok čierne pánske svadobné kapela
Materiál kov
Krúžky Typ Snubné Prstene
Kompatibilita Žiadne
írsky keltské šperky snubný prsteň mužov
Funkcia Žiadne
VOLFRÁM KRÚŽOK pánske strieborné claddagh krúžok
Tvar\vzor Geometrické
zásnubné prstene pásma Zásnubný Prsteň
Veľkosť Prsteňa 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Pohlavie Muži
Jemné alebo Módne móda
Číslo Modelu QWTURA-6248
Kovy Typ Volfrám
strieborné šperky 6 mm volfrámu krúžok
Položka Druh Krúžky
strieborné keltské krúžok sľub krúžky
vsadenie krúžky cool prstene pre mužov
Príležitosti Svadba
Nastavenie Typu Žiadne
pánske a dámske svadobné kapely svadobné kapela a krúžok
Názov Značky Queenwish
Štýl Trendy
Ženy krúžky zirkónmi snubné a zásnubné prstene
Povrch Šírka 6 mm
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Queenwish 6 mm Volfrámu Krúžok Cubic Zirconia Vložka s Strieborný Drak Keltské Štýl Zásnubné Prstene pre Páry Svadobné Kapely

Queenwish 6 mm Volfrámu Krúžok Cubic Zirconia Vložka s Strieborný Drak Keltské Štýl Zásnubné Prstene pre Páry Svadobné Kapely

Súvisiace produkty

Porovnať